Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PETRARCA

Odkryłem że moja dziewczyna ma odstające uszy szok

Polecane posty

ona jak ona ale ty tez dobry jestes ze po 2 tyg!!!! zauwazyles tak wielkie uszy!!! wspolczucia dla dziewczyny ze jej sie tak kretyn trafil.

Gość PETRARCA
A przecież operacja na przyklepanie uszów tylko 1000 zł :o:o

Wypijmy za świetne wyprowadzenie w MALINY :) PETRARCA - ŚWIETNIE... MAsz cos innego do zaproponowania? Zakladaj nowy topic. CHętnie posmęce dla Ciebie :D :D :D

no to juz masz pomysl na prezent na ur, imieniny czy gwiazdke. no nareszcie bravo!

Gość prowokacja jak ta lala

U CIEBIE DO KWADRATU MOZE FUNKCJONOWAĆ POWIEDZENIE \"ZAKOCHNY PO USZY\" :classic_cool: :D :D :D :D : D:D :D :D

Co Ty Człowieku piszesz ... Jeżeli przez dwa tygodnie nie wiedziałeś o tym że ma odstajace uszy a teraz wiesz ..hmm to widocznie je tak zakrywa ze ich nie bylo widac ... i ja nie widze wiekrzego problemu... bo inni ludzie tez zapewne o tym nie wiedza i mysla ze jest idealna ...no dajmy na to ... ze jest. a tak wogole to co z Ciebie za facet ;/ ... ja mam duze stopy i co tez mam nad jeziora nie jeździc zeby ich moj chlopak nie zobaczyl czy moze mu odrazu powiedziec \" kochanie mam duze stopy .. czy to Ci nie przeszkadza? bo jak tak to sie rozstanmy .. nie chce Ci robic wstydu\" jessuuu zgroza...

Gość PETRARCA
Po prostu uważam ze dziewczyna powinna być ze swoim mężczyzną uczciwa!!!!

Gość od dzis na pierwszej randce
bede robic facetowi demonstracje. zwaze sie, obmierze, pokaze uszy stopy dostarcze komplet dokumentow od dowodu przez wyniki badan lekarskich po stan konta. przedstawie mu drzewo genealogiczne mojej rodziny i rpzez caly czas bede podlaczona do wykrywacza klamstw. bedzie uczciwie?

nie obrazaj Petrarki chlopcze.. kocha po 2 tyg? czy ty masz mozg? a skoro TY ja kochasz to daj jej na operacje- mysle ze sie ucieszy dziewczyna

A kto powiedział że jest nie uczciwa?? Przeciesz nie popwiedziała Ci że ma wspaniałe uszy !! nie wspomniała o tym bo po co ... skoro odważyła ci się je pokazac..(czyt.odsłonić) to widocznie Ci ufa i chciała bys sam...zaakceptował jej \"kalectwo\" choc to nie dobre słowo ...ale inne mi sie nie nasowa na mysl ...

Gość PETRARCA
A wy chciałybyście mieć słonia Dumbo za partnera!?!

to moze na ta pierwsza randke pojdziemy razem na usg. od razu sie sprawdzi czy wszystko ze mna w porzadku w srodku. i do ginekologa tez razem co by sobie chlopak z lekarzem omowili moja przydatnosc do seksu. wizyta u psychiatry tez moze jest wskazana.

Dobra energio - chłopak ma poważny problem, a Ty sobie jaja robisz - no jak tak można! ;) przecież to oczywiste, że każda uczciwa dziewczyna/kobieta na pierwszej randce pokazuje swoje uszy! ta nie pokazała, więc logiczne że go nie kocha!

jesli by mial dluga trabe:):):)

najwazniejszy bylby okulista... powiedzialby mi, czy dobrze widze, umawiajac sie z takim jełopem :P

ja na pierwszej randce gram zawsze w Pokera Rozbieranego... ale zawsze mam szczescie i nie musze sciagac peruki, wiec nie wie, ze mam odstające uszy :P :P :P

badanie krwi! jak moglam zapomniec o badaniu krwi!

Gość 34838409703
A moze to jej duzy kompleks i co ma wszystkim sie chwalic "Patrzcie jakie mam zaje***e wafle :D " bezsens....jak jej cos pwiesz to moze to byc "gwozdz do trumny" panie Idealny A ja juz lece pochwalic sie swojemy facetowi, ze mam anomalie warg sromowych, bo jak kiedys to zobaczy to ucieknie i załozy podobny temat na forum:(

jeszcze jakies testy na dobra gospodynie. i zeby mnie jego rodzice i znajomi zaakceptowali. bardzo pracowita bedzie ta pierwsza randka.

ciekawe, jak ukryc wystajace zeby??? ih sie nie da ukryc, to znaczy, ze jak chlopak widzi je na pierwszej randce, to go kocham????? przeciez jestem szczera... - to KOCHAM!!! :D