Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość E.P.pilne

dziwny facet/

Polecane posty

Szanujmy sie kobiety! Gosc na miejscu tej dziewczyny nazwalby ja... Nie powiem jak... A ona jest dla niego delikatna, mysle ze az za bardzo...

Gość E.P.pilne
tak misiek głupiejj to by nie zatrzymal z modrom może sie pochwalic ale lepiej żeby odniego była mniej mądrzejsza bo facet lubi dominowac

Nie chodzi o takie cos jak spadaj lala. Przeciez Alicja wystarczy jedno spotkanie troche delikatnych slow z jego strony i tyle!! Skoro kiedys sie chcial z nia spotykac to co teraz korona by mu spadla gdyby sie ten jeden raz spotkal?? Godnosc to kobieta ma wlasnie wtedy gdy wie na czym stoi i nie pozwala sie upokarzac poprzez zbywanie

Gość E.P.pilne
alicja tu nie chodzi o upokarzanie sie tylko o wyjaśnienie sobie a nie on mówi nie mam czasu ale zostaniem znajomymi i tak cały czas nie mam czasu ale nie odchodz

I ta dziewczyna ta godnosc ma skoro chce wyjasnienia i prostej sytuacji!! Chce od niego uslyszec jak jest. To chyba normalne!!

Gość Alicja czarodziejka
Dalej nie rozumiem ; Co on ma jej wyjaśnić ? Dlaczego nie chce madrej inteligentnej dziewczyny ? To ma wyjaśnić ? Dlaczego nie ma dla niej czasu ? Dlaczego poszedł na basen :O PS. ile macie lat? :O

Gość Alicja czarodziejka
Dla mnie to sadyzm i nie ma nic wspólnego z normalnością :O

Gość E.P.pilne
Pozatym kiedyś sie z nia spotykał moze to nie była para odrazu ale jakaś znajomośc a tera z co to jest odrazu para musża być???????????Mogą przeciez kontynulowac tą znajomośc nik odrazu krakowa nie zbudował

Gość E.P.pilne
Czyli uwazasz alicja że jak jestes z facetem to dobrze ale jak sa problemy i przeciwności losu to nie odzywamy sie i nic nie wyjasniamy. Tak jest najlepiej

Gość E.P.pilne
tak pozatym ten kolo trenuje jest sportowcem

Alicja facetowi najwyrazniej nie zalezy i tyle. To wiadomo. Ale chodzi o jedna prosta formalnosc. O szczere poinformowanie tej drugiej osoby o tym. Chociazby przez sms. Popatrz, facet, gdyby byl tak traktowany przez panne, nie dalby jej spokoju, nie dalby sie tak upokarzac, wymagalby zeby powiedziala mu wprost ze nie chce. Nie znioslby takiego traktowania przez laske. Wiec czemu sie dziwisz, ze ta dziewczyna tez tego nie znosi?

Gość E.P.pilne
simle a robi bo nie muwi jej otwarcie co jest grane

Gość poznałem dziewczynę
ja nie wiem co w tym kolesiu jest tak magicznego ,że chcecie ich spiknąć na dobre:o gdyby mu zależało to nie ma takich świętości ,żeby nie chciał chcociaż sie skontaktować... nie chcę się wypisywac na swój temat ale do najśmielszych nie należe i akurat zawracanie komuś dupy trochę mnie kosztuje, więc rozumiem połozenie dziewczyny w tym wszystkim. Niech mu podziekuje za znajomość. Albo się osknie, albo krzyż mu na drogę:o

Gość poznałem dziewczynę
w dodatku jako przyjaciele chcecie dobrze a tylko podsycacie nadzieję:o niech jej ktoś popowie że nie ma się co męczyć:o

Gość E.P.pilne
faceci nigdy sie nie zmienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jak są problemy to odnich uciekają bo tak jest łatwiej

Gość E.P.pilne
poznałem dziewczyne my jej nie robimy nadziei kazdy jej pomaga zeby jakoś wyszła z tego ale to trudne dla niej bo dziewczyna siezaangazowala a każdy jej chciał pomóc bo wiedza ze jest naprawde super

Gość E.P.pilne
już nie chodzi o to czy bda para czy nie ale czy mogą sobie to wyjaśnić i jak normalni ludzie sie komunikowac a nie miec jdo siebie pretensje. /zreszt to ona chce wyjaśnić a jakby było inaczej gdyby to go męczyłao?Niech sie postawi w jej sytuacji

Gość poznałem dziewczynę
no to jak chce wyjaśnić to bardzo dobrze... ale on się nie posatwi, on może nie rozumieć, on może nie wiedzieć sam czego chce...po co wypisywac listę tego co powinien zrobić, ważne jest to że tego nie robi:o ja nie wiem przed czym ten facet ucieka ale z tego co czytam nie ma żadnej racjonalenej przeszkody oprócz ogranicznika w jego mózgu:o

Gość E.P.pilne
wiem terz że facet sie angarzował i był zawsze zadowolony jak ja widział i na tym spotakniu było to samo był zadowolony ale dlaczego on jej niechce nic wyjasnić nikomu nic nie wyjaśnia nawet swoim znajomym skoro nie moze sam albo nie umie to inni przeciez mogli by to zrobić

Gość E.P.pilne
simley nic nie szkodzi jeśli chodzi o twoje literówki każdy je obi wyrozuimiałość to jest podstawa i wtej sparwaie terz

Gość E.P.pilne
Tu przeciez chodzi o wyrozumiałość o wzajemny szacunek a nie takie czekanie i czekani:/

Gość E.P.pilne
poznałem dziewczyne w tym problem że nikt nie wie o co mu chodzi nikomu nie mówi ze jej am dość ani jej samej i tak ja traktuje jakby była nikim a to przeciez miła sypatyczna i madra dziewczyna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i nie zasługuje na takie traktowaNIE ciekawa jestem jakby było gdyby to on był na jej miejscu!!!!!!!!!

Gość E.P.pilne
Poznałem dziewczyne zreszta sam byłes w podobnej sytuacji i wiesz ze to miłe nie jest i nie jedna osoba ci pomagała w tym zeby było dobrze i jak najlepiej!!!!!!!!

Gość mysia kisia
Czy ten facet ma oczy fajna dziewczyna i w dodatku cały czas sie o niego stara on jakiś głupi czy co ludzie ja bym takiej nie wypóściła żadko sie ma możliwośc sptakać kogoś takiego!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mysia kisia
tepy gostek kazdy chce maiec pożadna i fajna dziewczyne teraaz jest trudno taka znleżć a on ma to na tacy podane!!!!!!!!!!!!!1Halo kolo obudz sie i zacznij myysleć!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mysia kisia
tu pokazane jest że kobiecie zależy a facet jej nie docenia bo co bo jet fajna i madra moim zdaniem powinien ten kolo pomysleć nadtym czego szuka bo ja bym był z takiej zadowolony i ju!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość E.P. pilne
widze ze mysia kisia ostro z facetem idziesz jak misia sissia

Gość misia kisia
a co znimi trzeba ostro prawda ludziska!!!!!!!!!!!!!!!Jak on takiej dziewczyny nie docenia to jaka doceni?????????????/Zadnej bo on nie umie ich zauwazać!!!!!!!!!!!Niech dziewuszka go olejje i znajdzie innego to ssam przypwełznie jak ja zobaczy zinnym:))))))))))))))

Gość E.P.pilne
może mysia kisia masz racje moze ona powinna znależć sobie kogoś:)))))))))))))