Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mujer

zwiazek z mezczyzna hiszpanem

Polecane posty

Gość mujer

dziewczeta czy kotras jest lub byla w blizszej relacji z hiszpanem? jak to u was wygladalo? jacy oni sa? jak podchodza do zwiazkow z kobietami?

Gość Ksiezniczka84
nie przekonasz sie jesli nie sprobojesz to jest indywidualne i kazdy moze podchodzic inaczej

Gość mujer
no co jest dziewczynki? zadna z was nie wpadla w sidla milosci do hiszpanskiego chlopca;-)? ja wiem ze kazdy przypadek jest indywidualny ale sa pewne cechy narodowe np no i jeszcze jestem ciekawa jak to u was sie odbywa?

Gość Mikolajka71
Powiem ci tak, jest cudownie, sa naj lepsze kochanki na swiecie, sa naj przystojniejszy wedlug mnie, sa opaleni, przewaznie wysokie, idealne a i zapomnialam maja najwieksze czlonki .... wystarczy ci .... teraz jestes zdecydowana ?? Sama sprawdz i nie nudz, facet jak facet, czlowiek jak czlowiek.

Gość Ksiezniczka84
hiszpanie sa bardzo otwarci przyjazni lubia sie bawic lubia tanczyc generalnie sa bardzo sympatyczni no i przystojni wiecej moglabym ci powiedziec o wlochach ale hiszpanie sa raczej do nich podobni

Gość holernica
moja znajoma byla z hiszpanem,poznali sie jak ona byla tam na wakacjach byli razem przez rok,ona chciala sie przeprowadzac,on odwiedzal ja czesto w polsce,ale okazalo sie ze robil ja przez ten rok w chuja w koniec milosci

Gość Mikolajka71
Znowu slyszymy wlosi, hiszpani wszyscy sa przystojni a my .... no znaczy ze brzydkie jestesmy.

Gość GENERALNIE..
hiszpanie sa lovelasami...mam kilku hiszpanskich kumpli i nie bylabym w stanie byc dziewczyna zadnego z nich bo nie moglabym im zaufac..ale oczywiscie nie mozna generalizowac..

Gość Magrat
Ja byłam z facetem z Ekwadoru, w sumie to Hiszpan, zmaieszkaly w USA na stałe. Najpierw był super miły, kochany itd, a potem chciał, zeby wszystko było jak on sobie zaplanował, w niczym nie znosił sprzeciwu, potrafił się publicznie źle zachować, a jak mu zwróciłam uwagę, to wpadał w furię. Raz mi dał w twarz. Podrywał na imprezie moje koleżanki. Jak przyjeżdżał to 2 dni były super potem się zaczynało: przynieś, podaj, pozamiataj. Obiad na stół taki jak on lubi itd...Oni tam w Ameryce Południowej, Hiszpanii mają patriarhact-facet rządzi, baab jest do rodzenia dzieci, domu i seksu. Odradzam. Miałam 22 lata i nie kumałam o co biega. Dobrze, że zrozumiałam zanim było za późno.

Gość kasiabasia
u mnie byli na wymianie z sokratesa przez pol roku i nie zartuje codziennie inna laska a Hiszpanii czekaly ich dziewczyny, jeden nawet probowal zaciagnacm mnie do lozka ale niestety bidokowi nie udalo sie. Ja uwazam, ze oni maja inne pojecie na temat seksu i wiernosci, niestety

Gość Latynos to nie jest hiszpan
ludzie z ameryki poludniowej nie sa hiszpanami i roznica miedzy latynosem a hiszpanem jest ogromna.mieszkam w hiszpanii pare lat i widze jacy oni sa.sama nigdy nie weszlabym w zwiazek z latynosem,jestem pod ponad roku z hiszpanem,mieszkamy razem i nie jest zle,w sumie jedyna roznica to to ze on nie umie polskiego.rozmawiamy po hiszpansku. do kolezanki wyzej-no oczywiscie ze mieli takie powodzenie,polscy mezczyzni nie sa tak przystojni jak hiszpanie,wiec nie ma co sie dziwic plus zawsze to jakas egzotyka.

Gość mnynuvhtyc\
ech gorsi są włosi :) ta ich drobiazgowośc i sprzeczki które mają zresztą w krwi, hiszpanie ok. bardziej uczuciowi od wszystkich nacji południowo-zachodnich :D

Gość julka19x
znałam takiego jednego hiszpana,ile on zawrócił w głowie kobietom.W pewnej chwili miał naraz 4 panny.Za darmo bym go nie chciala.Polki lecą na takich,ważne że opalony i już chętne.czasem mi wstyd za moje rodaczki

Gość lolaaaaaaaaaaa
Ja mam chłopaka hiszpana, mieszkam w hiszpanii, wg mnie sa najprzystojniejsi na calej ziemii a poza tym to charakter rozny naprawde, jedni zazdrosni, wierni, inni nie, zalezy czy miastowy czy ze wsi, imprezowicze, duzo piją , imprezują ,upijają sie do nieprzytomnosci, na pierwszym miejscu oczywiscie zycie towarzyskie, pozniej miłosc, moj chłopak nie jest w ogole zazdrony, ja mu ufam, on mi takze. Ja jestem zakochana po uszy i nie zamienilabym mojego za zadnego innego :-).

Gość gość
Ja jestem grubo ponad pol roku i jest cudnie :) wysoki brunet mega przystojny :) Hiszpanie wedlug mnie sa bardzo uczuciowi romantyczni a ten stereotyp "lovelas" nie moza rzucac wszystkich do innego worka . Przez ten czas co z nim jestem ani razu nie ogladal sie za panienkami swiata pozamna nie widzi i ufamy sobie ;) jedyna rzecza o jaka moge byc zazdrosna to fifa 2018 :D sa leniwi w tym moge przyznac racje :D ale polacy tez . Jest spokojny nie pije nie wychodzi na imprezy czy pic z kolegami jedynie raz w roku na swieta . Ale super nie wymienilabym go na zadnego innego .

Gość Związek z Hiszpanem

Ja jestem w związku z Hiszpanem. Hiszpanie sa zupełnie inni niz Polacy. Sa bardziej weseli, towarzyscy, uwielbiają swoje kobiety i okazują to na kazdym kroku. Ja juz innego partnera nie wyobrazam sobie miec jak Hiszpana.

Gość ech
1 godzinę temu, Gość Związek z Hiszpanem napisał:

Ja jestem w związku z Hiszpanem. Hiszpanie sa zupełnie inni niz Polacy. Sa bardziej weseli, towarzyscy, uwielbiają swoje kobiety i okazują to na kazdym kroku. Ja juz innego partnera nie wyobrazam sobie miec jak Hiszpana.

Ja też jestem wesoły i towarzyski, ale ludzie mnie nie lubią. Gdybym miał dziewczynę, to też bym ją uwielbiał i jej to okazywał.