Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość susel

ile wazycie?????

Polecane posty

Gość oppss
jestem teraz...a Ty? :)

Gość oppss
oczywiscie,dzis wstalam o 12,a raczej o 13.00 :D a wieczorkiem wczesnym zaczelo lac i nic sensownego nie zrobilam...a co tam u Ciebie?cieplo chociaz?

Gość susel
czytam co pisza na forum ciekawego ale nic niema rzadko kiedy ktos szybko odpisuje:(a jakos jeszcze spiaca nie jestem bo o 12dopiero wstalam:D niezly susel ze mnie nawet moj piesio mnie nie obudzil.dobrze ze ta niedziele juz zleciala zawsze mniej dni do zjazdu do domku.a tobie jak minal dzien?

Gość susel
no wlasnie dzisiaj lipa caly dzien pada:(juz chyba lata niebedzie:(

Gość susel
to ja widze ze ty tez jestes niezly susel na mnie tak mowia dlateego mam taki nick:D kocham spac.dzisiaj nastawilam sobie budzik na 12 inaczej bym pewnie nie wstala bo moj konczyl prace o 14 i obiadek musialam zrobic.

Gość oppss
jak ja bylam w szwecji,to bylo tak,ze co dwie godziny zaczelo padac jak z cebra,lalo tak z 15 minut,spokoj i pozniej znowu to samo..na poczatku doprowadzalo mnie to do szalu.pozniej ise przyzwyczailam.a u nas na poczatku bylo cieplo,pozniej ulewa,a ze ja wstalam "tak wczesnie" ,to mi sie juz godziny przestawily i teraz bym obiad zjadla :D ja dzis troche pocztalam i popisalam,bo musze ze wzgledu na szkole:\ ale jak zwykle,przez 15 minut,a pozniej sie lenilam:D

Gość oppss
ooo umiesz dobrze gotowac? ja nie bardzo niestety....no tez jestem suslem,w wakacje wstaje czesto o 12,a nawet pozniej :P

Gość susel
umiem:)tutuaj sie nauczylam bo robie mojemu obiadki do pracy.wczoraj bylismy u znajomych szwedow i zrobili pyszna kolacje kurczaka zapiekanego z takim chlebkiem jak tortila;p pycha musze wziasc przepis bo lubie rozne kuchnie:)a szczegolnie chinsko blisko mamy tuutaj wlasnie restauracje chinska i czesto chodzimt na lunch tam:)

Gość susel
a co czytalas??uczysz sie jeszcze??

Gość oppss
ja jadlam tam czesto kottbullar,bo najprosciej przyrzadzic :D ale ogolnie,drogie maja tam owoce i warzywa i maly wybor jesli chodzi o mieso.wole polskie jedzenie,chociaz moze jest bardziej tluste.musze pisac rozne teksty,m in po szwedzku,bo ostatnio mi sie zaleglosci narobilo,a nie chce isc tak do szkoly,bo kazdy mysli,ze jak bylam w szwecji,to juz wszystko wiem po szwedzku,a tak oczywiscie nie jest :P ooo to znacie tam jakichs szwedow,to dobrze,sie do tego osluchasz z jezykiem:) tak,ucze sie,zostal mi jeszcze jeden roczek,tylko czesc szkoly zaliczylam w szwecji

Gość ja przy
wzroście 162 ważę 69kg, czy jestem wg was tłuściochem?;(

Gość susel
aha a ja wlasnie gralam na kurniku:)nio ja tez jadam kotbulary dobre sa;p a czemu tutaj nieskonczylas studiow do konca??troche znajomych mamy ale nie polakow:(

Gość susel
a jak ty sie czujesz??ja sie na tym nieznam. ja mam 170cm i waze 60kg

Gość fistka
178 waga 63

Gość ja przy
troche za okraglo, ubieram sie kobieco i tak sie czuje, tylko czasami mi sie tu i owdzie wylewa, nie we wszystkim mi dobrze, chyba to zbyt duzo, ty mnie do tego przekonujesz

Gość susel
ja??Dlaczego cie do tego przekonuje??

Gość ja przy
no nie, w sensie, ze ty przy wzroscie o wiele wiekszym wazysz o wiele mniej

Gość oppss
susel bo gdybym zostala,nie moglabym tam skonczyc szkoly raczej,chyba,ze inny kierunek,a ja tego nie chcialam...zamierzam jednak zrobic uzupelniajace w szwecji :) a Ty tez sie jeszcsze uczysz? /// ja przy- trudno oceniac po wadze i wzroscie,duzo zalezy od rodzaju kosci i tego,czy jestes proporcjonalna

Gość susel
u mnie to jest problem brzuszek:(zawsze wszustko mi wchodzi w brzuch:( tylkko mi brzuszki pozostaja:D

Gość susel
ja tutuaj chodze tylko na sfi w polsce skonczylam szkoly jestem technikiem obslugi turystycznej ale tylko stiudium zrobilam:)

Gość oppss
susel,ja kiedyys chcialam gwaltownie przytyc i tez mi tylko w brzuch wszystko weszlo.i wyszlo,ze nie moge nawet przytyc sensownie :P

Gość susel
jakos narazie nieplanuje isc wyzej gdzies;p. no ty chcesz tutuaj skonczysz szkole a ja chce do polski:D zamienimy sie;p

Gość susel
nio u mnie zawsze w brzuch idze i troszeczke w buzie.moja mama tez tak ma wiec chyba mam to po niej.bo nogi mam spoko;p ide jutro na solare bo zbladlam niema sloneczka:(

Gość oppss
ooo to ja to skonczysz i wrocisz do nas,bedziesz miec dobre perspektywy w tym zawodzie ze szwedzkim :) jeszcze jak mieszkasz w gdyni,to juz w ogole masz duzo mozliwosci

Gość susel
a od srody ide do szkoly bo teraz mialam wakacje;p chociaz niechc mi sie szkoda mi zostawiac mojego pieska ma 8miesiecy bokserek jest przecudowny;p maly chuligan:)ale chrapie glosno;p

Gość oppss
ale tam sie ludzie tak nie opalaja jak u nas ,ja mialam trudnosci ze znalezieniem solarium :P hihi mozemy sie zamienic :)

Gość susel
ja juz skonczylam w tamtym roku obronilam sie:)tutuaj mam duze mozliwosci ale jezyk to bariera;p ale chce w polsce zyc i tak ale niepracowac u kogos tylko u siebie:)dlatego trza tu siedziec i odlkladac,u nas sie polepszylo lepiej sie zarabia, a w wawie to juz wogle dobrze::)mam tam kuzynke wybieram sie do niej i jakos niemogee sie wybrac:*

Gość oppss
no,troche dziwacznie isc do szkoly w sierpniu...ale tam tak maja..a bedziesz chodzic na kurs z obcokrajowcami tak?