Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malena-

Religia- zrodlo wielkiego zla?

Polecane posty

,,za slowami czysto polskie,kryje sie to dokladnie co znacza te slowa\'\'- czyli? 3 pokolenia wstecz samych polakow? ateisci sa dopuszczalni? reszta twego wywodu nie na temat- nie mowimy o prasie

Gość
Popatrzcie sobie teraz jeszcze raz na wasze wypowiedzi do mnie kierowane-ich poziom.Za chwle jak mysle dowiem sie ze jestem oszolomem lub mocherem itd... Przeciez ci z was,ktorzy macie przeciwne nz ja zdanie-nie kieruja sie faktami.No jak mozna np.napisac,ze dialog polsko-zydowski bedzie trwal na przekor mnie i jakoby o.Rydzykowi.????Gdzie ja cos takiego napisalem?Niektorzu uwazaja,ze samo napisanie o problemach zwiazanych z Zydami-jest antysemityzmem !!!!!! A dlaczego nie jest np.antyitalizmem mowienie o Wlochach?A czy problemy polsko Zydowskie nie istnieja?A problemy polsko niemieckie -nie istnieja?Te problemy trzeba rozwiazywac.Zeby to zrobic,to chyba trzeba o nich rozmawiac?Tak mysle.

Gość aaaaaaaaaagaagaaa
nikt nie zabrania przejscia do innej religii, sa tez religie, ktore akceptuja chrzest, a ojciec dyrektor rzeczywiscie robi ranie mozgu, a biskupi go chwala zamiast wygonic bo sie go boja, bo jak nasla na niego moherow, byla tez taka sytuacja, ze o. Rydzyk zbierał kase dla biednych i uzbierał około 1 mln, jacys faceci mieli ta kase przewiezc do banku i zgineli w samochodzie a kasa zaginela na kanale national czy jakims, mowili, ze nie mozna znalezc brakujacych ogniw i jakies byly sfałszowane jak Albert Einsten badał budowe jakis tam czasteczek w niebie to odkrył, ze ktos musi pilnowac cały czas nad ich procesem jak sila wyzsza

Gość
Jezeli mamy dyskutowac-robmy to na jakims poziomie.Utrzymac go mozemy trzymajac sie faktow.A tego typu opowiesci jak ta : \"aaaaaaaaaagaagaaa\".Jak to kuriozum potraktowac?

a wiec rozmawiajmy yagon ponawiam pytania dot twych wypowiedzi co kryje sie za slowami,,czysto polskie,,? sprawdzaja czy ktos nie mial w rodzinie zyda, litwina czy niemca? konkretnie- czy jak ma ktos dziadka niemca to moze pracowac w RM? albo jak ma wujka zyda? ile pokolen wstecz wymagaja ,,czystych\'\' ,,Przeciez Zydzi nie sa uczciwi wobec nas,czy w ogole wobec swiata\'\' wszyscy? masz dowody na TO? i w jaki sposob sa nieuczciwi? i kogo za zyda uwazasz? urodzonego w zydowskiej rodzinie czy praktykujacego Judaizm?