Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stac mnie na lepsza

Kobieta, ktora miala wielu partnerow seksualnych to odpad

Polecane posty

Gość Stac mnie na lepsza
Nie wiem jak to faceci, wiem, że kobiety, które postępują w taki sposób mnie nie interesują i dla mnie mogły by nie istnieć. Mnie interesują kobiety, które nie dają dupy, tylko kochają się, oddają się z miłości

Stac mnie na lepsza a nie pomyslałes ze kobieta była w 5 związach gdzie kochała dlatego się oddała?! Sam nie wiesz co gadasz.

Gość Stac mnie na lepsza
Lepsze jest wrogiem dobrego. Kobieta bardziej cnotliwa, o grzeczniejsze przeszłości wygrywa z tą bardziej nieporządną

Gość Stac mnie na lepsza
W 5 związkach to mogła być kobieta około 30stki. 20latka lub dziewczyna ledwo po 20sctce, która spała z tyloma facetami jest raczej puszczalska i nie ma najlepszej opinii

Różne w zyciu błędy się popełnia, ale jak miałbyś mi ciągle gadac jaki jesteś mądry i co tylko Ty nie osiągnełes to wolałabym mieć 50 partnerów seksualnych niż męczyć się z takim samolubem jak Ty.

Gość irysek666
ja pierdziu! kolejna marna prowokacja hehehe;]

No chory jesteś, jak z kims była w związku to mogła robić co chciała, była z kimś więc to normalne że uprawiali sex... I wcale nie musiała mieć 30 lat.

Gość Stac mnie na lepsza
Poza tym kobieta, ktora spala z 5 albo wiecej do lozka z kolejnym facetem napewno idzie odrazu. Nie ma juz tej magii, ze kobieta odczeka, zeby byc pewna faceta, zeby byc pewna faceta, ze to ten, z ktorym przynajmniej aktualnie chce spedzic reszte zycia. Milosc dla niej w tym wypadku nie jest mega konieczna do seksu. Taka kobieta mysli sobie 'co ma byc to bedzie' i idzie z facetem do lozka bo ma po prostu ochote na seks i sobie nie odmawia przyejmnosci, nawet jesli wie, ze nic z takeigo zwiazku nie wyjdzi. Dla niej samo "chodzenie" z facetem jest powodem do sypania z nim, nawet jesli zadnej wielkiej milosci nie ma

Gość heheheheeeeeee
i znowu ten sam temat.......ja nie wiem to jakaś plaga? czy co? co się wejdzie na kafeterię to jakś pryszcz znowu przynudza że chce cnotkę ....człowieku to se taka znajdz,zaprowadz do ginekologa niech ci da kwitek ze kobita ma ''mały przebieg''i daj spokój!!!!!!!!! albo spytaj się osobiście wiesz na pierwszej randce jaki ma przebieg....jak ci nie da w mordę i nie wyśmieje to.....hmmm to i tak jej już nie zobaczysz HAHAHHAHAAAAAAAAAAA..... coś się tak uparli?? czy wy głupki nie rozumiecie że nigdy nie będziecie wiedzieć ile kobieta miała partnerów seksualnych!!!......co myslisz że jak jej się spytasz to ci powie??........że się skapujesz?? NIGDY hahahha w końcu cnotkę też można odegrać ;)

Stac mnie na lepsza Ty chyba masz cipke skoro wiesz wszystko lepiej niż my- kobiety! :] I jak z kimś \"chodzi\" to chyba logiczne ze go kocha! Ale jesteś mózg...

