Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PETRARCA

Odkryłem że moja dziewczyna ma odstające uszy szok

Polecane posty

a przyszla tesciowa na pewno zapyta, czy masz regularne miesiaczki... tesciu zapyta, kiedy ostatni raz wspolzylas... w najgorszym wypadku cie przetestuje :P

Gość od dzis na pierwszej randce
nie ukrywaj zebow!!!! od razu na przeglad do dentysty! oczywiscie razem zeby sam ci mogl w paszcze zajrzec i ocenic czy sie nadajesz.

Nie lubie facetow, co im jajka siedzą w prawej, a nie w lewej nogawce :P jak ty masz???? :D :D

zęby jak zęby, ale bede musiala siedziec z otwarta japą na wdechu bo mi niemilośmiernie z paszczy jedzie... co zrobic, tak mi zalezy na facecie...

Gość 34838409703
uszy, bo pupe widza wybrani :P

a jak juz przejde badanie okresowe to, zacznie sie badanie wewnetrzne, czego tu mozna sie spodziewac?

i trzeba byc zupelnie "naturalna" zero makijazu, zadnych upiekszen, nie umalowane paznokcie. depilacja wykluczona zeby widzial jaka jestem naprawde. uczciwie zeby bylo. wlasnie trzeba mu zaziac z paszczy zeby mial swiadomosc na co sie pisze. jak zataisz to wyjdziesz na oszustke.

jak scisne posladki, to za jednym zamachem pokaze też hemoroidy... mam nadzieje, ze doceni moją szczerosc :P

Gość 34838409703
ze lekarz we wnetrzu znajdzie górnika

to jeszcze pierdne, zeby mial swiadomosc, co pod dach przyjmuje. Na wszelki wypadek bede trzymala w pogotowiu zapalniczke, zeby mogl zmierzyc dokladnie stezenie metanu.

u mnie gornik we wnetrzu nie przezyje. Stęzenie metanu krytyczne. Chcialam czujniki zafalszowac, ale sie nie dalo.

i zapach potu. wiec wspolna przebiezka. hej a moze badania dna. wyjada mutacje i sklonnosci do alkoholizmu i zboczen.

Gość 34838409703
niebawem spodziewaj sie podobnego tematu, ktory załozy Twoj facet :( albo za wczasu pakuj sie i zmiataj do Kirgistanu albo Azerbejdzanu

jak zobaczy swoja przyszla tesciową, to juz na milion procent da spokoj zębom :P

Gość 34838409703
a probowałąs na Super Glue ??? :( przed uzyciem skonsultuj sie z lekarzem lub farmaceuta

jak myslicie autor sie nie odzywa bo robi notatki? tj liste rzeczy o ktore musi spytac dziewczyne jak sie spotkaja?

ciekawe, kto go zalozyl... juz sie dluzszy czas zastanawiam. Na pewno komus z czarnym nickiem sie nudzilo.

jak ma odstajace i duze radary to przynajmniej bedzie Cie dobrze slyszala :P

Gość no ale z drugiej strony
w byciu z kims nie chodzi tylko o charakter ale tez o pociąg fizyczny wiec jezeli jego obrzydzaja duze uszy to chyba ma prawo cos powiedziec ! tak samo jak kogos tam moze obrzydzac zez albo krókie nożki ! no matko swieta ! kazdy chce miec jak najlepszego partnera i nie udawajcie takich wyrozumialych i wspanialych bo wygląd partnera tez jest bardzo wazny ! tak samo wazny jak charakter !

Gość PETRARCA
Ten "Kefirek" to musi być niezły nietoperz :o

Gość martunia175
Jeśli masz odstające uszy i nie wiesz co z nimi zrobic a nie stać Cię na operacje zapraszam do kupna super kleju , dzięki któremu juz pozbędziesz się kompleksu !!! sposób uzycia: Pędzelkiem troszeczke kleisz tylne ucho i przylegasz je do głowy. Jak bedziesz chciał oderwać to chwytasz za ucho i odrywasz (nic nie boli) ale samo sie nie oderwie :) jak rano sobie przykleisz to na cały dzień starcza :) Ja rano sobie kleje i przed spaniem sobie odklejam :) 1 tuba starcza na 1 miesiac przy codziennym uzywaniu :) jak bedziesz miał jakieś pytania to śmiało pisz :) Wielkośc opakowania 7,5g z pędzelkiem - starcza na równy miesiąc przy codziennym uzywaniu. Mozna się kąpać i nie odklei się!(mówie o prysznicu) --nie wiem jak na basenie, gdyż nie uczęszczam i nie wiem (jak jestem to mam czepek na głowie). Stosuję go od 2,5 lat i nic mi sie nie stało ze skórą nawet nie piecze i jest to jedyny taki klej, gdyż każdy inny wywołuje podraznienia skóry. Sprzedałam juz kilkanascie sztuk i nikt do tej pory nie dostał żadnego poparzenia , swędzenia itp. Wszyscy są zadowoleni jak do tej pory. Klej jest bezpieczny. Należy zachować ostrożność gdyś srodek jest łatwo palny, należy chronić przed ogniem i wysoką temperaturą. Unikać kontaktu z oczami.

Gość martunia175
cena kleju 69zł wiecej informacje : martunia175@wp.pl