Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inkaaaaaa

DZIEWCZYNY!! Jakie balsamy na prawdę zwalczyły wasz cellulit i rozstępy??

Polecane posty

Gość inkaaaaaa

Jak w temacie. Pomóżcie wybrać najlepszy środek . Pozdrawiam :*

Gość la la mi do
ja dopiero zaczynam stosowac i siegnelam wlasnie po eveline zel i krem. slyszalam wiele opini, ze pomaga, wiec zobaczymy

Gość cathrine
na rozstepy to nic z kremów nie pomoze, ale mi na celulit pomaga serum eveline 3D i wiizyty w saunie min. 2x w tyg. same kremy nic Nie zdziałaja... niestety

Gość bez rozstepow
Na rozstepy nie wiem bo nie posiadam, ale na celulit to oczywiscie peeling kawowy o ktorym nie raz juz byla mowa na tym forum. Oczywiscie trudno w to uwierzyc bo to przeicez tylko kawa i cynamon praktycznie, ale ja uzywam tej mazi jakies 3 tygodnie i juz praktyczne nie mam celulitu :) Naprawde, a mialam juz taki celulit ze bylo go troszke widac bez sciskania, wiecie o co chodzi :) Wiec mysle ze to niezawodny sposob.

Gość paulka9888
Mozecie podac linka do tego peelingu,bo nie mogę znaleźć...? Ja używam serdum eveline 3d okropnie jest po nim zimno, ale naprawdę działa:)

Peeling kawowy robi sie samodzielnie w domu, z kawy mielonej. zalewasz 3 lyzeczki kawy odrobina wrzatku, dodajesz cynamon i jak troche przestygnie szorujesz tym cialo. Mozna zmieszac z odrobina zelu pod prysznic.

Gość ile kosztuje to cos
eveline?

Gość paulka9888
Dzieki za przepis:) eveline u mnie teraz kosztuje 14 zl taka duza tuba 50% gratis. trzeba tego uzywac regularnie (rano i wieczorem0, a najlepiej wcześniej zrobic peeling.

Gość caskadda
mi pomogl zel z loreala perfect slim :)

Gość korowiowa
tEN Z l`oREALA JEST SUPER, RACJA!!!

Gość mychunia
a ja uzywam kremu marki Vichy o nazwie Lipocure. fakt krem dziala jak doda sie do tego basen i saune:D osobiscie polecam ten krem.a jedyne co odstrasza to cena. zaplacilam za niego 86 zl:/

Gość marceliona
a ile razy w tygodniu ten piling kawowy?codziennie???

Gość gość
hej ja wypróbowałam chyba wszystkie dostępne kremy na rynku, tanie i te z wyższej półki, kasę wydałam i to nie mało a cellulit ciągle był, dopiero masaże próżniowe zlikwidowały mój cellulit, polecam wszystkim bo według mnie to najlepszy sposób na pozbycie się skórki pomarańczowej, ja chodziłam do bytomskiej kliniki Amaryllis, polecam!!!!!!!!!

Gość gość
Cellulit to brak Wit E w organixmie

Tak naprawdę ciężko zwalczyć cellulit i rozstępy, ja po ciąży walczę z rozstępami i liczę, że z czasem trochę znikną, polecam http://www.witaminy-mineraly.pl/witaminy-a-uroda/c-rx-od-dzis-twoj-sposob-na-walke-z-cellulitem.html, jak i również cudowne właściwości grejpfruta http://www.witaminy-mineraly.pl/owoce-warzywa/grejpfrut-citrus-paradisi.html