Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysia kisia

oszukuje sie sama co dnia że bdzie lepiej...........

Polecane posty

Gość mysia kisia

Czy mozna sie przyjażnić z kimś kto nie ma dla ciebie czasu i uwaza ze jest twoim znajomym....................

nie rozumiem - Ty tego kogoś uważasz za przyjaciela, a On uważa Was za zwykłych znajomych? To jest kobieta czy facet?

Gość mysia kisia
to jest facet ktory twierdzi ze jesteśmy znajomymi ale nie ma nigdy czasu zeby sie spotkac i porozmawiac

Gość mysia kisia
ja go powinnam bardziej okreslic znajomyy na którym mi zalezy a raczej zależy mi na tej znajomości

Gość ciezko bedzie skoro juz
na wstepie nie ma czasu. Nie licz na wiecej.

no wiesz, to źle się wyraziłaś w pierwszym zdaniu - przyjaciel a znajomy to zupełnie co innego. Od przyjaciela mogłabyś wymagać, żeby Ci poświęcał więcej czasu jeśli potrzebujesz z nim pogadać, masz problem itp., ale od zwykłego znajomego ... ? No nie wiem, wydaje mi się, że za wiele oczekujesz - znajomych ma sie tysiące, jeśli z każdym chcialibyśmy sie spotykać regularnie to brakłoby nam czasu na cokolwiek innego najwyraźniej Ty inaczej postrzegasz tę znajomość, niż on. Napisz może coś więcej, bo to dość ogólne informacje. Jesteś w nim może zakochana?

Zgadza sie z przedmowca... chyba ze krotko sie znacie, to moze jeszcze jakos sie rozwinie...

Gość mysia kisia
na pocztaku mial dla mnie czas może tak to okresle nie że na każde moje zawołanie był ale jak coś to potrafilismy sie zgadać i spotkac fajnie było razem spedzać czas a teraz kiedy ja coś zaproponuje to on twierdzi ze nie ma czasu

Gość mysia kisia
carolima my sie juz troche zanmy.....................

może dostrzegł, że się angażujesz, że dla Ciebie to nie tylko zwykła znajomość - nie jest zainteresowany związkiem i się wycofał. Zdarza się

Gość mysia kisia
klaudka 27 od przyjaciela bym napewno durzo wymagała ale od znajomego może mniej jednak rozwijalismy tą znajomośc

no nie wiem, może on myślał o przyjaźni, a Ty o czymś więcej - jedno jest pewne, gdyby mu zależało to znalazłby czas, nawet jeśli nie ma go zbyt dużo. Uwierz mi

Gość mysia kisia
klaudka tylko ze on sie na poczatku angazował a ja byłam ostrozna bo njuż sie troche naciełam niestety

Witaj :D Chyba pamietam :D Przykro mi ze nadal Ci sie nie uklada :( Moze na prawde potrzeba czasu, zeby to wszystko poukladac...

dla mnie ktoś, kogo nazywałam \"przyjacielem\" (i vice versa) też nie ma ostotnio czasu - jest to dla mnie niepokojące, oddalamy sie od sibie i tez właściwie nie wiem, dlaczego. Może mnie sie tylko wydawało, że to przyjaźń, a było inaczej? To są skomplikowane sprawy

Gość misia kisia
a moze ci ludzie nie docdnija drugiej strony nie widza jak to ciekawa osoba albo sie boja zangarzować w przyjażń bo napotkali cois co ispowodowało ze wolą trzymac ludzi na dystans

myślę, że powinnaś z nim szczerze porozmawiać, zapytać wprost. A jeśli nie jesteś na to gotowa, to po prostu poczekaj, albo spróbuj sie z tego jakoś powolutku \"wyleczyć\" - naprawdę uważam, że jeśli by mu zależało, to by sam zabiegał to kontak. Czas bardzo oddala od siebie ludzi - on pewnie ma też tę świadomość. Przykro mi, że tak piszę, ale taka jest prawda. Niestety dla mnie ona też jest w tym momencie przykra, ale trudno. Samo życie ;)

Gość misia kisia
carolima a moze czas tylko oddala ludzi a nie przybliża ich...............

Gość misia kisia
klaudka widze ze sie rozumiemy:))))))))))))))))))))Czas w tym przypadku działa żle na nie korzyść a skoro on okresla sie jako znajomy to powinien jakoś to wyjaśnić co rozumie przez to słowao

czas może przybliżać, jeśli jesteśmy ze sobą w kontakcie, ale jeśli tego kontaktu nie ma, to oddala - i to bardzo i szybko

Misia, jest jeszcze druga sprawa - mężczyźni troszkę inaczej podchodzą do pewnych spraw, niż kobiety. Po tych spotkaniach w Tobie zrodziła się nadzieja na coś więcej, a dla niego być może nie miały one tak dużego znaczenia. Zawsze trzeba mieć to na uwadze - niestety, różnimy się od facetów, często to jest piękne, ale czasami bywa też bardzo przykre

Gość E.P.pilne
no faky klaudka ale facet powinien byc facetem i postawić sprawe jasno albo sie dalej spotykamy albo nie i zapominamy o tym. Ja jak sie nichce zkimś umówic umiem mówić nie!!!!!!!!!!1I WOLE TO KOMUS POWIEDZIEC A NIE GO TAK ZWODZIC ŻE JEST MOIM ZNAJOMYM!!!!!!!!!!

Gość misia kisia
Kobiety są bardziej uczuciowe klaudka i to jest ok bo my umiemy mówić i okaząc swoje uczucie a faceci raczej wolabyc skryci i niesmiali czesto dusz swoje problemy