Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zupczatka

zupa dla karmiacej

Polecane posty

Gość zupczatka

mam juz dosc rosolu, krupniku i pomidorowej.. jaka zupe polecacie ktora nie zaszkodzi dziecku

Gość każda na jaką masz ochotę
kto Ci wmówił, że możesz jeść tylko 3 zupy? Dieta karmiącej ma być urozmaicona, z wykluczeniem produktów, które szkodzą dziecku. Jak nie sprawdzisz co szkodzi to się nie przekonasz. Dziecko nie umrze od jednorazowej dawki;)

barszczyk czerwony - jadłam i małej nie szkodziło nic. NIe wiem ile ma twoje dziecko, ale musisz stopniowo rozsrzerzać dietkę i obserwować dziecko. Czasami tak jest, ze maluchy bardzo dobrze znoszą dietę mamy (oczywiście bez szaleństw).

mi dietetyczka pozwolila jesc od samego poczatku rosol krupnik jarzynowa ale bez kalafiora marchwiowa zacierkowa barszcz czerowny a takze tzw kartoflanke jadlam juz tez ogorkowa i barszcz bialy i bylo ok. z zup w pierwszym polroczu nie powinno sie jesc szczawiowej fasolowej grachowej i grzybowych w sumie wazne zeby zupa byla gotrowana nie na kosciach a na kurczaku cyz indyku no i zeby nie dodawac produktow z benzoesanem sodu czyli przypraw typu vegeta warzywko czy kostek rosolowych