Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bunia87

Wybierz

Polecane posty

Gość bunia87

1. Rurki czy dzwony 2. Róża czy lilia 3. Chłopak czy dziewczyna 4. BMW czy kabriolet 5. Biały czy czarny 6. Nikola czy Paulina 7. Błyszczyk czy pomadka do ust 8. Spódniczka czy spodnie 9. Brat czy siostra 10. Dalsze pogaduszki na kafeterii czy koniec rozmowy

1. Rurki 2. Róża 3. dziewczyna 4. BMW 5. czarny 6. Paulina 7. Błyszczyk 8. spodnie 9. Brat 10. koniec rozmowy

Gość bunia87
1. Rurki 2. Lilia 3. Chłopak 4. BMW 5. Czarny 6. Nikola 7. Błyszczyk 8. Spodnie 9. Siostra 10. Oczywiście dalsze pogaduszki :):)

Gość iluzja-istnienia
1. dzwony 2. lilia 3. dziewczyna 4. BMW 5. czarny 6. Nikola 7. Błyszczyk 8. spodnie 9. Brat 10. koniec rozmowy

Gość lola57
1. Rurki 2. Róża 3. Dziewczyna 4. Kabriolet 5. Biały 6. Nikola 7. Pomadka do ust 8. Spódniczka 9. Siostra 10. Koniec rozmowy ;P

Gość bo nie wiem
1. Rurki 2. Róża 3.chłopak 4. Kabriolet 5. Biały 6.paulina 7. Pomadka do ust 8. Spódniczka 9. Siostra i brat 10. Koniec rozmowy ;P

Gość bo nie wiem
no i co?

Gość dobry chłopak
hahahah, dokładnie BMW też moze byc kabrioletem to pytanie nei ma sensu jakby było np . Mercedes czy BMW albo cabrio czy coupe to ok , a nie wstawiasz marke vs. typ samochodu ;-)

Gość bunia87
to super ;)

Gość dobry chłopak
musisz to troszke dopracowac ;-)

1. Rurki 2. Róża 3. Chłopak 4. BMW 5.czarny 6. Nikola 7. Błyszczyk 8. spodnie 9. Brat 10. Dalsze pogaduszki na kafeterii :]

1. dzwony 2. Róża 3. Chłopak 4. kabriolet 5. Biały 6. Nikola 7. Błyszczyk 8. spodnie 9. Brat 10. Dalsze pogaduszki na kafeterii

1.rurki 2.roza 3.chlopak 4.kabriolet 5.czarny 6.Paulina 7.błyszczyk 8.spodnie 9.brat 10.koniec rozmowy a w jakim szczytnym celu ja to wypelnilam?`?

1. Rurki 2. Róża 3. Chłopak 4. Kabriolet 5. Czarny 6. Paulina 7. Pomadka do ust 8. Spodnie 9. Brat 10. Dalsze pogaduszki na kafeterii

Gość dobry chłopak
a ja powiem jeszce arz pytanie 4 nie ma sensu -widocznie laski nie rozumieją o co biega ...hihi

Gość bunia87
Dzieki za pomoc, zaraz lecę na zakupy cos wybrac - -wygrały szminki ale nie wiem czy różową czy czerwona. Na samochód mnie nie stać i tak bym prafffka nie zdała bo mam IQ poniżej 10.

Gość bunia87
ojejku... :/ nie musicie mi pisać takich rzeczy.... może ja nie znam się aż tak bardzo na samochodach... :/ a poza tym, to czy ktoś prosił cię o zwracanie mi uwagi?!

Gość dobry chłopak
no bez kitu dziewczyno a jak facet zaproponował by ci kabriolet BMW to juz całkiem nie wiedziałabyś co zrobić ;-)

Gość bunia87
Brawo podszywaczu

Gość bunia87
no najwidoczniej mi nie zaproponował :/:/ :|:|

dzwony róża chłopak kabriolet biały paulina blyszczyk spodnie brat koniec rozmowy

Gość lola57
jesteście niemili .... :/

1. Rurki 2. Róża 3. Chłopak 4. Kabriolet 5. Czarny 6. Paulina 7. Pomadka do ust 8. Spódnica 9. Siostra 10. Dalsze pogaduszki na kafeterii

1.Rurki 2.Róża 3.Dziewczyna 4.Kabriolet 5.CZarny i biały 6.Nikola 7.Błyszczyk 8.Spodnie 9.Siostra 10.Dalsze pogaduszki na kafeteri

Gość frape
1.rurki 2.róża 3.chłopak 4.kabriolet 5.czarny 6.Nikola 7.pomadka do ust 8.spodnie 9.brat 10.dalsze

Gość no teraz ja maslo
1. Rurki 2. lilia 3. Chłopak 4. BMW 5. Biały 6. Nikola 7. pomadka do ust 8. spodnie 9. Brat 10. Dalsze pogaduszki na kafeterii a tak w ogole to o co biega?

Gość Asiulka119
1.dzwony 2.lilia 3.chłopak 4.kabriolet BMW :P 5.biały!!! 6.Paulina,chociaz Nikola też ładnie :) 7.błyszczyk!!! 8.dziewczynom sexowniej w spódniczkach ;)...ale ja wole spodnie,bo mi wygodnie :D 9.Brat!!! 10.Oczywiście dalsze pogaduszki na kafeterii !!!-oznaczaja,ze jestem tych odpowiedzi calkowicie pewna

Gość pupupupuppu