Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

Uwaga! Uwaga! Zakładamy Paczkę Znajomych !!

Polecane posty

🌻Forum dla tych, którzy chcą poznać nowych, ciekawych ludzi, powymieniać swoje zdania na różne tematy, czy to w wirtualu, czy w realu, wyskoczyć po ciężkim dniu w pracy, czy na uczelni na piwko, zorganizować czasem jakiś wspólny wypad poza miasto, lub na koncert. 🌻dla tych którzy marudzą na brak towarzystwa, czy też tych którym znajomych nigdy za wiele, dla tych zabieganych i zagonionych codziennością, jak i tych umiejących zatrzymywać czas. 🌻Dla tych, którzy chcą dodać po prostu parę wpisów do gadu, jak i dla tych którzy chętnie zaryzykują kilka nowych przyjaźni na długie lata. ******** Wszystko możliwe, wszyscy mile widziani, wiek nieważny, aczkolwiek ekstrema wykluczone Warunki: chęć, zaangażowanie i odrobina wiary w niniejszy eksperyment. Jesli siedzisz przed monitorem i zastanawiasz się czemu przeglądasz fora na o2, skoro chętnie byś gdzieś wyskoczył... przyłącz się, napisz parę słów, może uda Ci się zawrzeć kilka interesujących znajomości z osobami z Twoich stron, ale nie tylko i stworzyć z nimi paczkę, a pewnego dnia może nawet wyskoczyć do znajomych z innego miasta poznanych tutaj...

Gość jak widać
od razu się podpisuję pod tym projektem - chociaż wątpię, żebym z kimś miała wyskoczyć na piwko, chyba że ktoś na tym Forum jest z East Midlands UK:) :)

Gość chelka
Ja chce!Ja chce!

Gość jak widać
może wreszcie kogoś ciekawego poznam... teraz siedzę w pracy, pogoda do d**y, sennie i deszczowo, mam ochotę z kimś pogryzmolić:)

Gość jak widać
coś nikogo nie widać... no ale na pewno ktoś w końcu przyjdzie:)

Gość no ciekawe
Ja też chcę pozna kogos nowego, bo jakoś nie mam z kim pogadac - poklikac :-)

Gość jak widać
nigdy wczesniej nie zawierałam znajomości internetowych - jestem debiutantką w tym temacie ;)

siemka krejzol/ko?? :) {kwiat] i reszte rownież pozdrawiam na miły początek. :)

To ja - no ciekawe - pod moim czarnym nickiem. Na tym topiku będę używala czarnego :-D

chciałabym poznać kogoś, z kim zawarlabym trwałą znajomość.. niektórzy twierdzą, że prawdziwi przyjaciele to tylko tacy, których zna się od dzieciństwa... ale ja mam nadzieję, że tak nie jest:)

Ja dodalam do ulubionych ten temat,zeby mi gdzieś niezniknął w gąszczu topiców. :) Właśnie sobie pije kawe,bo jestem jakaś senna.

a ja dziewczyny też senna jestem. Jakaś zła dzisiaj... A wieczorem na disco lecę... Skąd jesteście?

ok dziewczynki. Podnoście topic a ja za godzinkę będę. Całuski ślę słodkie 😘

Ja jestem z lubuskiego,ciekawe czy ktos jest z tego samego wojewodztwa co ja. ;) A dokladnie z ok.Z.Góry. :/ krejzol,to zycze udanej zabawy. 🌻 👄

ja też dziś senna jestem, przez tą przeklętą angielską pogodę :( no ale nie ma się co dziwić, tu zawsze pada i zimno - nie ma różnicy czy to marzec czy sierpień

Gość noffa
chetnie do was dolacze bo znajomi nagminie wyjezdzaja z polski a ja sama bidulka zostalam:((