Gość Stac mnie na lepsza
m_rko mloda dziewczyna, ktora miala 5 partnerow seksualnych to dla mnie porzadna nie jest. albo miala ich w bardzo krotkim czasie, albo wczesnie stracila dziewictwo np. w wieku 14 lat. 20latka z 5 partnerami seksualnymi to nie jest dziewczyna nienagannie i wzorowo prowadzaca sie. Napewno wszystkich nie kochala jakas wielka miloscia, tylko byla zauroczona. I pewnie wchodzila im szybko do lozka. To, ze dziewczyna sie z kims spotyka, nie oznacza, ze musi pojsc z nim do lozka. Sama randka nie jest przyzwoleniem na seks. Porzadna dziewczyna idzie do lozka z prawdziwej milosci, w powaznym zwiazku, a nie z powodu, ze ktos sie z nia na randke umowil, albo szczeniackiego zauroczenia

Gość Stac mnie na lepsza
Samo spotykanie sie, czy chodzenie sie nie oznacza odrazu milosci. A kobieta, ktora w krotkim czasie kochala tylu facetow bylaby po prostu niestala w uczuciach i nie zaufalbym takiej. 5 partnerow to mogla miec kobieta kolo 30stki, ale nie mloda dziewczynka, ktora w zasadzie to nawet dziewica powinna byc

Stac mnie na lepsza nie mówimy o konkternym wieku, moze miec i 25 lat, powiedzmy że zaczynała swoje powazne zwiazku w wieku 16 lat. 9 lat i 5 partnerów to chyba nie nazywa się puszczalstwo jesli była z kimś ok. 2 lat. Nie wydaje mi sie to dziwne.

Gość loooooooooooooooooooo
Ile razy jeszcze b edziesz zaczynac ten sam temat......... Może faktycznie ci nie staje................ Chcesz być lepszy od pana Boga?! Kto ci powiedział że kobieta musi miec jednego partnera..a mężczyzna nie?!. Wymysl inny temat.............bo to ze soba powinienes coś zrobić.............palancie

Gość O kurde blade
ale masz facet zryty beret. Wspolczuje Twojej swietoszkowatej wybrance. Zanudzisz ja na smierc swoimi filozofiami i i tak zasnie przed seksem z Toba i bedzie dziewica do usranej smierci. Biedaczka.

Gość Stac mnie na lepsza
nie mowie, ze kobieta pownna miec jednego partnera, ale od przygod powinna sie powstrzymywac. aha, nie znosze kobiet, ktore stracily cnote jako nastolatki - to tez mnie odpycha, jakies takie malo niewinne to. wole np. takie co swiadomie stracily dziewictwo w wieku 20 lat. a im kobieta miala mniej partnerow tym oczywiscie lepiej. zreszta kobieta, ktora miala 5 partnerow z seksem ze mna napewno by nie czekala pol roku tylko odrazu by do lozka poszla, nie z milosci, a z czystej ochoty na seks

Gość malene
ja tewz nie lubie facetow zuzytych, co wyruchali pol miasta a potem jeszcze od kolezanki uslysze zanim sama sprawdze, jaki ma sprzet i czy jest dobry w te klocki. faceci tez nie umieja sie szanowac, pomyslec o tym, ze przyszla zona nie chce miec faceta, ktory wsadzal swego fiutka gdzie popadnie. ja nie chce. dodam jeszcze, ze kobiety same ze soba nie ida do lozka tylko z facetami. nieraz sie zakochaja w takim sukrwielu co prawi komlementy i nalega na lozko po dwoch tygodniach. nie kazda jest w stanie zrezygnowac z faceta. i co? facet wyrucha a potem zostawi.

żeby wszyscy tak myśleli jak Ty to i ludzie by wygineli. Dobrze ze są facetci, którzy jak kochają nie zwracają uwagi na przeszłość.

Gość Stac mnie na lepsza
A z jakiej racji ja mam akceptowac np. przeszlosci prostytuki, kobiety, ktora miala 10 lub wiecej partnerow, albo takiej co zdradzala? Niech taka sama wypije piwo, ktore nawarzyla i niech liczy sie z tym, ze wlasnie z tego powodu jej ktos moze niechciec i ona go moze obrzydzac

wczesniej 5, teraz 10... A ja bym nie chciała tak zmiennego faceta i brzydziłabym się nim :]

Gość loooooooooooooooooooo
Nie twój problem..........poczytaj ksiazke

Gość Stac mnie na lepsza
5 to jeszcze taka straszna liczba nie jest, ale 10 to juz kurewstwo totalne. Ja i tak bym wolal kobiete co miala tylko 1 czy 2 partnerow

