Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodycz twa

KOBIECA FIGURA gruszki

Polecane posty

dziś jadłam: rano cebularza z majonezem z pomidorem i na to ketchup. o 14:00 wypiłam cole i zjadłam winogron o 15:00 kapuśniak pół kotleta i mizerię. o 17:00 ciastko i tyle i nie chce mi sie jesc!!!:)

ekstra ! Ja tak, jak pisałam dodac jeszcze troche jogurtu naturalnego z płatkami i otrebami. Jesc mi sie nie chce :D a przed chwilą wróciłam do domu - biegałam, hrhrhr :D

pewnie ze bym chciała:) tak oddac 8 kg:) ktos chetny? dodam jeszcze do tego cos słodkiego:)

protosska= myslisz ze to co wczoraj zjadlam jest mało?? Ty masz inne troszke diete, bo jesz ciagle jogurty itp. a ja nie za bardzo przepadam.. JA wczoraj rowerem jezdzilam ;) A dziś dzień zaczęłam od brzoskwini. A wiesz ze mnie tez sie nie chce jesC?:)

Czesc :) Słodyczko - Tak...uważam, że to mało :) Fajnie, jak tak się jeśc nie chce ! :D ciepło jest i jakoś tak. Pije wode i pije :) Poza tym ja nie musze jeśc, spac, byleby oddychac i myślec o S. ❤️ heeeeeee

Limonek to na co czekasz ? Odchudzamy sie ! Hehe :D ja tu mam swoje dwa topiki ale coś leżą :P Wszyscy powyjeżdżali, czy jak...Hrhrhrhrhrhrhr.

a jaka diete proponujesz? ?? osobiscie nie przepadam za dietami cud bo w 1 dniu bez zdiety jem wszsytko co nie ucieka:)

Kochana, ja żadnej diety nie proponuje. Nie znam się na tym. Poza tym jesteśmy na dziale ogólnym. Ja po prostu mniej jem :) i tyle dieta MŻ :).

Gość Karenina
88- 77-89, To jest dopiero problem:(

Karenina, hula-hop na brzuszek :D W sumie to wszystko jem :P ale od poniedziałku nie jem chleba ani słodyczy.

limonek --> chleba nie jem tak jak protosska, zadnych fastfoodów, slodyczy tez mało :) teraz zjadlam sniadanko tzn. godzine temu, zjadłam słatkę : Pół pomidora, dwa palsterki szynki, jeden plasterek sera zoltego, cebulka, 2 jajka..wszytsko wymieszlam majonezem i do tego zjadlam jak zawsze cebularza. NIby dużo a jednak mało :) o 15 zjem obiad a potem nic. moze brzoskwinie i tyel

Oj baby, baby :P Ja codziennie jem lody, hyhyhy (300 ml) :D ha ! Może mi sie przejedzą to pójdą w zapomnienie - WĄTPIE ! hahahaha :D

protosska = nieźle :) i zTy podobno się odchudzasz:P ja dziś chyba za dużo zjadłam:( mam wyrzuty sumienia... od śnaidania do obiadu nic. Na obiad zupę jarzynową, 4 pierogi. o 18 dopadł mnie głód zjdłaam malą kiełbaskę podgrzaną w mikrofalówce z ketchupem i majonezem i jednym pomidorem. :(

ale jestem strasznie, potwornie głodna. I nie wiem czy pójśc coś zjeść, w lodówce jest jeszcze ostatnia mała kiełbaska...ach :):(

wypiłam kubek kakao i jestem pełna :) proteska powiedz co dziś jadłaś. Szczegółowo proszę!:) w końcu razem się odchudzamy :D

jogurt naturalny 200 gram trochę otrębów granulowanych śliwkowych płatki owsiane płatki kukurydziane tak razem wszystko by było nie za rzadkie ani nie za gęste później zjadłam kroke na smaka z powidłem później na obiad dwie malutkie rybki i duuużo pomidorków :) (pokrojone z przyprawami i odrobiną jogurtu naturalnego) jedną mace cebulową troche pestek dyni no i te lody :P:P:P:P:P Dzisiaj jakoś tak dziwnie dużo bo kurcze wczoraj to było tylko śniadanie (patrz wyżej jogurt z...) i leczo z kromką :D

protesska- wszytsko mleczne prawie jesz. Ja dzis tym kakaem sie zapchalam:D ciekawe jak jutro...trzymam kciuki za Ciebie Prostosska no i za siebie;)

Jutro znowu balety i pewnie co nieco zjem sobie na imprezie. Nie moge się już doczekać śniadania ! Aaaaaaaaaaaaaaa....aaaaaaaaaa aaaaaaale bym zjadła :D

no, idę jeść:) jednak szklanka kakao zapełnia żołądek. Chyba to oddzialywanie zle oddzialuje na psychice mojej bo juz zauwazam ze boczki i nogi chudsze. WARIATKA :D wieczorem napisze co jadlam przez caly dzien :)

o jużżżżżżżżżz.......................... Zjadłam śniadanie, zaraz obiad... a później? wyciagaja mnie na pizze!!!!! :o i zjem ją pewnie przed 20 i juuużżżżżżżżżżżżżżżżżżżżż po diecie :D no to dziś mam chyba dzień dziecka:D