Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szadołs of de najt

Boicie się samotności??

Polecane posty

To są dane z odpowiednich istytucji,przecież gdyby 4 kobiety przypadały na 1 faceta to musiałaby istnieć ogromna liczba samotnych kobiet a tego przecież nie obserwujemy. A gdzie dokładnie mieszkasz:??:)

Gość zbieracz drzazg
Bo to są małe karakany i ich nie widac:P

To fakt, że kobiet jest więcej niż mężczyzn. A w dodatku starymi pannami zostają te wykształcone najczęściej (oczywiście NIE TYLKO), a starymi kawalerami zostają panowie bez wykształcenia i najczęściej ze wsi... Także cóż. Pewnie drogi starych panien i starych kawalerów nie zejdą się zbyt często

deska -> 🖐️ mam podobnie, tylko że ja lubię mężczyzn i być z nimi ale na krótko, żebym nie zdarzyła się zaangażować :P jak to się mówi: \"wszystko dobre do czasu\" a potem to trzebaaaaaaa zwiewać ;) hehe

Gość zbieracz drzazg
zatem deska nigdy sie nie spotkamy😭 :classic_cool:

W Lublinie. zbieracz drzazg -> to było odnośnie facetów?:P deska-> chyba przestanę się kształcić:D

Gość zbieracz drzazg
Ktrinne...no przeciez kobiet na babskim forum nie będę obrażał jeszcze instynkt samozachowawczy mam:P instynkt łowcy mam w recesji:classic_cool:

Aha, i te fakty nie ja wymyśliłam:P Poza tym określenie stara panna nie jest obraźliwe dla mnie, dlatego tak to ujęłam;) Sama uważam, że będę starą panną (może już jestem?). Bo singlem może być ktoś, kto jest zupełnie normalny, atrakcyjny, ładny, tylko nie chce mieć partnera. A nie taka łazęga garbata, której nikt kijem nie tyka:classic_cool: :P Wiec to nie miała być obraźliwa wypowiedź. Takie dane ponoć wynikają ze spisu ludności czy cuś...

Gość zbieracz drzazg
to zabrzmiało jak groźba:classic_cool: :D:D:D:D

Andrzej-> to miej pretensje to facetów, że nie umieją dobrze sprawy załatwić:P zbieracz drzazg -> Cóż za podejście, rzadkość już niestety:) deska-> Nikt się tu nie obraża:P

Gość zbieracz drzazg
oj to chyba ta badania robili ci sami co od sondaży przedwyborczych deska masz szansę:classic_cool:

Nie no, chyba więcej chłopców się poczyna, o jakies 20% więcej. Ale też więcej zarodków męskich umiera, tzn. jest ronionych, potem więcej chłopców choruje itd., zapada na choroby genetyczne, a potem jeszcze więcej mężczyzn ginie i tyle. Kobiet zawsze jest więcej niż mężczyzn, chyba już od wieku 20 lat...

Andrzej, wstanę specjalnie, żeby Cie wypatrywać z okna. Może wreszcie dostąpię zaszczytu ujrzenia Cię:P

Gość zbieracz drzazg
będzie sonda bliskie spotkanie z kijem:classic_cool:

Gość tb
takajajestem125 - prosze pociesz mnie i powiedz ze tez pozno faceta znalazlas a teraz jestes bardzo szczesliwa :P

Gość zbieracz drzazg
tylko nie pomyl....te nie ubrane mówią po rusku:P

Gość zbieracz drzazg
nieubrane:o Dobranoc

zbieracz drzazg -> a Ty zbieraj te swoje drzazgi i też szoruj spać, to nie weekend:P

Ja to słyszałam od kumple koleżanki. :) Mysle,że jest więcej bab niz chłopów.A może mi się zdaje,tyle że ja mieszkam w malym miastezku wiec niewidze tyluuu chlopow.