Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobaPsychiczna

co złego w tym ze 13 latki piją alkohol ?

Polecane posty

no tak jest przyjete ze za młody na picie ale co w zwiazku z tym ?

pytałam o 13:o a Ty jestes taki madry ze nawet nie potrafisz odpowiedziec :o

alkohol w tym wieku może mieć zły wpływ na rozwój dziecka...podobnie jak kawa itp. :P

Gość marcysiankaaa
No , nieeeeee Niemowlaki juz mają we krwi procenty :O takie nastolatki są podatne na różnego rodzaju wpływy, jak zasmakują w piciu, które uspokaja ich rozbuchane hormony, nie w sensie erotycznym, ale co jest normalką w okresie dojrzewania, a co powoduje desandt w życiu emocjonalnym, to mogą szybko zasmakować w takim "uspokajaczu". Stąd się biorą nieletni, ale zaawansowani alkoholicy, niestetyż.

ja ogolnie nie lubie alkoholu, tylko piwo z sokiem.ale reszta to moglaby dla mnie nie istniec:O nie wiem co w tym fajnego, ze sie uwalisz i nie wiesz co sie z oba dzieje.jakas chyab niedzisijesza jestem

Beznadziejna, poznasz bliżej jakiegoś 13-latka to pogadamy :) Telegraficznie: z tych samych powodów, dla których nie powinny uprawiać seksu. Miedzy dziecinnym oglądaniem kreskówek a dorosłymi rozrywkami powina być chwila przerwy na dojrzewanie do nich. \"Dziś 12 jutro 20\" to tylko w filmach amerykańskich klasy C - czasu nie przeskoczysz. Widzę, że 13-latek to dla Ciebie abstrakcja do sześcianu? :)

taka sam jest róznica jak miedzy 13 a 18 :o

... jeszcze papierosa w łapę ... niestety taki widok mam codziennie pod blokiem ... ta gównażeria uważą się za dorosłych ...

to było do" gówno może daj alkohol " bo byla m sobie zrobić sniadanie i nie doczytalam waszych wpisów :o

dobra już mnie satysfakcjonuje Wasza odpowiedz ja nienawidze takich pijanych gówniar ale własnie sama nie wiedziałam dlaczgo :o

wiesz, czas i wiek nie jest wartością matematyczną. Między noworodkiem i 5-latkiem też jest 5 lat różnicy, ale jest to różnica nieco większa, niż niż miedzy 20-tką a 25-latką, nie? :D Przeanalizuj sobie zagadnienie w wolnej chwili, dla mnie sprawa jest prosta - mam w domu 13-latka :P

no własnie o to mi chodzi bo tam ktos mówił o 8 latku ze to to samo co 13 :o ondyna-->czyli Twoje dziecko idzie teraz do 1 gim ? oj w tym czasie nie jedno piwo wypije a TY nawet nie bedziesz o tym wiedziec

tak, idzie do gimnazjum :) I nie martw się, będę wiedziała, bo nie zabraniam niczego. Moja rola polega na uświadamianiu chłopakowi do czego dojrzał, a do czego nie - pozwalam mu się zmierzyć z różnymi wyzwaniami, a on sam pod naszą dyskretną kontrolą ma okazję się sprawdzić. :D O właśnie... Syn pozdrawia i prosi, by Ci przekazać, że piwa próbował i nie przepada za nim, poza tym wydawanie kasy na alkohol to głupota. Jest dużo ciekawszych rzeczy, na które można ją wydać. :) Instynkt stadny to nie jego specjalność, jest raczej outsiderem.

:D też go pozdrów gratuluje Ci udanego syna i dobrych kontaktów mieszy Wami i Twoich zdolnosci wychowaczych 🖐️

Gość iti goł hom
jak ja nienawidze takiego widoku...chodza i szpanuja z fajkami w lapach...normalnie kiedys zabije gowniarzy

a zabij bedzie spokój

Gość marcysiankaaa
Ondyna....hehe, zobaczysz to o wiele później, jak mu co smakuje i na co warto wydawać pieniądze ;)

Gość kurna +
Ile masz zamiar dziś pozakładać tych głupawych topików??????No nie masz kurwa mać co robić? Ksiażkę w pazury i uczyc się bo wakację zaraz sie skończą!