Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka _jak_noc

Ponoc w ciazy sie ladnieje, ja zbrzydlam jak cholera

Polecane posty

Gość znów i znów
dlaczego piszesz że najochydniejsza?

Gość i po co się
puszczałaś?

Gość hhahahahahahhaha
hahaha, ufia jest dobra:D

Gość no nie mogę....
Znów to samo i pozwolę sobie wtrącić coś niecoś. jestem po ciaży już dwa lata, od razu zgubiłam brzuch, teraz niejedna koleżnaka bezdzietna mi zazdrści. Rozstępu nie mam nawet pół. Pochwa jest ciaśniutka i wcale nie muszę mieć do tego zapewnień jakiegoś faceta, przecież sama czuję. Ale coś za coś, nigdy nie jadlam słodyczy, nie obżerałam sie , w ciąży teżz pilnowałam diety, przytyłam ok. 7 kg, całe moje otoczenie warczało że głodzę dziecko, a syn urodził się z wagą 3660 i miał 60 cm. Ale poniekąd zgodzę się , że niektóre dziewczyny wyglądają tragicznie, zresztą najwięcej klientów dziwek, to młodzi kochajacy tatusiowie, którzy nie mogą już oglądać w domu tej góry sadła, zajętej tylko podawaniem cyca dziecku.

A ja chciałam wtrącić parę słów, odnośnie przepowiadania płci na podstawie urody w ciąży. Od pierwszych miesięcy zaczęła mi się psuć cera (wcześniej miałam buzie jak porcelanowa laleczka - zero pryszczy czy przebarwień) teraz(30tc) trądzik zniknął, ale zostały blizny i plamki, choś słońca unikam jak ognia. Przytyłam od początku 13kg, włosy zaczęły mi wypadać, mam worki pod oczami i wyglądam okropnie, choć dobrze się czuję. wszyscy absolutnie wszyscy mówili, że będzie dziewczynka, ja też byłam o tym przekonana, a tu co?? Chłopak:) Tak, że nie ma reguł:) pozdrawiam wszystkie mamcie:)

nie jedna kobieta po ciąży wygląda jak baleron- i tak jej zostaje! ale jest wiele takich, po których w życiu nikt by nie pomyślał, że mają dzidziusia- wszystko zalezy od kobiety:) ❤️

Gość Niedługo mamuśka
09:56 ufia czy macieżyństwo postarza czy odmładza-jedno jest pewne-to najochydniejsza rzecz na swiecie, i najbardziej wstrętne przeżycie. To mówię ja- bedąca w 8 miesiącu ciąży, która nadal mieści się w rzeczy sprzed ciąży- gdy ważyłam jak kruszynka i nadal ważę. 10:51 ufia męczarnia, ból, cierpienie, pomijając fakt że wygląda się debilnie, to wstrętne,że coś tam we mnie rośnie, uciska mi na wszystko, i beszczelnie się wierci. wstrętny bachor i jeszcze tyle czasu marnować dla takiego pasożyta , i po co? On i tak kiedyś będzie miał to daleko w du.... pomijam fakt totaLNEGO UPOKORZENIA W SZPITALACH, GDZIE TRAKTUJĄ CIE JAK CIELNĄ MACIORĘ, NO CO TU TŁUMACZYĆ, TO KARA I TYLE. NIC DODAC NIC UJĄC- UFIA JAK ZWYLKE POKAZUJE TO JAKA JEST DURNA!!! SZCZYCI SIE TYM ZE PRZYTYLA TYLKO PARE KILO POMIJAJAC FAKT, ZE JEST NISKA I NIE MA CO SIE POROWNYWAC. NIE TRZEBA BYLO DUPSKA DAWAC ZEBY TERAZ NA FORACH SIE ZALIC JAK TO CI NIEDOBRZE:( BIEDACZKO TY... INNE KOBIETY CHCIALY MIEC DZICI I TO ONE DAJA SENS ICH ZYCIU WSTRĘTNYM BACHOREM CHYBA JESTES TY W TAKIM RAZIE ...

mam 41 lat, jestem w 9 tygodniu ciazy. Pierwsza wizyta w przychodni i pytanie: pierwiastka? :) Jak powiedzialam ile mam lat, i ze mam dwie dorosle corki, to pielegniarka zawolala swoje kolezanki, bo nie wierzyly, musialam pokazac swoj paszport. Jak juz wczesniej ktos pisal, kwestia genow i oczywiscie dbania o siebie przed, w trakcie i po ciazy :)

matylda 33 dziekuje...........wiesz, nie dalej jak wczoraj moj maz wieczorem mowi do mnie: wiesz kocik, ja nadal szaleje za Toba. Jestesmy malzenstwem juz 22 lata, takie slowa od mezczyzny to miod na serce kobiecie :)

Jak rodziłam córeczkę to zaprzyjaźniłam się z kobietą po 40,wyglądała pięknie,cała promieniała.Urodziła córcie.Byc szczęśliwym to być pięknym.

matylda 33, Twoje slowa \" Byc szczesliwym, to byc pieknym\" powinny zamknac ten topik, bo w nich jest wszystko zawarte :)

Gość do ufia
Albo to prowokacja albo jesteś poważnie chora na głowę (a raczej na serce) albo masz naprawdę niezły dołek psychiczny i stąd te słowa (będziesz się ich wstydzić pewnie). Ja właśnie mojego "pasożyta" straciłam, odszedł w 10 tc... Najgorsze, że też nie byłam szczęśliwa, że pojawił się właśnie w tym momencie mojego życia. Były takie chwile, że miałam o nim myśli, których się wstydzę. I odszedł... Wykrakałam sobie. Uważaj czego sobie życzysz, kobieto.

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci

Gość frytusia18
ja bylam w ciazy pierwszy raz to wszyscy dookola mowili ze bedzie chlopczyk bo ladniej wygladalam niz po ciazy jak schudlam....ale teraz jestem w piatym miesiacu cizy i wygladam okropnie na buzi nie umie nic z nia zrobic bo nawet makijaz nie pomaga:/i wiekszosc znajomych mowi ze bedzie dziewczynka jeszcze nie wiem ale za 2 tygodnie pewnie sie dowiem jesli tak to przesady sie zgadzaja...bo jak mowie przy chlopczyku mialam bardzo ladna gladka buzie a teraz tragedia:(