Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdja

Wasze dzieci zasypiają w spacerówce?

Polecane posty

Gość kdja

Mam okazję odkupić od kogoś za ponad połowę ceny zestaw Quinny Buzz, ale siostra odradziła mi ten wózek twierdząc, że wszystko będzie dobrze dopóki nie przejdę na wersję spacerową tego wózka, bo w tej wersji dziecka nie da się położyć. Roczne dziecko mojej siostry zasypia w spacerówce i siostra musi tę spacerówkę rozłożyć, a Quinny Buzz się nie da. Wasze dzieci śpią w spacerówce?

Moja mala ma 11 miesiecy i zawsze spi w spacerowce jak jestesmy na spacerze. Zasypia na pol lezaco, a potem ja rozkladam i spi sobie na lezaco. Wydaje mi sie, ze siostra dobrze Ci radzi i lepiej miec spacerowke, ktora sie rozklada.

Moja córcia ma 16 miesięcy i śpi w spacerówce. Warto kupić rozkładaną.

Moja córcia ma 19 miesięcy i też czasami śpi w spacerówce także radze rozkładaną.

Gość mamkaR
moj tez spi w spacerowcw ale mialam buzza i sptrzedalam go, faktycznie spacerowka jest do bai jak dla mnie kupilam inna w ktorej oparcie rozklada sie na plasko

Moj synek ma 22miesiecy i rowniez zdarza mu sie usnac. Dobrze miec rozkladana spacerowke.

Gość hania_30
madziunek pisze,ze jej dziecko zasypia w tej spacerowce na pollezaco- znaczy to,ze jest jej wygodnie, inaczej nie usnelaby. a to wy kobiety, chcecie rozkladac ten wozek na plasko, nie dzidzia;) ja nie widze problemow ze psacerowka quinny, chociazd dopiero przymierzam sie do jej kupna.

Gość ja juz widzialam wielokrotnie
dzieci spiace w spacerowce buzza - im te nozki lekko uniesione w gore jakos nie przeszkadzaja. a cala spacerowka rozklada sie nawet na calkowicie lezaco, jedyne co zostaje w gorze, to nozki dziecka. w buzzie sie po prostu cala czesc opuszcza na dol, trudno to wytlumaczyc, dzieciak lezy a nozki ma troche uniesione do gory.

Gość hania_30
czytalam,ze to zdrowo jesli dzieci maja lekko uniesione nozki do gory-lezac w spacerowce-wiec to jest na plus.