Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataleczka19902

wasze zdanie na temt tych gumek??????????

Polecane posty

Gość nataleczka19902

Unimil NewCaress Safeness.... co sądzicie o tych gumkach????? to są te z środkiem plemnikobójczym

Gość ...nie wiem...
ja używam durexy

Gość katarynka111
My z chłopakiem już się więcej nie skusimy na tą markę. Jak nie chcesz jeszcze zostać mamusią to lepiej pomyśl o czymś innym,pozdrawiam;)

Gość a ja nie
a ja nie uzywam gumek ;)

Gość nataleczka19902
te gumki nie sa drogie wcale, a podobno te drogie sa takie same jak te tylko ze te kosztujo ok 3 zl a tamte ok 10... a ja nie wiem co myslec... dopiero zaczynamy, i do zabawy uzywalismy tych bardzo czesto jak piescilam chlopaka reka i nic sie nie stalo, i raz sie kochalismy w takiej i tez nie pekla... ale czekam na opinie...

Gość nataleczka19902
chciałabym przejśc na tabletki , ale mój chłopak uważa że za duzo jest skutków ubocznych, o których się nie mówi i bardzo się o mnie boi... mam 17 lat... a on ma przyklad na swojej siostrze z tymi tabletkami, ktora po odstawieniu stala sie zupelnie inna...

Gość ** ** ** ** ** ** ** ** **
mi ostatnio pękł durex ten w czerwonym opakowaniu z czytania forum od lat ze 3 wnioski mam takie...wszystkie kondomy pękają z jednakowym prawdopodobieństwem...a opinie zalezą od tego co się komu ostatnio przydażyło

Gość oooooooooooooo2
Wydaje mi sie ze na tabletki jestes za mloda, a unimile sa Ok nam nigdy zadna prezerwatywa nie pekla.

Gość 5 lat praktyki
co najwazniejsze - nie mam dzieci :D:D:D Zaczynalismy od unimili o ktorych piszesz, byly spoko (mile dla studenckiej kieszeni). Jednak ich zapach mnie dobijal (jak i pozostalych unimili). Pekla jedna, przez jakies 2 lata. Pozniej byly Pepino - super gumeczki, ladny zapach, gumka taka milsza w dotyku, cena tylko troche wyzsza niz Unimili, tylko ciezko kupic. No i nigdy zadna nie pekla! Od jakiegos czasu (tylko dlatego ze nie moge kupic Pepino) Durexy extra ciekie (takie fioletowe), jeden durex tez kiedys pekl wiec nie ma reguly. Czesciej to wina slabego nawilzenia, szalenstw, niz konkretnego egzemplarza. Pozdrawiam i zycze milego eksperymentowania ;-)

Gość hmm ...
wiecie ... kazde gumki sa takie same ... roznia sie tylko cena ;) jak ma peknac to peknie i to wcale od firmy nie zalezy :P

Gość eros olex
uzywalem kiedys durexow i po 2-3 razach przestalem. sa stanowczo za drogie, chyba 7zl za paczke - zddzierstwo. od 3 lat uzywam new caress, te zolte ze srodkiem plemnikobojczym i jestem zadowolony. kazda guma peka czasem, durexy tez mi pekaly, nawet czesciej jak caresy bo byly ciensze, zreszta durexy sa wyciaprane w sodku jakims syfem ktory trzeba zmywac przez pol godziny. ludzie nie dajcie sie zwariowac, nie kupujecie czegos tak skomplikowanego jak lodz podwodna, to zwykla gumka i wiekszosci firm sa dobre. durexy sa drogie i nabijaja sobie kase na naiwnosci ludzi bo sie reklamuja itd. ale gum rtzeba umiec uzywac, umiec zalozyc co nie kazdy dobrze robi wbrew pozorom, trzeba ZAWSZE przed orgazmem wyjac ptaka z cipki i sprawdzic czy guma jest cala, jak tak to mozna konczyc :) jeszcze nigdy nie mialem problemow z gumami. sam polecam caresyy - dobre i tanie, od 3 lat mnie nie zawiodly. z pewnoscia ktos moze to samo powiedziec o durexach czy innyc hfirmach, ale durexy sa 2-3 razy drozsze i absolutnie nei warte swojej ceny. zreszta olejcie gumy, jak czesto sie bzykacie to polecam piguly.plastry itd

Gość entalka
zouzadokwadratu czasem uzywamy gumek jak sie piescimy, bo jak jest ktos w domku, a czeto sie tak zdarza to bezpieczniej, a on tez chce przeciez skonczyc :) a tak nie ma ubrudzonych spobni, czy nawt brzuszka :)to tak dla wygody :)

Dobrze mieć Postinor na wszelki wypadek. My używamy Durexów (rzadko mamy okazję do spotkań) i tylko raz nam pękła gumka. Wzięłam Postinor i po kłopocie.

Gość armage
gumki pekaja, niezaleznie od firmy ja zaliczylam ok. 5 pekniec i 2 razy sie zsunela :-o wg. mnie najgorsze sa fioletowe durexy easy on !

Gość nataleczka19902
a sądzicie że musi być dobre nawilżenie tak? a czy jesli chłopak zakłada gumke, no to dotyka członka to może przenieśc na ten płyn na prezerwatywe i moze dojsc do zapłodnienia?

Gość amellia.
moj zawsze wycieral go zanim nakladal gumke ;) a z nawilzaniem to troche tak troche nie - jesli bedziesz sucha to gumka moze peknac przez tarcie ale jeli bedzie za mokro to moze sie zsunac :/ ja uzywam k-y zel ale bez przesady z iloscia i jest ok.:)

dlatego warto mieć już pigułkę "po" i PO problemie w razie awarii :)