Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doris19

PREPARAT DO MYCIA TWORZY DO CERY TRĄDZIKOWEJ

Polecane posty

Gość ja używam
żelu do mycia twarzy eris under twenty jak dla mnie ok ale słyszałam tez ze cleraskin avonu jest dobry

Gość mydło siarkowe
jak na trądzik najlepsze

Gość telimenka
dla mnie najlepsze są kosmetyki vich są drogie ale spełniaja moje oczekiwania żel do mucia trarzy tez jest super polecam

Gość aneciaaa167
uwazam ze najlepszy jest zel do mycia twarzy z vichy.. uzywalam juz mase zeli z tego jestem zdecydowanie najbardzije zadowolona i nie zamiwnie go na zaden inny :)

Gość olalala la
a jakiego konkretnie zelu vichy uzywacie? ja mam mieszna /a w zasadzie strefe t mam przetluszczajaca sie/ i wlasnie zastanawiam sie nad zelem z vichy. uzywalam la roche posay przez ponad pol roku, ale ani mi nie pomogl ani nie zaszkodzil. uzywacie jeszcze jakis kosmetykow z vichy? jesli tak to jakich...

Gość garnier zel
zel z pellingiem jest naprawd super nie trezba kupowac dwch kosmetzkw ale ma sie je w 1 oszczednosc czasu i pieniedzy

Gość telimenka
zelu normaderm z tej zelonej serii

ja od dluzszego czasu uzywam mydla siarkowego nie jest zle ale chcialabzm zmienic na cos lepszego co lepiej oczysci mi pory

Gość aneciaaa167
ja uzywam kilka produktow z lini vichy normaderm. jak dal mnei sa swietne.. jesli ktos ma problem z pozostalosciami po tradziku... wszelkie blizny.. zaskorniki itp polecam krem nawilżający zwalczający niedoskonałości skóry... juz uzywam 3 opakowania i nikt mnie nie namowi do zmiany. Moi znajomi nawet byli zaskoczeni rezultatem... pamietac trzeba jednak ze skora musi byc doglebnie oczywszczona przed nalozeniem... ja stosuje zel i tonik. Do tego na noc uzywam kremu na nocy z vichy... od tygodnia zaczelam rowniez stosowac metody anturalne... mam nadzieje ze moja skora niebawem bedzie wygaldala pieknie i swiezo bo poprawa jest widoczna

Gość muchhaahaha
Garnier Czysta Skóra :) rewelacja :) i ładnie pachnie :)

Gość eloowoczka
dziś kupilam sobie mydlo siarkowe.... zobaczymy co zdziała :)

Gość mydlo siarkowe pomaga
pomoglo mi bardzo. ale po okolo 3 mcach uzywania pryszcze powrocily ze zdwojona sila! polecam natomiast mydlo ziolowe boniderm. zajebiste.

Gość Plina
cetaphil emulsja przeszlam juz przez te wszystkie zele vichy, la roche posay, l'oreala garniera clearasila i zaden z nich nie byl tak dobry jak cetaphil

a używa ktoś może żelu do mycia iwostin do cery trądzikowej przymierzam się do jego zakupu ale sie waham.

polecam kosmetyki iwostinu i z ocerinu, są naprawde skuteczne i nie posiadają konserwantów, barwników ani składników rakotwórczych:) pozatym polecam borasol:)

Gość Plina
ja uzywalam kiedys tego iwostinu ale zqa bardzo wysuszal

Gość kukurukuku
Witam...ja używałam do mycia buzi krem do mycia twarzy, takie turkusowe :) oraz teraz uzywam pianke Pure Pore-fection z AVON, i uwazam,ze jest rewelacyjna (kosztuje 12.9) ale u niektorych wysusza i wtedy trzeba uzywac rzadziej, buzka

Gość kukurukuku
Moja kolezanka uzywa physiogel (tylko w aptekach)