Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotama_bardzo mocno

mój mąż chyba mnie zdradza-pomózcie znaleźć dowód

Polecane posty

Gość bo są brzydcy niedowartościowa
bo są brzydcy niedowartościowai i nikt ich nie lubi

Gość zdruzgotana_bardzo mocno
nieee,no żartujecie?! Przeciez nie zadzwonie do obcej kobiety..i co ja jej mam powiedzieć?Przepraszam czy nie ma Pani przypadkiem romansu z moim mężem?

Gość oollga
skoro piszesz, że facet mieszka w twoim domu i jeździ twoim samochodem to wygląda mi na to, że nie miałabys specjalnych problemów z zatrudnieniem na weekend prywatnego detektywa. Daj mu numer owej basi na początek ... sama zadzwonić zawsze zdążysz

Gość oollga
na przykład z teksrem: mam dla pani kilka zdjęć...

Ariane84--> uwierz,że gdybyś była w takiej sytuacji jak ja to też spisalabys numer nie zastanawiając sie po co to robisz..

powiedz- jest pani dobra kolezanka meza, chcialabym z pania o nim porozmawiac, bo martwie sie ze jest na skraju zalamania nerwowego- gdyby to byla normalna kolezanka- nie odmowilaby

chciałabym sie dowiedzieć jak ma na nazwisko owa Basia.Tylko przeciez nie zadzwonię,żeby i nie powiem:Basia Kowalska? Bo jaka mam pewność,że odpowie mi-nie Basia Nowak...Nie moge narazie do niej dzwonić,bo mój mąż wie,że mam jej numer..

Zadzwoń do niej z jego komórki,nic nie mów,tylko poczekaj, jaka będzie jej reakcja. czy powie coś w stylu \"hallo kotku\", czy zwyczajne \"cześć\". Jak powie coś a la to pierwsze, to się rozłącz. Jak to drugie, to powiedz, że pomyłka, pomyliłaś telefony z mężem ,bo macie takie same.

Gość o w piczke
działaj, działaj kobieto, przynajmniej bedziesz wiedziala na czym stoisz, a nie zadreczasz sie bez sensu

Gość bnc
faceci często kupują coś w promocjach, może ktoś mu wcisnął coś po "mega atrakcyjnej cenie'' i chowa na okazję

Gość NO DZWON
DZWOŃ SZYBKO DO BASKI!!

Gość a moze wymienil
najpierw kupil cos tanszego a potem zmienil zdanie i kupil cos drozszego, nie pomyslalas o tym?

gdyby wymienił,to błoby to w historii konta-z reszta widzę ile pieniędzy mu ubyło-także nie wymienił na pewno..No qrczę,zadzwoniłabym,ale nie mam pojęcia co powiedzieć..

Gość tytytyt
Weźcie przestańcie, koleś pracuje za granicą, znika na noce, jedzie nie wiadomo gdzie, dzwoni do jakiejś Baśki i bezczelnie się śmieje w nos zdruzgotanej. Dajcie spokój z tymi promocjami jublierskimi, przecież to śmieszne. I już widzę kolesia, który wymienia biżuterię, bo mu się nie do konca podoba. To chya raczej domena kobiet. Koleś raczej odetchni z ulgą, że już kupił i ma z głowy sprawę.

a ja poszlabym do sklepu i zagasddala z ekspedientka... nawet wreczylabym jej jakis drobny prezent ... z owego sklepu.. :) Faceci potrafia sie dogadac, my chyba też?? ;)

Gość bless
zadzwon do Basi gdy go nie bedzie w domu, zapytaj czy nie jest z nia w tej chwili bo wiesz ze sie przyjznia powiedz ze jest Ci pilnie potzrebny a jego komorka chyba sie wyladowala lub stracila zasieg bo nie odnbiera , a w domu najlepiej cos rozwal zeby bylo ze nie moglas sobie poradzic bez niego i musialas zadzwonic

mozesz tez oddac ,,nieprane gacie,, meza po jego wypadzie do expertyzy dna- sa takie uslugi okresla czy inne poza twoim i meza dna sie tam znajduje...

Gość bless
a tak swoją drogą te Baski to są... jedna taka pizda rozwalila malzenstwo mojej kolezanki strasznie bezczelna suka była dalej kolezance dupe zawraca choc sa juz po rozwodzie

Gość miracle BREDZISZ

miracle:) nto juz lepiej kiloka par takich gacvi.. a nóż okaze sie, ze tych bai jedst kilka:)

Gość no nieeeeeeeee
po co sie meczysz? zatrudnij detektywa...chyba ze boisz sie prawdy i wolisz gdybac

Gość Fizia Mizia81
Mnóstwo jest sposobów sprawdzenia czy mąż Cię zdradza.... Detektywi, alebo sama mozesz za nim pojeździć, nawet taksówką. Co Cie obchodzi co sobie taksówkarz pomyśli - płacisz i wymagasz. Osobiście bym do basi zadzwoniła i bym nawet powiedziała, że jestem żona i chcę wiedzieć natychmiast co pania łączy z moim mężem. Do sklepu nie ma co iść, bo i tak pewnie nic nie pamiętają. Możesz spawdzić jego e-maile, kieszenie, może znajdziesz rachunki np. za restaurację czy pub. Przecież jesli już to w domu z nia non-stop nie siedzi... Możesz powąchać jego koszule.... Możesz zrobić mnóstwo innych rzeczy, ale pewność będziesz mieć 100% jak ich zobaczysz razem np. na ulicy całujących się czy idących za ręce...