Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś taki jak ja JESTEM

nudzi się co?NACIESZCIE OCZęTA!!!

Polecane posty

zal mi cię...poważnie:P:P:Pmusisz być albo strasznie głupia albo strasznie brzydka...albo nieszczęśliwie zakochana....wybierz sobie opcję która najlepiej ci pasuje........kobiety spełnione i szczęśliwe nie plują jadem w taki sposób

No i widzisz Czarna...znowu nie trafilas.To Ciebie mi zal, ze nie potrafisz przyjac na klate slow krytyki skierowanych pod swoim adresem. Do ksiazek i to juz!!!:D:D

Czarniejsza, Aniołku.... wyluzuj, rozpuść włosy... też naprawdę masz się czym przejmować!! Nie denerwuj się tak, bo mi osiwiejesz jeszcze;););)

lubelak---a niech strace, dlatego ze trzeba tepic glupote i wskazac co poniektorym ich miejsce w szeregu:) Poza tym mam niezly ubaw widzac jak dana osoba dwoi sie i troi w udowadnianiu, ze jednak nie mam racji i to ja jestem tepa i glupia:)

skoczek Ty nie jestes głupia ani tępa... jesteś prosta... ot tyle :)

Gość głupolki wy moje malusie
czarniejszej się siwy włos już rzuca a chcecie żeby się za naukę brała :P zresztą już było ustalone że to nie jej foty były na reaktywacji :P:P:P

hehehe rozkrecilam wam topik i podnioslam z deczka zdrenalinke...nie dziekujcie.Do nastepnego🖐️

czarniejsza ale najpewniej powiedzą, że masz schizofrenię :) ewentualnie, że tak naprawdę to nie Twoje foty bo jesteś pewnie brzydka itp itd... :D olać :D skoczek... żegnam środkowym palcem :D

siusiu zrobione, paciorka nie odmawiam(znowu wtopilas) a i nie zamierzam isc jeszcze spac:classic_cool: mam jeszcze misje wazna do spelnienia :)

Gość pewnie konia zwalenia

lubelak skoro masz misje do spelnienia to wykrzesaj z siebie jeszcze odrobine sily

no nic tylko pogratulowac, raz faktu czestego dosiadania(wielu oddalo by za to wszystko) dwa wesela:)

lubelak Ty prowokatorze, topik Czarnej zamienil sie w miejsce Naszego flirtu.Tak byc nie moze!Jeszcze gotow jestes date slubu odwolac i po chooj nam takie problemy?