Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mysia Pysia 30

Czy faceci maja wyrzyty sumienia po zdradzie?

Polecane posty

Gość Mysia Pysia 30
nikt juz nie che podzielic sie swoimi doswiadczeniami na ten temat?

Gość IwonkaB
Nie mają żadnych

Gość Mysia pysia 30
odnawiam temat

Gość karoleminka
to mają wyrzuty czy nie???

Gość karoleminka
to mają wyrzuty czy nie???

Gość 8 dzień tygodnia
jestem mezatka i mamy dziecko Czyli jetsesmy rodzina czy w takiej sytuacji maz moze miec wyrzyty sumienia jak sie czuje gryzie go to jest chrześcijaninem ? bo wiesz w biblii pisze że facet może mieć kilka żon

morellla zastanawiam się jak możesz doradzać mysi ,żeby ta nie była szarą myszką ,że faceci lubią wykształcone kobiety i pewne siebie, skoro sama wykształcona nie jesteś . Początkowo myślałam ,że twoje końcówki "om" zamiast "ą" to tak dla "jaj", ale im dłużej czytam Twoje wypowiedzi tym bardziej mi się słabo robi.Literówki się każdemu trafiają , ale na miłość boską , siegnij po słownik ortograficzny, albo zainstaluj firefoxa. A co do tematu. Każdy jest inny . Inaczej reaguje.Nie można powiedzieć ,że każdy mężczyzna ma lub nie wyrzuty sumienia. Na to działa wiele czynników. Np. czy kocha swoją kobietę, ale robi to dla rozrywki, lub kocha kochankę a z żoną ciężko mu się rozstać, bo dzieci, znajomi , rodzina. A najważniejszą sprawą jest to , że to nie tylko facet jest winny zdradzie, my kobiety też. Chociaż czasami uznajemy siebie za idealne partnerki.Gdyby tak było , nie byłoby zdrady .Trzeba tez patrzeć na siebie nie tylko na zdradzającą połowicę.

Mysia Pysia 30 Facet Cię nie szanuje, ignoruje, nie kocha, nie troszczy się. Powiedz mi - po co z nim jesteś ? Co DOBREGO Ci daje ?

Gość ona32
faceci to wzrokowcy w wiekszosći przypadków , ale to , ze zdradza, albo ogląda sie za innymi to nie tylko ich wina , ale takze nas kobiet przykład pewien kolega ma dziecko , żonke , która obecnie siedzi w domu , on tylko pracuje , nie przelewa sie , a ona (widziałam na własne oczy ) nie zadbana , odrosty na włosach , ubiór byle jaki , troche przy kości , a on coraz czesciej nawiazuje ze mną kontakt , powiedział mi , ze jestem 'ciekawą kobietą' , ja jestem starsza niz jego żona , siedziałam w domu 3 lata , ale starałam sie dbac o siebie , kasy brakowało , to sie kupowało na wyprzedzży , a jak któras chce to i za 6 zł moze kupic farbe do włosów , żeby coś z sobą zrobić, a taki facet w pracy ma atrakcyjne koleżanki , a w domu... już tak nie jest

Gość tu się facet wtrąci
Jeśli byłyby jakieś szkody z powodu zdrady - mogą się takie pojawić. Jeśli się nie wydało - to dlaczego mieliby mieć? Jeśli to byla tylko fizyczna zdrada, seks - oczywiście że nie. Jeśli to miało by być trwałe zauroczenie i dylemat czy rozwalać swój stary związek - są spore szanse na wyrzuty sumienia. Jeśli miały by ucierpieć dzieciaki - tak. Jeśli partnerka swoim wścibstwem odkryła zdradę, szpiegując, czytając SMSy, a my nie mieliśmy zamiaru tym epizodem wpływać jakkolwiek na nasz obecny związek - niezależnie od konsekwencji - oczywiście że nie. Przecież w tym wypadku chcieliśmy dobrze.

Gość ona32
ot logiczne wytłumaczenie ..;-)

Gość ona32
tylko dlatego , ze sie wydało , czy tylko dlatego ...że byłes przed ślubem;-)

Gość z jajami
skoro się wydało to wypadało symulować wyrzuty sumienia

Gość ona32
no własnie;-)