Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sslonkoo

daczego on sie nie odzywa?

Polecane posty

Gość sslonkoo

mam pytanie do facetow. dlaczego tak jest wam trudno wyslac jednego smsa? bo ja juz swojego faceta nie rozumiem. ok zajety jest ale napisanie smsa trwa najwyzej 5 minut!!! co w tym trudnego zeby napisac i chociaz spytac co slychac!?

Gość kasiekkkkk
mam to samo z moim:/

Gość sslonkoo
to czemu nie pisze? ja sie powstrzymuje zeby go nie zameczac skoro jest taki zajety. ograniczylam sie do jednego dziennie. wiec czemu nie moze odpisac???

Eh faceci,ja ze swoim nie miałam takich problemów zawsze mi smsy pisał przed praca,po pracy i potem na dobranoc. :)

Gość sslonkoo
nie wymagam dlugich zwierzen. jedno zdanie! zyje i mam sie dobrze. chociaz tyle.:(

słonko ja mam to samo z moim i albo zaakceptujesz taka kolej rzeczy albo sie bedziesz ciagle wkurzac najwazniejsze ze w koncu odpisze a i ty mozesz zaczac robic podobnie i sie zdystansujesz do tego i nie bedziesz sie juz przejmowac :)

Gość dowod osobisty
facet , ktoremu zalezy na kobiecie zawsze sie odzywa.

Gość miałam ten sam problem
robiłam z tego powodu awantury. W pewnym momencie w ogóle przestał pisać mi smsy. Ostatniego smsa mi wysłał ponad rok temu i od tamtej pory już nigdy mi smsów nie pisał. Ale te braki nadrabiał czym innym w czasie naszych spotkań. Nasz związek nadal trwa i mamy zamiar się pobrać. Jak chce mi coś powiedzieć to po prostu dzwoni i mówi. Nie pisze smsów nigdy bo mu sie nie chce stukac literek w klawiaturkę. Już nawet nie robie mu z tego powodu awantur. Przyzwyczaiłam się.. niektórzy faceci po prostu tacy są, a innym z kolei za słabo zależy. Lepiej się zorientuj czy to pierwszy czy drugi typ, bo na ten drugi szkoda czasu.

a wez go olej, nie odzywa sie to nie, teraz ty nie dawaj znaku zycia niech poczuje jak to jest

Gość sslonkoo
boje sie ze jak go oleje to mu to bedzie na reke i juz wiecej o nim nie uslysze. albo ze on pomysli ze mnie nie zalezy.

skoro jemu byloby to na reke to znaczyloby to ze nie zalezy mu..., a watpie zeby pomyslal sobie ze Tobie nie zalezy skoro caly czas piszesz smsy a on ma opory, moze nie lubi po prostu smsow moze go to męczy

Gość pytankoo
a niby po co ma myśleć że Ci zależy?

Gość sslonkoo
meczy go? jeden pieprzony sms? ile z tym roboty? w weekend nie pracowal. ostatniego smsa dostalam w czwartek. zero telefonow, zero spotkan. w czwartek powiedzial ze nie spotkamy sie w sobote bo bedzie sprzatal ,a w niedziele jedzie z bratem nad jezioro. w taka pogode? pytankoo -bo mi na nim zalezy!

nie rozumiem tego, on sie zachowuje jakby mu nie zalezalo to po co sie narzucac;/ moze jak go olejesz to zrozumie,

Gość czarny_koralik
mój ostatni facet wysłał mi smsa: 'Co tam u Ciebie? Dlaczego się nie odzywasz?' - odpisałam natychmiast, po czym czekałam trzy dni na odpowiedź. Bosko, nie? :p

Gość sslonkoo
co ja ma zrobic? boje sie go olac. zeby pozniej nie bylo ze przeze mnie sie rozpadlo.

Gość Tomcio z Paluch2
nic trudnego. Myslisz ze nie piszemy bo nie mamy czasu? Jak nam sie zachce poruchac to sie odezwiemy- badz tego pewna. A poki co czekaj

rozumiem Cie, ale wiesz jak bedziesz za bardzo sie narzucac to podejrzewam ze to bedzie go odpychać, jesli mu zalezy to nie odpusci tylko dlatego ze nie wysylasz mu smsow, a jesli da sobie spokoj to znaczy ze nie zalezy mu, a po co komu taki facet,,....

Gość sslonkoo
jednym slowem mam go w dupe kopnac i sobie nim glowy nie zawracac bo albo mu nie zalezy albo zalezy na tym zeby mnie tylko przeleciec?:(

nie sluchaj takich inteligentow jak ten tomcio, nie wszystkim facetom na tym zalezy, nie dawaj sobie z nim spokoj nie kop:), po prostu zajmij sie czyms i nie pisz do niego non stop smsow jak on Ci nie ma czasu odpisac, utrzymuj kontakt ale po prostu nie narzucaj mu sie codziennie z smsami, moze on po prostu nie lubi smsow

Gość sslonkoo
jeden dziennie to jest narzucanie sie:(:(:( ok sprobuje sie powstrzymac.

tzn wiesz dla mnie to niekoniecznie narzucanie sie, ale byc moze dla niego to zbyt czesto, ja osobiscie bardzo rzadko pisze smsy, niech on sie postara niech on pierwszy napisze do Ciebie smsa, troche inicjatywy z jego strony a nie tylko Twoje starania, i nie przejmuj sie troszke dystansu i sam przybiegnie do Ciebie:) a jesli nie to nie byl nic wart

Gość sslonkoo
dzieki ariane. mozna na ciebie liczyc:)

Gość sslonkoo
cisza!!!:(:(:( poczekam do srody. jesli wytrzymam. i spytam co co chodzi.:(