Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona nie mama

rocznik 1983 macie dzieci?

Polecane posty

Gość żona nie mama

Gość żona nie mama
:)

Gość ja mama
mam synka niedługo skończy rok,studiuje jeszcze gdyż byłam na urlopie.mam męża. wg dzisiejszych czasów mogłabym jeszcze pcozekać bo 24 to tak mało ;P....no cóż można i by urodzić w wieku 30 lat ,ale po co skoro teraz można.i nie wklejajcie testów -bo się wyszlejesz pozwiedzasz, każdy ma inne piorytety

Gość co tak cienko
hej ja nie mam

Gość hej ja jeszcze nie mam dzidzi.
jestem zona od niedawana, na razie bardzo chce bez stresu szkole skonczyc i przede wszystkim sie wyprowadzic.

Gość Awa83
ja juz w czerwcu skonczyłam studia, w miedzy czasie zrobilam równiez podyplomówke, a więc edukacja zakonczona. wyszalałam sie przez te 5 lat i teraz wpadłam! według mnie troche za wczesnie-mogłabym później, ale biorac pod uwage ze chłopak - bo jeszcze nawet nie mąż- kupił juz mieszkanie i obiecał mnie utrzymywac, zbytnio sie nie martwię. odchowam dziecko i zajmę się pracą "karierą zawodową". moze troszke nie taka kolejnosc jak planowałam ale tak juz musi byc

Gość Awa83
ja bym proponowała jeszcze poczekac ze 2-3 latka

Gość ja nie mam
jestem żona od niedawna mąż starszy.dzieci nie mamy. może za 3 lata. na dzień dzisiejszy chcemy pożyć ze sobą. ale dzieci bardzooo lubię. myszka 24 tak ładnie piszesz o swoim stanie. pracujesz ?uczysz się ? jak to wyląda u ciebie

ja mam prace stałą mąż ma swoje resteuracje jesteśmy ustabilizowani finansowo wyszaleliśmy sie i bardzo pragneliśmy dziecka mąż jest starszy o 3 lata

Gość mowie wam
jesli macie warunki, partnera nie ma na co czekac, pozniej dzieci beda juz odchowane,a wy bedzeicie zyc dalej bez nocnego wstawania, kolek, zabkowania itd z moich znajomych , ktorzy mieli pierwsze dziecko po trzydziestce zadna para nie zdecydowala sie juz na drugie, nie te lata, nie te nerwy...

Gość małamyszka
i nikt wiecej ??

Ja ma córeczke.Wczoraj skończła 18 miesięcy. Jesteśmy po ślubie 3.5roku.Mąz ma 31 lat i dlatego nie chcieliśmy dłużej czekać.Co by póżniej dzieci w szkole nie pytały czy dziadek po Ciebie przyszedł? Mam swoje mieszkanie.Kawalerke ale swoje.Teraz czekamy na 2 pokoje.Wykopali dopiero fundamenty. Mąż pracuje ze wojsku.Ja tez nie długo idę do pracy. Co już nie piszecie?

Ja również lada dzień zobacze moją córeczkę :) Mam stałą pracę, męża który też ma stałą pracę więc nie było na co czekać :) Jestem szczęścliwa i niczego nie żałuję :)

Ja mam już synka, który ma 3 miesiące. Poczekaliśmy z mężem na odpowiedni moment i mamy swoje szczęście:)

Gość peelle
ja mam synka 9 msc oboje z mężem byliśmy na jednym roku studiów on od lipca mgr a ja e wrześniu się bronię, małżeństwo od ponad roku jesteśmy ze sobą dwa lata trochę szybko się potoczyło ale bardzo szczęśliwie.

ja mam męża już od 4 lat...ale dzieci nie mamy...ja nie chcę wogóle mieć dziecka

Gość peelle
yhy to co robisz na tym forum?

Gość peelle
przepraszam za pytanie wyskoczyłam z nim jak filip z konopii nie zastanawiająć się.