Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hoola

co moze byc nie tak z facetem 26lat??

Polecane posty

moj chlopak nie pozwala mi sie dotknac ani rozebrac. nie widzialam go jescze nago i nie kochalismy sie jeszce. boje sie ze moze z nim byc cos nie tak. probowalam z nim rozmawiac ale niestety nie uzyskalam wyjasniajacej odpowiedzi. jaki problem moze miec chlopak w wieku 26 lat? myslicie ze ma małego, zaburzenia erekcji czy co? bo zaczelam sie juz martwic

Gość Może nie jest
chłopakiem, a z tobą chodzi bo tak wypada?

no facetem jest, w bieliznie go widzialam cos tam jest, tyle tylko ze nie pozwala mi sie rozebrac. a nie rzuce go bo go kocham, tylko zastanawiam sie co go blokuje

Gość ___________________
Najprostszy sposób- porozmawiaj z nim.

ale ja juz z nim rozmawialam. i jedyne co uslyszalam to to ze \"nie umie odpowiedziec na moje pytanie\":(

Gość Bzdurki
To, że ma interes to nic nie znaczy. Może być np. pedziem. Takich co jako przykrywke maja dziewczyny jest podobno 60%. Nie trać czasu

znay sie juz 9mc, wiec raczej juz powinien sie osmielic. pedziem nie jest napewno on mi potrafi zrobic dobrze, tylko ze nie pozwala mi sie odwdzieczyc

tak jak pisałem - może jest prawiczkiem i boi się że za szybko skończy czy coś w tym stylu...

Może ma jakiś drobny dyskomfort. Może zbyt szybko dochodzi, gdy go dziewczyna rozbiera lub pieści, bo się za bardzo podnieca. Upij go może trochę, to otępia zmysły.

Gość To nie zawracaj
głowy, jak wiesz co mu jest. Zrobić dobrze ręcznie czy językiem potrafi też koleżanka, nie tylko pedzio. On sie boi że mu nie stanie.

no to jaka jest rada zeby go w koncu dotknac, zobaczyc itd? jesli sie wstydzi co to ja powinnam zrobic. bo jawsze jak reka schodze nizej to mnie powstrzymuje;(

do\"To nie zawracaj\" przeciez ja pisze ze nie wiem co mu jest, w czym tkwi problem ale bankowo pedzie NIE jest

Gość Bo mu nie stoi
Pedzio na 120%.

wy nic tylko potraficie sie nabijac niewiadomo z czego przykre

spróbuj tego alkoholu a nóż, widelec da się złamać :P w zasadzie to nie mam pojęcia dlaczego 26 letni facet nie da się dotknąć kobiecie... bliskiej kobiecie :) może on ma naprawdę problem... może się boi, że nie sprosta albo mu nie staje... a nie widzisz tego podczas pieszczot może? może tu tkwi problem?

tak jak już Ci Józio napisał - może spróbujesz go podpić trochę;)

Gość dreptus
prawdopodobnie ma klopty z higiena osobista

Gość może został ofiarą
gwałtu pedofilskiego w młodości i ma uraz... albo zbyt restrykcyjne wychowanie w rodzinie radia z ryjem wytworzyło w nim blokady i poczucie winy... kompleksy, lęki, problemy psychiczne...

wow to mozna sie podszywac pod czarne niki/ niewiedzialm ale gratuluje komus sprytnemu

moze poprostu postaram sie jeszce raz z nim porozmawiac, i bede czekala co z tego wyniknie:(

Gość dziwna sprawa

Gość zapytaj go...
jak dlugo chce aby wasz zwiazek trwał bez seksu. Zapewnij go o swoich uczuciach i jesli ma jakis problem to ze chcesz rozwiazac go wspolnie. Przyczyn moze byc milion ale nie dowiesz sie tego dopoki nie zapytasz wprost...po 9 miesiacach nalezy ci sie przynajmniej szczerosc :) badz na tyle delikatna na ile potrafisz...bo moze to zawazyc na waszych pozniejszych relacjach. Nie naciskaj ale okaz troske i gotowosc do akceptacji wszystkiego co uslyszych...on musi sie czuc bezpiecznie. Powodzenia :)

to cyba najrozsadniejsza rada jaka dostalam:) dziekuje mam nadzieje ze nie spowoduje to tylko jakiejs dodatkowej blokady psychicznej albo stresu prezd sexem:(

szkoda ze ja nie jestem taka smiala do takich rozmow:( zebym tylko sobie nie narozrabiala bardziej niz jest hehe

Gość Gl0ck
A moze syfilis lub trufle ma lub cos w tym stylu?? kto wie?? ;P