Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 rurkowa maniaczka

Mam fiola na punkcie spodni rurek

Polecane posty

Go艣膰 green kitten
a czesto chodzisz do sklepow? ja potrafie caly dzien w centrum handlowym spedzic :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 rurkowa maniaczka
Teraz to czesto siedze na allegro i zamawiam ciuchy z katalogow. A jak mam kase to owszem potrafie pol dnia latac i ogladac:) Moja wada : czasami w polowie miesiaca nie mam juz za co zyc i zaczynam kombinowac( czytaj: wyprzedaje malo noszone ciuchy na allegro) Oczywiscie nie tylko wydaje na ciuchy ale w oko wpadnie ksiazka do nauki jezyka, fajny komplet filizanek itp:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 green kitten
wiesz co,ja nawet nie musze w tych sklepach kupowac,ja po prostu musze chodzic i ogladac ciuchy.taka obsesja :D przez neta raczej nie zamawiam,bo boje sie,ze nie beda pasowac rozmiarem.klika razy kupilam cos jednak na allegro i sobie chwale :) ja bym w zasadzie pieniadze tylko na ciuchy mogla wydawac :D

Udost臋pnij ten post

P贸ki co rurki s膮 modne. Ale podobno ju偶 na jesie艅 modniejsze maj膮 by膰 znowu szersze spodnie. Ale sama te偶 mam rurki. ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja nosi艂am rurki zanim by艂y
osza艂amiaj膮co modne, bo jest mi w nich bardzo dobrze. I b臋d臋 je nosi膰 kiedy moda przeminie. Ale na r贸wni z rurkami kocham szerokie, nie zwyk艂e, nie dzwony. Albo rurki, albo ca艂kowicie lu藕ne. P贸ki co b臋d臋 tak czy inaczej modna. Tylko, 偶e mi w tym naprawd臋 dobrze. Nosi艂am jako jedyna rurki, teraz jako jedyna bardzo lu藕ne spodnie. Nie zawsze osoba w rurkach= bezgu艣cie 艣lepo biegaj膮ce za nowymi trendami...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 +000+
zdj臋cie niezbyt dobrej jako艣ci ale mo偶e co艣 dojrzycie :)

