Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropelka wina

Czy jest tu ktoś, kto potrafi wróżyć albo zna przyszłość?

Polecane posty

Gość kropelka wina

Mam pytanie.

Gość kropelka wina
A umiesz wróżyć?

Gość kropelka wina
To nie powiem, wróżka mi potrzebna albo jakaś kobitka co jasno widzi. ;)

Gość Tomcio z Paluch2
ja znam przyszlosc. Mam 0,5 litra w lodowce. Czuje ze najpierw to wypije a potem pojde na impreze i bede sie dobrze bawic. Widze takze ze rano bedzie mnie bolec glowa i bede pic kefir.

Gość kropelka wina
O, cześć deska :) Co to znaczy, że poznałaś niedoszłą miłość? Jak juz poznałaś, to chyba doszła? To ten z imprezy? :classic_cool:

Gość kropelka wina
Tomcio - wyczuwam, że masz dar :classic_cool:

Gość kropelka wina
Ale ja poważnie szukam kogoś, kto potrafi przepowiedzieć przyszłość.

Gość tez znam przyszłosc
jestem zajebiscie głodna i wiem,ze niebawem pojdę w stronę kuchni,zblizę się do lodowki,wyjmę z niej wedlinke ,serek i paprykę,nastepnie udam sie w strone chlebaka,wyjmę bułeczkę i przyrzadze z niej sobie pyszną kanapeczkę:) jestem pewna,ze moja przepowiednia sie sprawdzi:P

Gość kropelka wina
Deska, ale zaprosisz kafeteriańską rodzinę na wesele? No nie bądź wiśnia i zaproś. :classic_cool:

Gość Tomcio z Paluch2
Jak mozesz powaznie szukac? Cos takiego jak wrozby to tylko nabijanie ludzi w butelke. A ludzie ktorzy w to wierza...nie chce nikogo obrazac, ale rozumem nie grzesza.

Gość smiac mi sie chce
Pracowalam jako wrozka. Ludzie dzwonili do mnie a ja im przepowiadalam przyszlosc na podstawie imienia i daty urodzin. Dobre cwiczenie na wyobraznie. Co smieszniejsze ludzie pozniej dzwonili i mi dziekowali:) WSZYSTKIE WROZBY I PRZEPOWIEDNIE TO SCIEMA! Nie wierzysz? Zadaj wrozce niewygodne pytanie- nie uzyskasz odpowiedzi- jedynie pokretne tlumaczenia.

Gość kropelka wina
Srał pies rozum, jak dotąd z trzeźwego myslenia nic mi dobrego nie wyniknęło :( Treaz chcę spróbować u wróżki, bo mi się czasami juz zyc odechciewa od tego wszytkiego.

Gość kropelka wina
śmiać mi sie chce - a tarot? Jak to jest z tarotem? Wszystko to ściema? :(

Gość kropelka wina
qwertz - nie, lepiej nie. Będziecie się ze mnie śmiać, zresztą ja sama tez pewnie nie myslałabym nic pozytywnego o osobie z takim problemem, jak mój.

Gość kropelka wina
Dzięki za dobre chęci, dziewczyny, ale ja nie umiem o tym pisać. :( Dół mnie znowu łapie i intuicyjnie wyczuwam, że powinnam się upić :( Innej rady ni ma, nic ni pomoże. Dzieki raz jeszcze 🌼

Gość smiac mi sie chce
Tarot to chyba najbardziej rozbudowana bujda:) Wymyslona historia, znaczenie kart...tu sa 2 kategorie osob- te ktore na tarocie zbijaja krocie, i te ktore wroza dla hobby...ale to takie hobby jak granie w gry planszowe. Znam jedna z bardziej cenionych wrozek(haah) w Polsce, czasami sama smieje sie z tego co robi. Ale jest ustawiona. Wrozby sa stawiane jak horoskopy- zawsze mozesz cos z niej wywnioskowac dla siebie i potem stwierdzasz ze faktycznie to sie sprawdzilo. Jednak to jest tylko naginanie sztywnego tekstu do swojego przypadku. Bo konkretnie to nigdy nikt Ci nic nie powie. A jak dajmy na to wywrozy Ci bruneta u Twojego boku to sama zaczniesz szukac tego bruneta ograniczajac sie na wszystko inne. Dlatego tez jest to uwazane za dziedzine parapsychologii... Wciskanie ludziom kitu , nic wiecej.

Gość politycznie nieugruntowana
Lepiej faktycznie bedzie dla Ciebie jak z kims porozmawiasz i sie wyzalisz.Moze psycholog? Dobry naprawde potrafi pomoc. Zrzucanie odpowiedzialnosci na karty nic Ci nie pomoze.TO juz bardziej efektywnych rozwiazan spodziewalabym sie po wodce:)