Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaba robi kum kum

Czyj facet,chlopak,maz nie ma i nie zamierza robic prawa jazdy

Polecane posty

Gość zaba robi kum kum

Dziewczyny :) Pytanie jak w temacie, chiałabym sie dowiedzieć czy dużo jest takich facetów.Moj upart sie że nie bedzie robił bo boi sie jezdzic, a ma 30 lat

Moj syn lat 15 przynajmniej na razie nie przejawia zainteresowania...jego koledzy garną się do nauki gdzieś za miastem, zwłaszcza teraz w wakacje a mojego w ogóle samochody nie interesują...

Gość zaba robi kum kum
hehe Twoj syn jest jeszcze młody,może z czasem sie zainteresuje :) Moj malżonek nawet sportem sie nie interesuje, nie pociagaja go ani samochody,ani sport,ani nowinki techniczne

Gość tracę oddech
żaba --> a co go pociąga?

Mojego męza samochody owszem, ale wolałabym żeby mecz piłki noznej ze mna obejrzał :D

Gość zaba robi kum kum
uwielbia czytać książki, obejrzeć dobry film , troche romantyczna dusza

Gość frk-09
Ja też uwielbiam czytać książki ale szybka przejażdżka górskimi, krętymi drogami także jest romantyczna :)

Gość zaba robi kum kum
frk-09 masz prawo jazdy? ;)

Gość jaczylion
mam 33 latka jestem facetem nie mam samochodu ani prawa jazdy natomiast mam zone ktora ma samochod i prawo jazdy - nie jezdze z zona jakos mi glupio ...

Gość jaczylion
acha - lubie samochody i ogolnie interesuje sie nimi jednak jak dotad czysto teoretycznie

Gość frk-09
Mam prawo jazdy :)

Gość zaba robi kum kum
jaczylion ........ Twojej żonie to nie przeszkadza ? Ja jestem w trakcie robienia prawka, planujemy dziecko i wiem że bardzo przyda sie samochód , ale On jest poprostu nieugięty i żadne argumenty do niego nie docierają , zastanawiałam się czy dużo jest takich facetów

Gość frk-09
To jescze wyjaśnię pociągają mnie nowinki techniczne samochody uwielbiam czytuję klasyczną literature, ostatnio mało i lubię haiku :) i szybką jazdę ;)

Gość frk-09
Wiesz, może to nie ma sensu. Umiejętość prowadzenia samochodu być może dodaje męskości ale nie jest nieodzowne. Być może on się boi zasadnie, może nie czuje się na siłach. Ja mam refleks jak cholera, i mnie to kręci gdy mi zajeżdżają drogę tuż przed maską :D ale nie każdy to lubi...

Gość sieta faqa
wspolczuje ci. Mój ma wszystkie kategorie, jeździ super. To jednak wygoda. Ja wlaśnie robie ale pewnie i tak on bedzie jeździl. zmień chlopa. Boże !

Gość Tomcio z Paluch2
tak sie zastanawiam po tym co napisalas zabo.... Zastanow sie czy Twoj facet nie jest homo lub bi...wszystko na to wskazuje

Gość sieta faqa
To ciapa a nie facet. Homo też mają auta - widzialam.

Gość frk-09
Stuknij się w głowę :D ma zmienić chłopa bo on nie prowadzi samochodu? A ja uważam, że dostają prawo jazdy ludzie, którzy w ogóle nie powinni jeździć, to są dwie kategorie: a/ piraci drogowi b/ zalęknieni obie grupy są niebezpieczne

Gość frk-09
Uwielbiam samochody ale to co wypisujecie :D nie wszystkich to musi brać! I nie każdy nadaje sie do prowadzenia!

Gość sieta faqa
nie każdy, ale dobra ...... facet ma zone, dziecko. Jak pojadą na zakupy ? Taxi ? Jak na wycieczke ? Daj spokoj. Szkoda gadać w ogole.

Gość frk-09
To fakt, dzisiaj jest to wielko problem, ale żona robi prawo jazdy!

Gość sieta faqa
aha. To niech ona prowadzi a on zaklada okulary,żeby koledzy nie widzieli kto prowadzi :) Spoko.

Gość jaczylion
mysle ze mojej zone przeszkadza brak u mnie prawa jazdy jednak pomimo iz ona ma samochod ktory sama sobie kupila za wlasne pieniadze sama sobie wynajela garaz i sama sobie dba o ten samochod ja zawsze powtarzalem ze samochod do niczego mi nie jest potrzebny i tak pozostalo... zona sie sama zmobilizowala zrobila prawko i kupila sobie autko

Gość sieta faqa
jaczylion a nie jeździsz z żona ? Rowerem za nią ?

Gość frk-09
Tobie samochód do niczego nie jest potrzebny. A ja nie potrafię żyć bez samochodu :D Jak ostatnio przez jeden dzień nie miałem i musiałem skorzystać z komunikacji publicznej, byłem nieszczęśliwy...

Gość sieta faqa
Dobra. Na dziś koniec. Jade na zakupy. Z mężem. AUTEM :) Pa pa Jutro zobacze coście uradzili.

Gość jaczylion
korzystam ze srodkow lokomocji miejskiej i to mi w zupelnosci wystarcza, jednak jesli mam byc szczery po przez brak prawa jazdy czuje sie niewpelni meski ... standart to facet z bryka - ale naprawde mieszkam w duzym miescie gdzie komunikacja miejska swietnie funkconuje i nie widze potrzeby posiadania auta - z zona nie jezdze dlatego iz jazda z nia bardzo mnie stresuje a poza tym wypytuje mnie o wszystko... czy brak prawa jazdy ujmuje meskosci??

Gość zaba robi kum kum
ooo maaaaatko zmień chłopa?! :| Mi też to troche przeszkadza, i jak rozmawiałam z nim o tym to stwierdził własnie że jemu samochód nie jest potrzebny do życia ( szczęścia) i że nie bedzie robił prawka.Mówi też że wielu jest takich jak on

Gość jaczylion
frk-09 jesli mozna zapytac ile masz lat i jak dlugo juz masz prwko...

Gość jaczylion
zaba robi kum kum - a w czym dokladnie Ci to przeszkadza?