Gość laaaaaaaaaaa
malene-dokładnie!!.....facetom zawsze się wydaje że więcej mogą.....czysta dyskryminacja!!.....on sobie może sypiać z kim popadnie i jest wielki macho sraczo a jak kobieta lubi sex to już jest be....pojebało im się w głowach i tyle.....i to wyliczanie ile partnerów w jakim wieku hahhahahha komedia miesiąca.......to co chcesz powiedzieć że jak zakochasz się w kobiecie a ona ci szczerze powie że miała 5 facetów to powiesz że ma za duży przebieg?hahhahaa.......ehhhh.....czy jak się kocha to ważne jest coś co już minęło?...co było?...czy naprawdę potrzebujesz takiej informacji?........prymitywne podejście widać że jesteś głupi...kobieta jak jej zaczniesz opowiadać te swoje teoryje to albo zwieje albo jeszcze się tak tobą pobawi że będziesz miał nauczkę do końca życia........

Gość nela44
jeśli "stac ciebie na lepszą", to sobie ją zakup, chyba jakas promocja jest gumowych partnerek, same nówki, wogóle nie przechodzone, i daj ludziom troche spokoju.

Gość Stac mnie na lepsza_
Lubic seks to kobieta moze lubic z ukochanym mezczyzna a nie jakies przygody i puszczania sie. Po prostu wole kobiety, ktore mialy wielu partnerow seksualnych, sa cnotliwe i porzadne, dobrze prowadza sie. Takie trudne do zrozumienia? Jak juz pisalem rzucilbym kobiete, ktora mialaby za duzo partnerow

Gość hehehehheeeeee
a no to wszystko jasne...chłopak jest niedoświadczony w tych sprawach(pewnie prawiczek) i boi się kobiety która zna swoje potrzeby i ma porównanie a taka z ''małym przebiegiem''w sumie może się zadowolić ofermą....ale sobie wymyśliłeś.....buahahhahahahahahaaaaaaaaaa a może właśnie warto związać się z doświadczoną kobietą ,nauczyłaby się tego i owego....być był bardziej pewny siebie a tak..............

\"Po prostu wole kobiety, ktore mialy wielu partnerow seksualnych,\" ZAJEBAŁEŚ... hahahahahahaha!

Gość Stac mnie na lepsza_
mialo byc niewielu. nie boje sie porownania, bo mialem troche kobiet. kobieta z bogata przeszloscia jest po prostu dla mnie niecnotliwa, nieczysta, zdemoralizowana i przechodzona

Gość jakie glupie baby
tak, przeszlosc jest wazna, nawet bardzo, to ze ktos chwilowo zauroczony i zadowolony z seksu nie pyta o przeszlosc, nie znaczy ze KOCHA. Prawdziwie dojrzale kocha sie po tym jak minie zauroczenie, a wtedy dochodzi od glowy mysl "jestem ze szmata" :O No ale dla glupich bab milosc = zauroczenie (2-3 lata) a potem sie dziwia ze po tym okresie odszedl (a kochal!). Przejrzal na oczy i tyle, naiwne istoty... durne baby durne, mamy nie ocenaic kobiety po wygladzie, mamy nie oceniac kobiety po przeszlosci, to po czym mamy ja oceniac? Po chwilowym wystepie nazywanym pierwszym wrazeniem? :O Tak robia prymitywne kobiece polmozgi ale nie inteligentny mezczyzna 🖐️ Pamietajcie ze przeszlsoc ma wplyw na teraznijeszosc i przyszlosc i mezczyzna o tym wie, jedynie ograniczony kobiecy umysl nastawiony na hasla "w zyciu licza sie tylko chwile" nie jest w stanie tego pojac. Dlatego wiekszosc kobiet nie jest dobra w planowaniu, w zarzadzaniu, bo brak im pespektywicznego myslenia, ale to juz inna bajka Pozdrawiam normalne

Gość do jakie glupie baby
100% racji. Kobiety mysla, ze moga sie kurwic, a potem meza znalezc, ale nie tedy droga he