Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hoola

co moze byc nie tak z facetem 26lat??

Polecane posty

ale jak by to byla jakas choroba weneryczna to chyba wiedzac ze jest z kims w zwiazku wyleczyl by sie przez te 9mc przez ktore sie spotykamy.... boje sie raczej o jakies powazniejsze rzeczy czy chlopak w takim wieku moze miec problemy z erekcja?

mozliwe, a czego nie , mi tez czasem nie chce sie i nie moge a mam 26 , podobnie do niego lat :(

z reszta \"czasami \" a \"zawsze\" to spora roznica, juz nic nie wiem, czasem mi sie wydaje ze czyje jakies poruszenie w jego spodniach ale niczego pewna nie jestem:(

tylko jak mozesz mi pomoc? napisz mi jak powinnam z nim pogadac zeby nie pogorszyc sprawy

moze upij chłopaka którejs nocy i zajrzyj co tam tak bardzo skrycie ukrywa i sama sie dowiesz....może boi sie ze ma za małego???

a jak nie wypali to co drebot napisal to wez z nim porozmawiaj w 4 oczy chyba jest na tyle dorosly zeby sie nie wstydzic takich tematow??

nie che robic nic w brew jego woli. a nie tak ladwo go upic, z reszta chyba jak bys sie zorientowal ze zagladam ta gdzie nie powinnam to chyba by sie odrazu ze mna pozegnal:( wiec ta opcja odpada

widziszs ja juz zaczelam taki temat i nic sie nie dowiedzialm powiedzial ze mnie umie odpowiedziec na moje pytanie:(

ale w sumie moglam drazyc temat a nie zrobilam tego, bo to takie stresujace i krepujace:( nie bardzo wiem jak to delikatnie zrobic

to powiedz prosto w twarz : o co Tobie chodzi ja chcę być zaspokojona i nie chće sie zabawiac własnął rączką lub jakimis zabawkami, a mam taką ochotę że długo niewytrzymam.... ciekawe co odpowie

Ja takiego faceta nie rozumiem dziewczyna chce to zrobic a on sie wykreca!! To nie facet.. A co do rozmowy to go zmus jakos a jak nie to ja juz nic nie poradze..

Gość ciekawska ja
a czy on jest osoba wierzaca?jezeli tak to moze nie chce uprawiac sexu przed slubem?

ale mi nie chodzi o to zebym ja byla zaspokojona bardziej niz jestem, tylko o to zeby i on cos z tego mial, bo jak narazie to tylko mi jest dobrze zmuszac tez go nie chce ani do sexu ani do rozmowy boje sie ze moge go czyms takim zrazic a co gorsza stracic:( a tego bym nie przezyla juz wole zyc bez sexu aby z nim

Gość nie rozumie
jak mozna nie chciec sexu.... a moze on nie chce tego robic z toba bos ty juz sie zeszmacila przed nim z innymi a on nie chce po kims poprawiac, albo ma malego,chudego i pokrzywionego penisa i spuszcza sie po 3 sek. albo woli to robic ze swoja suczka pimpusia :P co za kretyn 26 lat i jeszcze nie zamoczyl hahahaha

jest osoba wierzaaca, ale jak by tak bardzo sie trzymal zasad to by mnie tez nie dotykal w taki sposob jak to robi tak mi sie wydaje . i mysle ze jak by to byla kwestia wiary to by mi o tym poiwedzial jak pytalam o co chodzi

to ja juz nie wiem co masz robić jak jego kochasz...to masz przechlapane....albo on.... a może zastanowic się nad zmianą partnera....

Gość autorko
lepiej sie juz teraz odkochaj i go zostaw bo przez cale zycie bedziesz miala z nim problemy lozkowe a to na dludi czas nie ma szans!!! Dobrze Ci radze.

Zgadzam sie z tym ze ma 26 lat i jeszcze nigdy nie zamoczyl!! Prawdziwy facet odrazy by lecial do lozka palac podeszwe w laczkach no bynajmniej ja bym tak zrobil :D

Gość ciekawska ja
no to w takim razie jest tylko jedna odp.on nigdy wczesniej tego nie robil i wstydzi sie Tobie tego powiedziec.najlepszym rozwiazaniem bedzie jakzdobedziesz sie na szczera rozmowe. to co luszie tutaj wypisuja o chorobach wenerycznych itd to wydaje mi sie malo prawdopodobne.choroby weneryczne o ktorych chory wie np opryszczka daja dyskomfort i chlopak zglosilby sie do lekarza. moze tez byc tak ze on na razie nie chce zebys Ty bylaw ciazy iec woli powstrzymac sie od wspolzycia. powodow moze byc milion. dla nas jedne powody moga byc blahe a nawet smieszne no a innym moga spedzac sen z powiek, tak wiec nie zwlekaj i pogadaj z nim.jezeli znowu powie ze nie potrafi tego wyjasnic to powiedz o swoich obawach wymien kilka z nich-zobaczysz co bedzie.

Gość na 100 ma HIV
j/w!!!

nie tak latwo sie odkochac z reszta ja nawet tego nie chce pogadam z nim, przynajmiej sprobuje i zobacze co bedzie sie dzialao dajel wiem ze sex jest bardzo wazny ale chyba nie najwazniejszy co?

Gość a ty ilu facetom
dałaś?? może jak wyrówna z toba skale to dopiero przepucuje ci bobra

Gość ciekawska ja
ale zwiazek bez sexu predzej czy pozniej rozpadnie sie.poza tym to chyba chcecie miec dzieci znaczy czy Ty chcesz?

macie racje rozmow ajest chyba jedynym sensownym rozwiazaniem w moim przypadku

hoola powiedz to mojej małżonce że sex nie jest najwazniejszy.... 5-6 godzin dziennie ...czasami to juz mi sie nie chce nawet stanąć

Gość autorko
nie jest najważniejszy ale bardzo ważny a problemy łóżkowe odbijają się na wszystkim.(nerwy, depresja, zdrada i jeszcze wieksze cierpienie) Nie chcę Ci żle życzyć ale nie widze tego kolorowo a wiem co pisze...

pewnie ze chce miec dzieci ale on tez chce, cos kiedys mowil o tym ze chce miec 2 to chyba musi byc zdolny do zaplodnienia skoro o tym mowi. moze rzeczywiscie nie kochal sie nigdy wczesniej i sie stresuje ale ja tez jestem dziewica. ale nigdy sobie o swojej przeszlosci sexualnej( w moim przypadku jej braku ) nie opowiadalismy