Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

puszczam - ale nie sie

pytanie do facetów - sex analny

Polecane posty

Gość mójfacet
raz spróbował sie do mnie dobrac w ten sposób wiec krótko mu powiedziałam ze jak sobie wibrator w tyłek wsadzi i bedzie mu dobrze i miło to ja sie zgodze od tego czasu nie pyta

Gość analover
Polecam stronke: http://www.love-shop.biz/anal-beginners.html Jak dla mnie sex analny jest super metada na polepszenie wiezi miedzy partnerami, niestety w moim zwiazku ja mam na to wielka ochote a moja wybranka niebardzo sprubowalismy raz dla mnie bylo bosko niestety ona niechce tego powtozyc choc czesto probuje ja namowic, bezkutecznie choc po pierwszym razie nic jej niezrazilo. Moze ktos zna jakas dobra metode na pobudzenie ochoty na seks analny u partnerki bo nie ma nic lepszego jak rozgrzewka w mokrej pipce i szybkie wejscie w slodziutki waski tyleczek:-)

Gość anal to pikuś
spróbujcie prawdziwego scatu, to jest dopiero jazda. Polecam gorąco

Gość mac_
Iasjcaf nie obrzydzenie do ciala partnera tylko do kupy. Proste?

Gość mikres
nie piszcie jak nie macie zielonego pojęcia w tej branży :D

Gość ja ma zła...
Ja lubię sex analny, dziwią mnie wypowiedzi typu: "to jest przyjemność dla jednej ze stron"... przy sexie analnym jest odczuwam więcej przyjemności niż przy zwykłym sexie, tym bardziej że uprawiając go "od przodu" lub "na łyżeczki" facet ma o wiele większe możliwości dotykania łechtaczki no i tym samym przyjemność jest jeszcze większa, nie wspomne już o uczuciu że robi się coś niemoralnego, to dopiero podnieca....

Gość ja30
jestem kobietą ,mój mąż kiedyś mnie na mawiał do takiego sexu niechciałam ale ze względu na niego zgodziłam się-tylko czułam ból i się zraziiłam .ale pewnego wieczorka tak mnie podniecił że spróbowaliśmy jeszcze raz był bardzo delikatny lekko wchodził i przy okazji pieścił moją łechtaczkę było cudownie [jak to wspominam to mam miękkie kolana].teraz od czasu do czasu to robimy jest wspaniale .więc jeśli ktoś tego niepróbował niech nie osądza

Gość gość
Mam partnerke ktora ciezko osiagala orgazm przez stymulacje pochwy/ lech itp. Trwalo to godzinami a po 1 analu osognela prgazm po paru pchnieciach w dodatku ma orgazmy wielokrot e ale tylko przez pupe.juz dawno nie bylem w pochwie tylko pupa i pupa tesknie za c***.czka. Jest ciasno i gleboko. Kobieta moja... do hodzi blyskawicznie. Wtedy pare godzin po wydaje sie byc jakby upita rzznieciem. W sumie lubie anal bo mega ciasno ale pipka juz nie wiem jak tam jest xD