Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Allegra17

czy Wy też nudzicie się tak jak ja?? -/

Polecane posty

no bedzie, jak jej dasz tak na imie.. to wiele o czlowieku mowi.. i jak taka mala Nawojka dowie sie, ze jakas jej imienniczka byla gdzies tam w czyms pierwsza, bo miala tyle odwagi etc.. to ona - Twoja corka tez bedzie chciala cos tam sobe i innym udowodnic.. moze zostanie pierwsza kobieta - ksiedzem :D A wiecie, ze Szczuke to ja nawet lubie..

oj żadnych kobiet księży ;) :D a ja jakoś Szczuki nie trawię i to sama nie wiem dlaczego.. :|

Kulaj czukerek -> to mozesz zostac feministka umiarkowana :D nie ortodoksyjna ;) bedziesz golila pachy i przechodzila pierwsza w drzwiach.. ale nigdy nie zaczniesz sikac na stojaco ;)

ja tam lubie feministki, szczuke też chociaż jak kiedyś czytalam jej wyody na temat roli kobiety w literaturze to :O wymięklam, nie dalo rany czytac, takie nudne było:) zostałaby mi księdzem i nie miałabym wnukow:O to ja juz wole zeby była lesbijką, przynajmniej ktos by na nia zawsze czekał

a szkoda, to bylaby ciekawa i praktyczna umiejetność, sikanie na stojąco:) ale feministki nie chcą zając miejsca facetów, chcą tylko mieć takie same prawa jak np otrzymywać takie samo wynagrodzenie co facet na tym samym stanowisku

Kulaj czukerek -> tak ale to tylko na zewnatrz.. w rzeczywistosci marza o takiej samej sile i niezaleznosci. I nie uznaja tego, ze kobieta to puch :O wynagrodzenie wynagrodzeniem.. a w glebi chca byc ponad facetami

lesbijką? ja tam bym wolała już żeby moje dziecko było księdzem czy zakonnicą niż lesbijką :\\

a lesbijki.. juz widze miny mojej rodziny.. szok porownywalny do tego jakby moja corka zostala ksiedzem :D

gdyby moja corka nie byla ksiedzem tylko np pastorem, to mogla by miec meza.. takie seven heven.. ogladalyscie?

si si, ogladalam ale nie wiem co gorsze lesbijka czy baba ksiądz? biorąc pod uwage poglądy oby "pań" wybieram chyba tę pierwszą:O póżniej by mnie wlasne dziecko pouczało że antykoncepcja jest beeee