Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Plociara

Czy wycieracie twarz po umyciu zwykłym ręcznikiem?

Polecane posty

Gość kilka ręczników
Ja mam ręcznik do kąpieli, duży ale do nóg już sobny mały no i do twarzy mały osobny i osobny do rąk. Do tyłka nie używam ręcznika zwykłego tylko papierowego (mniej infekcji - sprawdzone). No i dlatego myślę, że to możliwe by wycieranie twarzy ręcznikiem papierowym przynosiło efekty ;)

Gość fajny pomysł
ale czy na pewno coś pomaga?

Gość vfd99
''' ja mam jeden do twarzy i włosów, oraz drugi duży do całej reszty '' a jak myjesz w ciagu dnia reze, to co..tym duzym do calej reszty rece wycierasz?

Ręcznik kąpielowy- krocze również nim wycieram ręcznik do nóg ręcznik do twarzy ręcznik do rąk- w kuchni i łazience. Te od rąk i nóg szybko się brudzą, więc nie wycieram nimi twarzy i ciała po kąpieli.

Gość frzzisss
4 ręczniki - ok, ale jak jest w domu 4 osoby to co? 16 ręczników????

Gość frzzisss
ja mam duzy ręcznik do całego ciała i mały do twrzy, włosów, a oprócz tego 1 ręcznik do rąk dla wszystkich osób

frzzisss---> Każdy domownik ma swój ręcznik kąpielowy i ręcznik do twarzy. Reszta ręczników jest wspólna.

Gość używam trzech
1. włosy 2. twarz 3. reszta

Gość a musisz mokre reczniki

Gość snowww
e najlepiej sobie kup reczniki jednorazowe:) od biedy husteczki higieniczne. ja tak robie i to naprawde pomaga:) co z tego ze masz recznik tylko do twarzy (nawet jesli jest tylko twoj) jednak brud i tak sie w nim gromadzi,a co za tym idzie bakterie tez. Takie jednorazowe reczniki to niewielki wydatek,warto sprobowac:P

Gość ja tam marzę o szczupłej
ja tam używam zwykłego ręcznika do wycierania twarzy, z tym, że mma oddzielny i zmieniam go co 3 dni, nie zauważyłam, żeby to miało jakiś wpływ na moją cerę

Gość Mill ;p
Kiedys wycieralam twarz zwyklym recznikiem, ale postanowilam sprobowac papierowych i zauwazylam, ze to pomaga ;D

Gość concordia
mam cienkie chusteczki jednorazowe i recznik do twarzy, kapielowy osobny turban do włosów osobny do rąk coraz cześciej używam papierowych, np w kuchni

Gość gość
u mnie recznik papierowy sie nie sprawdzil. Mam strasznie wrazliwa skórę, ale to strasznie wrazliwa ! recznik papierowy jeszcze bardziej ja podraznil czego rezultatem sa zaczerwienienia, i inne d**erele na mojej twarzy. Opinia mojego dermatologa, tak wiec recznik papierowy musze odstawic.

Gość gość
Chusteczki higieniczne - cera ma mniej krostek od kiedy odeszlam od stosowania ręczników, jest ładniejsza. Ręcznik tylko do ciała i włosów stosuje. A chusteczki zwykle - nie zapachowe ani perfumowane.