Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleszcz1976

Do tych które rodziły po terminie

Polecane posty

Gość kleszcz1976

Dziewczyny ile po terminie urodziłyście? Chłopca czy dziewczynkę bo podobno to chłopcy sie nie speszą?

ja urodziłam córcię 2 dzni po terminie. gdyby mi nie podłączyli oxytocyny to nie wiem kiedy bym urodziła, ale napewno duuużo później. a Ty jesteś w ciąży, czy tak sobie pytasz?

czy chłopcy się nie spieszą? mój syn 2 tygodnie przed terminem... Syn koleżanki - 5 dni przed terminem... Ale syn znajomej 2 dni po...

Gość kleszcz1976
dzisiaj mam termin i nic, będzie chłopiec, mam juz córeczkę.

Też słyszałam,że chłopcy się nie spieszą. Urodziłam syna 10dni po terminie. Jeszcze musieli oksytocyną wywoływać poród, bo cisza była :-)

ja urodzilam 13 dni po terminie :)mialam 2xOCT,ale nic sie nie dzialo ;/ dopiero \"na drugi dzien od drugiej oxytocyny\" zaczelam rodzic naturalnie :) ale i tak zrobilimi cc, bo mialam pelne rozwarcie a Malutka nie schodzila :(

moj syn tez urodzil sie przed terminem - 37 tydzien moj maz wczesniak 32/33 tydzien moja szwagierki przenoszone ja urodzilam sie duzo po terminie

Gość guuuga
moja mama ur mnie 10 dni po terminie ....a mojego brata tydzien przed terminem wiec bywa roznie...

Gość balboa
synek, 13 dni po terminie, skurcze zaczely sie 10 dni po terminie a urodzilam 3 dni pozniej :O