Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sslonkoo

daczego on sie nie odzywa?

Polecane posty

Gość sslonkoo
chcialabym zeby wiedzial jak podle sie czuje:( ale pewnie nawet go to nie obejdzie.

powinien poczuc sie tak jak Ty, teraz on powinien pisac smsy a ty go powinnas olewac tak byloby najlepiej

Gość sslonkoo
nie rozumiem:( jesli ma mnie dosc to niech powie szczerze. wiedzialabym na czym stoje. po co te uniki?

Moge zrozumiec niechec do pisania sms, ale jak facet sie nie odzywa w ogole to znaczy, ze ma cie w d... To naprawde proste! faceci sa \"prosci\" - jak im zalezy to utrzymuja kontakt (niekoniecznie smsowy), a jak nie to olewaja. Cisza z twojej strony nie bedzie miala dla niego znaczenia i nic nie zmieni - co najwyzej mu ulzy, ze w koncu dalas mu spokoj ;)

Gość sslonkoo
a nie moglby po prostu napisac "sslonkoo to juz koniec" mdli mnie. z nerwow, ze zlosci. jestem rozczarowana.

Gość mam to samo niestety
:O tez mam juz tego dośc. nie napisze ze ma mnie dośc. na spotkaniu jest ok. a potem cisza........Chyba mu nie zalezy jednak.

Ariane sorry, ale niekoniecznie :O Wiem, ze chcesz ja pocieszyc, ale nie wszystko na swiecie konczy sie dobrze. czytalam tu ostatnio taki topik (sama mialam podobne przejscia) o facetach, ktorzy tak koncza zwiazki - zero kontaktu, zero wyjasniania itp. I to nie tylko smarkacze :O To ponoc ostatnio \"modne\" :O

pytanie do facetow a my baby nie mozemy sobie podarowac :classic_cool: i ja wwale swoje 3gr. olej go przez jakis czas, jak mu zalezy sam sie odezwie, i jak juz sie odezwie to tez go przetrzymaj i nic nie pisz, dop jak poraz kolejny cos skrobnie. nie daj sie tak traktowac, co to sama jestes w zwiazku??? nieee!!! troche godnosci. powodzenia.

Gość sslonkoo
ale u mnie nawet spotkan nie ma. ostatni sms w czwartek. a ostatnie spotkanie w zeszla niedziele! ponad tydzien temu. i bylo bardzo milo! a potem sie mowi ze to kobiety ciezko zrozumiec:(

Katarina Witt piszac ze mam nadzieje ze sie wszystko wyjasni mam na mysli to ze w koncu sie przekona jak jest, czy mu zalezy czy nie, takie bycie w niepewnosci jest dosyc meczace, no i jak i pisalam wczesniej Słonko nic na siłe

Niestety czasem sie nie wyjasnia... a wlasciwie konczy sie wlasnie tak - facet sie przestaje odzywac, dziewczyna nie wie o co chodzi i sie meczy... naprawde na tym topiku cala masa dziewczyn pisala o takich przypadkach. Do tej pory nie wiedza co sie stalo, co bylo powodem.

Gość sslonkoo
nie chce go zmuszac do niczego. jesli uzna ze mam mnie gdzies to bedzie mi przykro, bedzie mi zle ale sie pogodze z tym. w koncu. tylko chcialabym wiedziec na czym stoje. a tak jestem w zawieszeniu. i sama juz nie wiem czy on naprawde taki zajety jest ze nie ma czasu na glupiego smsa czy mnie olewa.

Gość sslonkoo
wlasnie.meczy mnie to. nie moge nic zrobic bo o nim mysle:(

jesli to ma tak wygladac ze kobieta sie prosi o odrobine zainteresowania to lepiej dac sobie spokoj z takim facetem, tego kwiatu pol swiatu

Moja droga jak komus zalezy to znajdzie czas dla drugiej osoby. Przestan sie ludzic. I nie tlumacz go, ze nie ma czasu itp. To zwykly tchorz :O Przykro mi...

olej go to bedzie jego strata nie Twoja, co Ci po facecie ktory jest tak strasznie zajety..

Gość sslonkoo
czy ja naprawde jestem taka glupia i naiwna. jak wy piszecie to wszystko wydaje sie proste.:(

Nie - jestes po prostu zakochana :) A ten facet to gnojek bez klasy. Trzymaj sie i nie przejmuj idiotami - nie warto zycia marnowac dla takich dupkow!

Nie - jestes po prostu zakochana :) A ten facet to gnojek bez klasy. Trzymaj sie i nie przejmuj idiotami - nie warto zycia marnowac dla takich dupkow!

Gość sslonkoo
wydawal sie rozsadny mily sympatyczny porzadny eh:( nigdy bym nie pomyslala ze stac go na takie numery:(

to wydaje sie proste bo nie jestem na Twoim miejscu, ale gdy sie kocha to bardzo trudne tak olac kogos i pomyslec o swojej godnosci, ale to potrzebne

Gość tez nie rozumiem takich
dupków. Po co to robia, przeciez moga napisać...daj mi spokój i tyle. Niedojrzałe emocjonalnie gnojki:O

piszemy ci prawde kotku, nie po to zeby wam rozpierniczyc \"zwiazek\" czy co to jest ale po to zebys otworzyla oczeta! nikt nie pisal ze nie bedzie trudne i bolesne....

Gość sslonkoo
tego nie rozumiem. facet ma 29 lat. kiedys nawet rozmawialismy na temat zrywania. jak sie wtedy powinno zachowac. mowil do rzeczy. zebym potrafila go z glowy wyrzucic. korci mnie zeby wykasowac jego numer i zablokowac go na gg

Gość sslonkoo
wiem ze chcecie mi pomoc. dziekuje dziewczyny doceniam to. tylko ze rozsadek swoje a serce swoje:(