Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotama_bardzo mocno

mój mąż chyba mnie zdradza-pomózcie znaleźć dowód

Polecane posty

To jest najgorszy dzień w moim zyciu,naprawde mam ochotę wziąć sznurek i sie powiesić.Opiszę o co chodzi,tylko błagam nie wyzywajcie mnie i nie piszcie,że to błach problem,bo ja mam wrażenie,że skonczyło sie moje zycie.Przed chwila znalazłam w domu piny i kody do konta strony internetowej w której mój mąz ma konto.nie wiem dlaczego weszłam na ta strone i zaczęłam sprawdzac historię konta-wiem,nie powinnam.I znalazłam tam coś,co ścięło mnie z nóg (podejrzewałam wczesniej,że mąż ma kogoś,ale nie mam dowodu).W czerwcu byl w sklepie jubilerskim i płacil tam kartą.Z tym,że historia wygląda tak,że najpierw zapłacił 149 zł,a potem 260 zł.Podejrzewam,że kupował 2 rzeczy.Ja dostałam od niego kolczyki (mialam w czerwcu urodziny) i nie wierzę,że one kosztowały 409 zł.Z reszta sprawdzałam na stronie tego jubilera i podobne kolczyki kosztuja właśnie ponad 200 zł-także te 260 to pewnie za kolczyki.I martwi mnie ta druga suma 149 zł-myślę,że kupil cos dla swojej przyjaciółki.Przeciez,gdyby te kolczyki kosztowaly 400 zl (jak mi powiedział) to w historii byłaby jedna pozycja a nie dwie.Pewnie najpierw kupil coś swojej Pani i zapłacił,a potem przypomniał sobie o moich urodzinach.Mam ochote wybrać sie do tego sklepu i mam pytanie:czy sprzedawca,jeśli klient płaci karta ma gdzieś zapisane za co płacil konkretnie?np.kolczyki-260 zl,a łańcuszek 149 zł.Fakt,że zakupy były robione w czerwcu ale może jest to gdzies księgowane?chcialabym miec niezbity dowód zdrady i pozbyc się złudzeń..

Gość Dominiqe
.az tak zle jest w waszym zwiazku ze nie mozesz po prostu go o to spytac? czy cos jeszcze wpłyneło na to ze myslisz ze Cie zdardza? - jesli Twoja intuicja mowi Ci ze tak..i to w jakim stanie jest wasz zwiazek to moze lepiej popytaj w tym sklepie.zwłaszcza jesli wiesz ze Twoj maz napewno wyparłby sie ewentualnej zdrady.

Gość CZARNA242
Wiesz co ja zapytałabym najpierw sprzedwace. Rzyk fizyk albo Ci powie albo a jesli nie to zapytaj go w prost jak jest. A jesli intuicja Ci podpowiada to ja wiem z doświadczenia ze niestety ale my kobiety mamy super dobra intuicje i wyczuwamy wiele rzeczy wiec badz czujna i nie bagatelizujtego. 3 maj sie i pisz co sie dzieje jesli bedziesz miala ochote pogadac:)

oczywiście,ze sie nie przyzna-nie opłaca mu sie to,bo mieszkamy w moim domu i on jeździ moim samochodem,a dzieci nie mamy.Mam wiele powodów,by tak sadzić-jeżdzi niewiadomo gdzie i wraca niewiadomo o której (pracuje cały tydzień za granicą i zjeżdża tylko na weekend) i zaraz gdzieś gna.smsy w tel.mu się nie zapisują,ale dzwoni często i odbiera rozmowy z jednego numeru od tajemniczej Basi-mówi,że to tylko koleżanka (samotna z dzieckiem).

nie podszywac sie proszę,bo mi wcale nie jest do smiechu..

Gość wiciałam jaszczomba
dowody trzeba wymieniać, bo pod koniec roku tracą ważność, znaczy te starego typu.

...

Nie wydaje mi sie, zeby maz cie zdradzal! mezczyzni za zwyczaj kupuja swoim kochanka drozsze prezenty, jak zonie.Dla zony drobiazg, a dla kochanki zawsze kosztowny prezent. Mezszczyzni jak sa zakochani, to traca glowe i pieniadze . Mysle, ze twoj maz kupil te dwie zeczy z mysla o Tobie. Moze zbliza sie z nowu jakas okazja do wreczenia Tobie tego drugiego prezentu. Zachowaj zimna krew i przeczekaj czas w spokoju. Zycze ci powodzenia w dalszym zyciu.

