Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PETRARCA

Odkryłem że moja dziewczyna ma odstające uszy szok

Polecane posty

Gość PETRARCA

:o wczoraj w nocy odgarnąłem jej włosy z karku, żeby złożyć pocałunek na szyi jako wyraz mojej miłości. Tymcasem ukazało się moim oczom ucho odstające niemalże pod kątem 90 stopni :o identyczne ucho okazało się być równiez po przeciwnej stronie głowy :o:o:o

Gość PETRARCA
Mogła uczciwie powiedzieć o swojej szpetocie, a nie odkrywam sam po 2 tygidniach bycia ze sobą:o

Zawsze można znaleźć optymistyczny wydźwięk sytuacji. Tu np: pomyśl, gdyby dziewczyna miała tylko jedno ucho odstające, na dużym wietrze mogłaby się jej ukręcić głowa.

Gość fdfd
mój chłopak też ma odstające i co? i kocham go:)

Gość PETRARCA
Dobra energia nawet nie żartuj. I tak jestem wystarczająco zniesmaczony:o

to czas zeby z nia zerwac, niech sie dziewczyna nie meczy z takim jak ty. Ale ty durnoty na tym forum wypisujesz!!!! :( :(

Gość skonczony kretyn jestes

Nie wstydzisz się opowiadac o tym na forum,chyba ją słabo kochasz,bo kochać znaczy akceptować.

DOBRA ENERGIA 🖐️ PIĄCHA!!!! Petrarca, to laska przed \"okazaniem\" tobie, powinna najpierw uprzedzic, ze ma odstajace uszy, pieprzyk na udzie i blizne, bo oparzyla sie zelazkiem w piętę? MASAKRA

Gość skonczony kretyn jestes
zeby ona tego ucha wcale nie miala to jeszcze mozna zrozumiec ale ze ma odstajace?

Gość PETRARCA
Pytanie brzmi: czy ona MNIE kocha, skoro nie powiedziała o swoich wielkich uszach?!?!?!

MAtylda, on nalezy do tego typu facetow, co sie roznych kolorowych pism naczytają i nie rozumieją, że matka natura nie uzywa retuszu komuputerowego :)

Gość PETRARCA
Same przyznacie że ucho a la Urban nie jest estetyczne:o:o:o:o

Gość teraz widze ze to prowokacja
nie warto dyskutowac

Mój mąz kocha moje uszy, bo jak twierdzi, moge mu robić za wiatrochron jak ide przed nim, robie cień, i moge powachlować zbyt gorącą zupę :p Petrarca - przemyśl jeszcze sprawę, może warto mieć taką dziewczyne?:)

A Ty powiedziałeś jej że masz małą trąbkę.???Czasami takie rzeczy to sprawa intymna.

Swoją drogą, co to za czasy, że chłop w łóżku widzi pierwszy raz uszy niewiasty...:-)

Gość PETRARCA
Bo wcześniej zaczesywała !!!

PETRARCA ------> jestes szczegolnym przypadkiem opisanym przeze mnie wyzej. Az dziwi mnie, ze tacy chodzą po ziemi. :) Uwaga, uwaga! Kto sie chce ze mną umówic? mam bogate wnętrze, uwazam się za dość atrakcyjną osobę, jestem inteligentna, kończe prawo, ale ..., ale ... mam odstające uszy... Czy to ci nie przeszkadza? - WYOBRAŻACIE SOBIE TAKI SCENARIUSZ???? SZCZYT INFANTYLNOSCI :D :D :D

Gość such
to jej zakladaj codziennie na nos opaske na uszy i mocno zaciśnij, moze za jakies 2 lata sie odkształca ?? a tak naprawde : spojrz do lustra to zobaczysz jakie masz obrzydliwe włosy w nosie:P

Gość przeciez to prowokacja
marna ;|