Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość essentialka

pomóżcie bo nie mam siły już do mojego męża.

Polecane posty

Gość essentialka

otóż ściągnął sobie na telefon komórkowy dzwonek Botten Anna i teraz cały czas go odtwarza, chodząc za mną krok w krok :-0 teraz na chwile przestał, bo rozładowała mu sie bateria, ale gdy tylko podładuje to mój horror zacznie sie na nowo :-( śmieje sie przy tym tak że aż dreszcze mnie przechodzą :-0 na moje prośby by przestał, natychmiast reaguje odtworzeniem tego dzwonka i tym straszliwym śmiechem :-( co mam robić? :-(

Gość ...nie wiem...
wykasuj mu ten dzwonek ;)

Gość essentialka
to wcale nie jest zabawne :-0 pewnie gdybym to przeczytała na forum to też bym sie uśmiechnęła, ale w tej sytuacji wcale mi nie do śmiechu :-(

Gość essentialka
ale jak mam wykasować? :-0 nie opuszcza tego telefonu :-( a teraz gdy byłaby do tego okazja to też nie moge tego zrobić bo jest wyłączony, a ja nie znam PINu :-( poza tym pewnie ściągnąłby go na nowo i wtedy horror przybrałby na sile :-(

Gość kosciotrupka
Rzuć go. Męża albo telefon o ścianę.

Gość essentialka
powiedziałam mu dokładnie tak samo, że jak nie przestanie to wyjade najpierw do rodziców, a potem w ogóle odejde od niego, a on na to: botten Anna :-(

to przestań się wogóle odzywać, nie komentuj zachowania a jak chcesz mu coś powiedzieć pisz na karteczce zobaczymy na jak długo wystrczy mu cierpliwości po za tym kiedyś mu się znudzi

Gość kosciotrupka
ale ta karteczka to w ostateczności, po prostu olewaj go, nie rób nic dla niego, gotuj sobie samej, nie odzywaj się, nie reaguj. Powinno poskutkować.

Gość essentialka
Akane, dziekuje ;-) postaram sie tak zrobić ;-) całkiem fajny pomysł ;-) to forum jest jednak cudowne :-) pozdrawiam 🌼

no bo on to robi specjalnie widzi że cię to wkurza więć drąży i drąży a jak go olejesz całkowicie to wtedy może pomyśli co robi

Gość essentialka
masz racje :-) nie wiem tylko dlaczego on to robi? :-( przecież nigdy dotąd się tak nie zachowywał :-0 wygląda to tak jakby ta melodyjka wprawiała go w jakiś trans :-(

Gość a to dlaczego nie usunięte
? :-P

Gość FASEGEG
a moze chce ci w ten sposob powiedziec ze zdradza cie z Anka ...:P