Gość Tomcio z Paluch2
Herkulesie A skad wiesz jak robia " MEZSZCZYZNI "? :D Mysle ze kobieta ma racje. Maz ja na bank zdradza. Ale dlaczego ma to byc koniec swiata? na pewno Cie kocha i chce tworzyc z Toba rodzine, a kochanka to tylko do seksu. Pokorzysta troche i zostawi.

ale dlaczego od razu ma ją zdradzać ? może kupił drugą rzecz za 149 zł i da Ci ja kiedy indziej ? :O :O ja myślalam, ze znalazłaś jakies maile , nie wiem jakieś dowody na to a Ty na podstawie zakupu w sklepie na sumę 149 zł już podejrzewasz zdradę :O gratuluję zaufania jakim obdarzasz swojego męża :O

Gość Tomcio z Paluch2
Mezczyzni nie kupuja od razu prezentow na kilka okazji.Poza tym jesli dostala kolczyki na urodziny to jakie moze byc najblizsze swieto? imieniny? i kiedy? no moze niech autorka sie wypowie:)

idz spytaj w sklepie, i napisz co sie dowiedzialas, ja nie moglabym czekac w niepewnosci jesli sie okaze prawda co pisalas, to go kopnij w 4 litery lub znajdz sobie kochanka tylko do seksu , jak to napisal moj poprzednik

na pewno nic wiecej mi nie kupił.najbliższe święto to chyba gwiazdka..bo imieniny miałam (o których zapomniał) i naprawdę nie mam do niego zaufania..a jak pytam,to wymyśla różne niestworzone historie.Tajemnicza Basia w jego telefonie nie daje mi spokoju-często do niej dzwoni i odbiera tel od niej a gdy pytam kto to jest-słyszę koleżanka,przeciez Ty też masz kolegów.Poza tym jest jakis nieswój,.I najbardziej boli to,że przyjeżdża z pracy (cały tydzień sie nie widzimy) zjada obiad,który mu przygotuję,ciągnie mnie do łóżka,a potem bez słowa dupa w auto i mówi,że ma sprawe do załatwienia.Juz kilka razy nocowal poza domem..

Tomcio z Paluch2 ---> nie generalizuj bo np mój Tata kupił ostatnio u Jubilera 3 rzeczy, 2 dał mamie na urodziny a jedną schował i trzyma na inna okazję :P :P :P

no ale iść do tego YESa (sklep w którym robil zakupy) i narazić sie na kpiny ze strony sprzedawcy???? Jesteście pewni,że udzielą mi takich informacji?

pewna nie jestem bo nigdy w takiej sytuacji na szczescie nie bylam, ale sprobowalabym na Twoim miejscu, zbyt wiele niepewnosci

Gość myślę że udzielą
ie musisz im tłumaczyć sprawy dot.podejrzeń bo i po co! Po prostu - możesz zażądać operacji kartą - płaconych z tego dnia z Twojego konta bo masz z tego powodu nieporozumienia z bankiem.i tyle.Robiłam tak, bo faktycznie coś apteka naraozrabiała na moim koncie , nie miałam nawet paragaonu! I sprawdzili. Trzymaj się.🌼

Gość pingpong
sprzedawca nic Ci tu nie pomoże:/ Skąd ma wiedzieć kto i kiedy jakie zakupy robił. Faktycznie wszystko jest księgowane ale potem odsyłane do centrali a jedyne co zostaje w sklepie to wydruki z kas fiskalnych i to też nie zawsze:/ Wątpię żeby udzielili ci jakichkolwiek informacji i to jeszcze z czerwca.

wiesz, ja myślę, że do jubilera możesz iść jeśłi czujesz że to jest ważne, ale na luzie, nie nastawiaj się. Być może rzeczywiście kupił Tobie coś co chce Ci dac na Gwiazdkę, a Ty Go podejrzewasz. Może sprzedawca nie będzie chciał z Tobą na ten temat mówić, albo nie będzie miał żadnego dowodu i nie zapamiętał jakiegoś facea z czerwca. Jednakz tego co piszesz, to masz jeszcze inne powody do niepokoju i braku zaufania. Ja bym po prostu była uważna wobec Niego. Jeśłi coś złego robi, to to się i tak wyda. Nic nie mów, obserwuj, patrz.

Uwielbiam te teksty: A CO Z ZAUFANIEM. Jako ze pewnie z 99% facetow nigdy nie przyzna sie do zdrady, to gdybysmy my kobiety mialy bezgraniczne zaufanie do mezow i ignorowaly nasza intuicje, to nigdy bysmy sie nie dowiadywaly o zdradzie. Jezeli ma jakas tajemnicza przyjaciolke, ciagle go nie ma i do tego kupil co u jubilera, to na bank cie nie zdradza. NIe sluchaj dziewczyn z idealistycznym podejsciem, uwazajacych, ze mezowi trzeba ufac w kazdej sytuacji. Sluchaj sie intuicji.

Gość ZABIĆ FACETÓW
Mój mówi,że nie warto psuć malżeństwa dla 5 min przyjemności. Mówi,że mialby wyrzuty sumienia. TROCHE mu wierze, bo cokolwiek nie zrobi to zaraz leci do mnie, przyznaje się i przeprasza. Jego przyjaciel też tak mówi a zdradza. Droga autorko nie jesteś jedyna. Trzeba myśleć o sobie i lać na tych gnoi. Skupiać się na wszystkim byle nie na nich. Smutna prawda.

duzo ciekawsze od podejrzanego zakupu sa jego wypady z domu nocowanie gdzies to bezczelne po prostu zabierz mu tel i zadzwon do Basi skur...

albo... udaj ze wierzysz ze basia to kolezanka i chcesz po prostu ja poznac, porozmawiac o mezu bo taki nieswoj ostatnio... moze ma jakis problem i basia ci pomoze go odkryc

Gość zdruzgotana_bardzo mocno
ja mam numer do Basi...spisałam z jego komórki...