Udost臋pnij ten post

ja tylko napisalam ze fatalnie jest ulegac wplywom, nic tam nie ma o tym ze to moze byc *puste* czytanie ze zrozumieniem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 +000+
Nikt nie oceni?? :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 +000+
czekam..........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p臋dzelek
za ciemna fotka troch臋 :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no w艂a艣nie czytaj ze
zrozumieniem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no w艂a艣nie czytaj ze
Nie, 藕le Ci w rurkach. Naprawd臋 藕le.Przynajmniej na tym zdj臋ciu. Chyba, 偶e za艂o偶ysz tunik臋. Mam okropny ZB czyli zanik bioder i wygl膮dasz jak facet.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a moze tak
tez uwazam ze zle, poza tym to nie sa prawdziwe fajne rurki, takie prawdziwe namarszczaja sie na dole albo maja zamek z boku lub z tylu, to sa zwykle zle uszyte dzinsy.sorki ale taka prawda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 +000+
Hmmm - to w ko艅cu dla kogo one s膮?? Dla szczup艂ych czy kobiet o pe艂nych kszta艂tach?? A pomarszczone u do艂u mog膮 by膰 ale nie musz膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szczup艂a nie znaczy bez
bioder. Wiesz? Poza tym to nie by艂y rurki. Tylko zbyt obcis艂e spodnie, wygl膮daj膮ce jakby by艂y kupione na bazarze. Fatalny fason. http://www.allegro.pl/item225871174_new_jesien_2007_rurki_nowosc_sex_xy_roz_36.html Nie jest to najlepszy przyk艂ad 艂adnych rurek, ale nie藕le le偶膮. Niestety na allegro wszystkie laski wypinaj膮 si臋 jak dzikie, 偶adna normalnie nie stanie :/, 偶eby by艂o wida膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 +000+
A ta laska na Allegro ma biodra?? Ciekawe gdzie?? Nie widz臋 r贸偶nic :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czy ja pisa艂am o biodrach
CZY O RURKACH? CZYTA膯 NIE UMIESZ? "Nie jest to najlepszy przyk艂ad 艂adnych rurek, ale nie藕le le偶膮." NIE NAJLEPSZY PRZYK艁AD BIODER. I TAK MA WI臉KSZE BIODRA NI呕 TY, NIE M脫WI膭C O FIGURZE. TY ICH NIE MASZ W OG脫LE, NIE M脫WI膭C O NOGACH, KTORE SA NA TYM ZDJ臉CIU ZBYT ZGRABNE. Nie podoba Ci si臋? To mog艂a艣 nie pyta膰. Moja opinia jest jasna. Brzydkie spodnie. Figura nie do rurek. Na pewno nie do tego czego艣, co nazywasz rurkami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czy ja pisa艂am o biodrach
tfu!!!!!!! Niezbyt zgrabne mia艂o by膰, bo nie pasuj膮 do bardzo w膮skich bioder. I chyba masz szerokie 艂ydki, tak to przynajmniej wygl膮da.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z grubej rury
ja tez kocham rurki ale niestety mam tylko jedne:( za to barzdo modne! najmodniejsze to w kolorze ciemnego granatu, zdobione, biodr贸wki, mocno dopasowane i marszczone u do艂u...ja wlasnie takie mam, ale troche za niskie.. na szczescie nie mam krotkich nog;P i chce jeszcze jedne rureczki;) slicznie wygl膮daj膮 z tak膮 turkusow膮 tunik膮 z falbankami:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z grubej rury
aha. i jeszcze jedno. nie zaloze dzwon贸w, za chuja! sa niewygodne, oblesne i pogrubiaj膮!!! rurki sa bardzo komfortowe i the bast!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 +000+
czy ja pisa艂am.... spoko - bez nerwa :) Dzi臋ki za szczer膮 opini臋, nie denerwuj si臋 tam, po prostu 藕le zrozumia艂am :o A jakie polecasz spodenki dla mnie?? Zadziwi艂a艣 mnie tymi biodrami a raczej tym 偶e ich nie mam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w porz膮dki przepraszam
Chcia艂am to zrobi膰 dobitnie, a wysz艂o jak wysz艂o. Bo tu nie chodzi o Ciebie. Mo偶esz by膰 naprawd臋 艂adna. Rzadko, kto ma idealn膮 figur臋. Po co siebie szpeci膰. Nie doradz臋 Ci dobrych spodni patrz膮c na zdj臋cie. Teoretycznie pasowa艂yby Ci rurki, bo masz w膮sk膮 tali臋. Ale nie wszystkie uniwersalne rady pasuj膮 na ka偶dego. Spr贸buj w膮skich spodni, ale nie bardzo obcis艂ych, prosty kr贸j i regularna na ca艂ej d艂ugo艣ci szeroko艣膰 nogawek powinny 艂adnie wyeksponowa膰 szczup艂o艣膰 sylwetki. 呕adnych jasnych szw贸w. http://www.allegro.pl/item227316477_gap_nowe_super_jeansy_capri_z_lini_1969_18_50.html http://www.allegro.pl/item224872929_super_cena_spodnie_cherry_zamek_36.html To tylko takie propozycje od biedy. Ale powinny da膰 obraz. Te ostatnie d偶insy s膮 w膮skie, ale nie obcis艂e. Bardzo szczup艂e figurka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 I nie sugeruj si臋 rozmiarem
chodzi mi tylko o fason:).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 +000+
Dzi臋ki :) I fajnie 偶e si臋 "dogada艂y艣my" :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o moj b....
najmodniejsze w tym sezonie nie sa na pewno zdobione granatowe rurki tylko kolorowe-na przyklad czerwone.gdzie wy zyjecie????? w puszczy??? ZDOBIONE!!!!!!!!! ZGROZA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katia15
Ja te偶 nosz臋 tylko rurki. S膮 super!!! Ale 偶eby 9par臋!!! Kobieto kiedy ty w nich wszystkich b臋dziesz chodzi艂a!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no jak nie jak tak
a co nosi膰 do t5akiego ciucha:spodnie rurki i oficerki,jaka g贸ra do tego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 terezzzka
Ja tez znalazlam juz cos dla siebie ... juhuu! No coz, jesli czlowiek nie ma blisko siebie ZARY, Levisa lub Bershi to moze sobie tylko o spodniach z wysokim pasem pomarzyc :( Przypadkiem odkrylam jednak, ze w OTTO faktycznie jest pare modeli tych spodni. Zajrzalam do katalogu i mam!!!! http://image01.otto.de/pool/formata/1527636.jpg Jak wam sie podobaja??? http://www.otto.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Otto-OttoDe-Site/de_DE/-/EUR/OV_DisplayProductInformation-ArticleSearch;sid=NlNnFX80E2thFDnnFkLbfRM-_H6BrsuGv79qmPP7ZEzCWy0rkx3MeXLspoTz6g==?ProductRef=352172Y-32-4001@Otto-OttoDe&ls=0&SearchDetail=1&queryparam1=search.jsp%253Ffh_location%253D%2F%2Fstorefront%2Fde_DE%2F%2524s%253D3521722&queryparam2=&DisplayType=&fh_search_initial=3521722&fh_anzeigetext=&stype=&Modul_ALL_FILTER=&pagesize= Juz zamowilam!!! Cena jest mankamentem (295 z艂 !!!), ale przynajmniej nie zobacze w nich calego miasteczka... hehehehe

Udost臋pnij ten post