Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szadołs of de najt

Boicie się samotności??

Polecane posty

Gość szadołs of de najt

Gość zbieracz drzazg
nie, już gorzej być nie może:classic_cool:

Gość takajajestem125
czasami boję się samotności i to mnie trochę przeraża

Jak się kończył mój związek to bardzo się jej bałam, bo nie wyobrażałam sobie samotności. Teraz obcuję z nią na co dzień i bardzo mi doskwiera. Chyba zaczynam podziwiać singli z wyboru. Ja mimo wszystko chyba bym tak nie potrafiła.

trzeba albo ją zlikwidować albo jakoś zacząć z nią żyć,innej drogi nie ma. Próby nawiązania kontaktów z dziewczynami zakończyły się niepowodzeniem więc będę musiał jakoś pogodzić się z samotnością.

Gość schlaflosenacht
lubie byc sama, uwielbiam cisze ,ciemnosc za oknami, blyskajace pioruny i ulewe!

Gość takajajestem125
jestem ciekawa ile macie lat, napiszcie proszę. ja mam 21

Andrzej, no proszę:o znowu mówisz, jakbyś był pod 40-stkę...poczekaj jeszcze kilka lat, nie wszystko stracone:P A co do samotności...to czasami każdy jej potrzebuje, ale nie na dłuższą metę...

ja też się boję, bo nigdy nie byłam sama, byłam z facetem d 15 roku życia, teraz mam 28 lat i strasznie się boję, że to już koniec i będę sama. Koszmar.

Tak, ja kiedyś też lubiłam swoją samotność. Było mi w niej dobrze. Ale z czasem zaczyna to przeszkadzać. Przynajmniej mnie zaczęło.

Gość gggK
tez sie boje bo od zawsze jestem sama i wiem co to znaczy. samotnosc jest przerazajaca. 22

Gość zbieracz drzazg
deska:D

mam 23 , czas szybko leci, niedlugo bede zdziwaczałym 40 letnim dziwadlem ,w ktore dzieci beda rzucac kamieniami. tak, boje sie samotnosci!

ona500 Jak się kończył mój związek to bardzo się jej bałam, bo nie wyobrażałam sobie samotności. Teraz obcuję z nią na co dzień i bardzo mi doskwiera. Chyba zaczynam podziwiać singli z wyboru. Ja mimo wszystko chyba bym tak nie potrafiła. ************************************************************************************ Dokladnie,teraz jestem 8 miechów po rozstaniu i czasami mam myślenie,że już nikt mnie nie pokocha i będe sama,a tego bym raczej nie chciała. :( Poki co nieszukam,nic na siłe. :)

ja pierdziele. jakie Ty masz traumatyczne zycie andrzej. jestes brzydki, czujesz sie staro, ludzie znajomi Ci sie wieszaja, na ulicy widujesz rozjechane dzieci, boisz sie samotnosci itd... ja bym sie juz dawno z PKINu rzucil z takim podejsciem do zycia :D

ogolnie nie jest tak zle, wlasciwie lubie samotnosc, przyzwyczailam sie do niej. ale czasem to uczucie samotnosci przygniata, łapie sie dola, i wydaje sie, ze jest sie przegranym ,nic nie wartym czlowiekiem. no w kazdym badz razie ja tak mam

Andrzej,jeśli wszystkie kobiety traktujesz tak jak mnie dziś potraktowałeś, to ja ci sie nie dziwie ze jesteś sam. I przestan w końcu użalać sie nad sobą.