Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wslubna panienka

Jak powiedziec ze wolimy pieniazki zamiast prezentu?

Polecane posty

Gość wslubna panienka

Mam do Was pytanie odnosnie tego jak powiedziec ze wolimy pieniazki na wesele zamiast prezentow??? Mieszkamy razem juz od roku wiec mamy skapletowane takie rzeczy jak zelazko, posciel, ekspres do kawy itp Wesele uzdzamy calkowicie za swoje pieniazki wiec wolelibysmy zeby w prezencie dostac chocby najmniejsza sume ale jednak pieniadze zamiast raczej nie potrzebnych czy nie trafnych upominkow, jesli chodzi o rodzice to nie problem natomiast mam tu na mysli przyjaciol, kolezanka zapytala mnie co mi kupic jaki prezent i glupio mi bylo powiedziec ze wole pieniazki wiec ze ona pracuje od nie dawna wiec nie jest zamozna jednak zamiast prezentu np w cenie 50-100zl wolalabym te pieniazki w kopercie, nie wiem tylko jak jej o tym powiedziec zeby jej nie urazic skoro zapytala co ma mi kupic bo nie chce kupowac czegos co nam nie potrzebne??? glupio mi powiedziec tak poprostu wole kase no i mam dylemat??+

Gość nasi rodzice podpowiadali
gosciom. Wiadomo - spotykaja sie przy roznych okazjach przed weselem i wtedy mozna powiedziec, ze mlodzi chcieliby pieniazki. Rodzicom zawsze latwiej.

Gość pomocniczka
ja ide na slub i dostalam zaproszenie z wierszykiem cos w stylu: by w klopocie wam ulzyc co mlodej parze kupic cos tam cos tam grosik do koperty wlozyc" ale to sie rymowalo:) poszukaj w necie na pewno znajdziesz. jest elegancko i wszyscy wiedza o co chodzi

Gość poszukaj wierszyków
jest ich pełno