Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Allegra17

czy Wy też nudzicie się tak jak ja?? -/

Polecane posty

może nie to że chcę się uwolnić, tylko chyba tracę na Kafeterię zbyt wiele czasu, szkoda że to takie przyjemne ;)

Gość kapu kapka
dziewczyny to może pomożecie mi? nie mogę się dostać na stronę wizaz.pl może któraś z was ma tam konto i mogłaby mi podać numer gg do Złośliwca albo do którejś z moderatorek, bo już nie wiem co zrobić, żeby się tam dostać...

ja szukałam czegoś na temat ciąży, objawów itp. bo akurat myślałam że wpadłam i rozpaczałam. Mój facet znalazł temat \"Pierwsze objawy ciąży - pomocy\" i później już samo poszło :

mnie tez uzaleznilo.. ale siedze tu z przerwami.. jak mam duuuzo wolnego to jestem czesto :) ale glownie czytam, zadko pisze.

Kulaj czukerek -> to skad wiesz, ze bylo takie swieto, jak nikt inny o nim nie wiedzial? :D ja przyznam sie, tez nie wiedzialam, ale moze dlatego ze w ogole do swiat podchodze z lekkim dystansem..

wynalazłam w jakims kalendarzu mialam swiętować bo jestem leworęczna ale zapomniałam:O przypomniało mi się dziś jak zaczełyście mówić o jutrzejszym święcie;)

01Słonek -> widzisz nie ma tego zlego.. gdyby nie to, to pewnie bys nadal o Kafe nie wiedziala ;) a wpadlas ? czy tylko panika?

na szczęście nie wpadłam ;) młoda byłam i strasznie głupia więc każda głupota wydawała mi sie kosmicznym zagrożeniem dla moich komórek jajowych :)

Gość kapu kapka
szkoda, że nie chcecie mi pomóc...

kapu kap - ja mam konto na wizaż.pl odezwij się może do mnie na gg , co? to spróbuję i pomóc

Gość kapu kapka
ale nie ma go w stopce - możesz podać?

Kulaj czukerek -> zapomnialas o swoim swiecie? :D :D :D to jutro razem z goscmi mozesz poswietowac.. tylko z lekkim poslizgiem - zamiast wczoraj to jutro :) kapu kapka -> przykro mi, nie mam zielonego pojecia jak Ci moge pomoc a ja jutro cos czuje umre, z okazji dnia wolnego jade chyba ze 100 km zeby posluchac Boys, Classic i cos tam jeszcze. Moi znajomi to debile ;)

whispers---faktycznie, masz racje ech, nie pamietam kiedy ostatnio słuchalam disco polo:( a ten typ muzyki smakuje mi tylko i wyłącznie w pewnym konkretnym towarzystwie😭

Gość kapu kapka
Dzięki Allegra17 :) i dzięki za dobre chęci whispers ;)