Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justynka.....79

kiedy czas na oświadczyny???

Polecane posty

Gość justynka.....79

Hej dziewczyny, po jakim czasie facet powinien sie oświadczyć? jak to wyglądało u was? Czytałam ostatnio książke że jeśli kobieta sama nie będzie naciskała po mniej wiecej 1,5 roku na małżeństwo to oni są skłonni wogóle się nie żenić! tylko nie rozumiem dlaczego mam robić swojemu facetowi aluzje na ten temat, przecierz wkońcu pomyśli ze jestem jakąś desperatką?!

Gość jak mu dajesz to po co
ma sie żenić:P

Gość justynka.....79
ale w tej książce wyraznie autor naciska ze facetowi trzeba troche posuszyc głowe w tej kwestii inaczej sie nie decyduje

Gość Wredotaaaaaaaaaaa
Chyba cos w tym jest, bo moj po pieciu latach jeszcze nic nie dziala. Ale ja nie zaluje, bo dopiero po jakims czasie przejrzalam na oczy i wiem teraz, ze za niego nie wyjde. Jest narazie jak jest, ale sie ciesze, bo nie bylabym szczesliwa, gdybym sie z nim zwiazala wezlem malzenskim np. 2 czy 3 lata temu. Teraz juz sie nie zdecyduje i moge sobie odejsc, kiedy mi sie spodoba, bez zadnych komplikacji. A najlepsze jest to, ze jest tak zapatrzony w swoj tylek, ze mysli, ze dla mnie szczytem marzen jest go usidlic. A ja tak naprawde jestem z nim nadal z wygody, ale jak sie nadarzy okazja, to go kopne w tylek - za te wszystkie klamstwa, ktorymi mnie poczestowal przez ten czas.

moj kochany oswiadczyl mi sie po niecalych 5 miesiacach bycia razem,ale my spedzalismy ze soba bardzo duzo czasu i dobrze sie poznalismy.Ale oboje tez myslelismy o sobie powaznie bo oboje szukalismy drugiej polowy no i sie znalezlismy wreszcie:D

Gość wierz dalej ksiazka ...

moj mi obiecal ze przed 30 wyjde za maz... haha czyli jeszcze troche poczekam (mam 24..) ale kilka dni potem, jak rozmawialismy o dzieciach, to rzekl ze pierwsze to tak jak bede miala 27 - a on zdecydowanie nie chce dzieci bez slubu wiec... no ale ja sie prosic nie zamierzam, tymbardziej, ze nie jestem jakos nastawiona na wychodzenie za maz i zeby to bylo takie wazne - moi rodzice zyja ze soba juz jakies 26 lat bez slubu i dobrze im. mojemu mezczyznie bardziej na tym zalezy wiec niech on sie martwi :P aha- a razem jestesmy 11 miesiecy, ale nie zamierzamy sie rozstawac i w najblizszej przyszlosci zamieszkamy ze soba wiec predzej czy pozniej ten slub nam wyjdzie... nie martwcie sie tym dziewczyny- czy naprawde slub jest tego wart?!

Gość u nas po 3 5 roku byxcia raze