Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaba robi kum kum

Czyj facet,chlopak,maz nie ma i nie zamierza robic prawa jazdy

Polecane posty

Gość zaba robi kum kum
No właśnie " jaczylion " podpisuje się pod Twoim pytaniem , czy Waszym zdaniem brak prawa jazdy ujmuje meskosci??

Gość frk-09
34 i 16 lat mam prawo j.

Gość zaba robi kum kum
jaczylion......... chodzi o takie codzienne ( przyziemne ) sprawy : zakupy , lekarz , znajomi,praca, poza tym , nasza najblizsza rodzina mieszka ok.100 km. od naszego miasta , wiec zamiast tłuc sie pociagiem można by było pojechać samochodem.A poza tym jak już wspominałam myślimy o dziecku i samochód znacznie ułatwiłby przemieszczanie sie :(

Gość jaczylion
oczywiscie wiekszosc stwierzi ze brak prawa jazdy u 30 latka ujmuje meskosci - takie sa standardy - ja rowniez nasluchalem sie dosyc juz na ten temat i mam swoisty kompleks na tym punkcie

Gość frk-09
Wygoda to jest sprawa oczywista., pomijając korki. Ale to poczucie niezależności, możesz w każdej chwili wyjść z domu i pojechać gdzie chcesz,. NIe musisz liczyć się z rozkładem jazdy, pogodą i tak dalej. Poza tym ja lubię pojeździć sobie w nocy dla rozrywki. Wsiadam i jadę w góry :) uwielbiam TO! Parkuję gdzieś na przełęczy i pogapię sie w niebo :)

Gość odetchnij więc
z tym prowadzeniem auta to jest różnie, nie każdy się nadaje. ja zrobiłam prawko, przez 7 lat nie jezdzilam. teraz muszę, wiec uczyłam sie na nowo. Jezdzę poprawnie, ale bez wyobraźni, dlatego powoli i czasem dla innych uzytkownikow drogi denerwująco :/ ale mus to mus - wiec jezdzę i staram sie uczyc i nie popelniac bledów. Ale z całą pewnością, nie jestem stworzona do jazdy. Przykladem jest fakt, ze nie umiem zaparkowac pomiędzy dwoma autami wzdłuż ulicy. Dlaczego ? Bo nie mam wyobrażenia jak kręcic kierownicą...jak koła mają iść żeby się zmieścić....musze się tego nauczyc, napewno nei zrobię tego na wyczucie.

Gość frk-09
jaczylion ja nie uważam, ze brak prawa jazdy ujmuje męskości jest pewien stereotyp i koniec, nie ma na to rady ja po prostu uwielbiam samochody miałem tak od dziecka

Gość odetchnij więc
a po drugie, nie rozumiem sposobu myslenia niektorych wypowiadających się tu bab. Chcecie równouprawnienia, a uwazacie, ze jak facet i kobieta mają prawko i baba jest za kierownicą to gościu ma siedzieć w ciemnych okularach, żeby go nikt nie poznał? Co to jest? Lubicie babki ubliżać swojej własnej płci ?

Gość frk-09
A ja wjeżdzam pomiędzy samochody z możliwie wysoką prędkością :D no pod warunkiem, gdy nikt się w pobliżu nie kręci bo nie chcę nikogo przejechać, nie miałem nigdy wypadku, staram się uważać Ja w ogóle lubię maszyny, gdyby to leżało w zakresie moich możliwości finansowych, zrobiłbym licencję pilota. Moje marzenie przeleciec pod mostem :) tuż ponad rzeką :D

Gość odetchnij więc
i trzecia rzecz...jakaś osoba tu napisała ze ma kilkunastoletniego syna i jest zaniepokojona, ze on nie interesuje się autami i prawkiem. Konia z rzędem, kto znajdzie na tym forum topik , gdzie matka sie martwi ze córka mimo kilkunastu lat nie interesuje sie zrobieniem prawa jazdy. Z pokolenia na pokolenie same matki przekazują stereotypy, a potem wszędzie piszą, że kobiety nie są równo traktowane. paranoja.

Gość odetchnij więc
frk- 09 , a ja podziwiam kierowców tirów, ktorzy w 3 metrową bramę wjezdzają tyłem spod kąta 90 stopni. Dla mnie mistrzostwo świata.

Gość odetchnij więc
(dla tych nie w temacie: naczepa tira ma szerokosc 2,48m)

Gość moj syn 21
a w garażuy dodatkowe auto stoi dla niego i seie marnuje. On tego nie lubi, poza tym wszystko z nim ok

Gość frk-09
Mnie też to imponuje :) ja tylko się tak popisuję bo jeszcze jestem jak nastolatek ;)

Gość mam prawko ale prawda
jest taka że NIE UMIEM jezdzic boje sie ze spowoduje wypadek ze zabije kogos lub siebie i dlatego nie jezdze wogole

Gość uppppppppppppp
wypowiedzcie sie dziewczyny