Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TOLLLA

dotknełam ostatnio sukienki ,ktora była dość droga i byłam w szoku

Polecane posty

Gość TOLLLA

z trudem oderwałam dłoń taka tyo była przyjemność spojrzalam na skład no tak --100 % jedwab my biedni tak naprawde chodzimy w dziadach bawełnach i innego typu dziadach :( nie wiemy jaki może byc luksus na ciele

Gość oolga
dotyk bawełny jest nieprzyjemny? Wolisz poliestry i inne sztuczne g. produkowane np. ze zużytych butelek PET ?

Gość alexo bonzaj
TOLLLA, poczekaj spokojnie. Będziesz po 30-tce też będziesz mieć kase. Nie wszystko od razu. Nie każdy rodzi się w bogatym domu.

Gość Alexis z Dynastii
Haris z tego co czytam tutaj siedzisz z dzieckiem na utrzymaniu męża. Otwórz może jakąś firme, rob coś bo od forum to Ty się nie wzbogacisz na pewno.

Nie raz widze na zdjęciach tak piękne sukienki ze aż dech zapiera. W pierwszym momencie chciałoby sie mieć taką sukienkę ale jak już sie ją ma to się okazuje że można w niej wyjść raz do roku na wesele i na żadną inną okazje nie pasuje. Na miasto nie wypada w niej wyjść bo zbyt strojna, poza tym przy takim upale człowiek się strasznie poci i nawet antyperspirant pomaga tylko częściowo. Wszędzie brud i kurz. Cała magia elegancji pryska kiedy się stukamy z brutalnym codziennym życiem. Tylko gwiazdy filmowe mogą nosić takie kreacje i to też zawsze są to kreacje tylko na jeden raz!

Nie wiem czemu, ale dobrze czuję się tylko w ciuchu który zakladam pierwszy raz. Potem czuję się jakoś ... hmm... jak w najtańszej szmacie. Też tak macie ?

Gość niestety mam podobnie...
:O Nie wiem czemu tak jest.

Gość a te zielone oczka to
a ja czuję się zawsze pięknie, nawet w szlafroku. Możecie mi zazdrościć ;p

Gość TOLLLA
ale ja jestem po 30 tce :) i po prostu zwracam uwage na skład ,jakość juz mi nie wypada biegać w kolorowych szmatkach po prostu zauwazam róznice w jakości masara

Gość diamond11
a ja tam lubie luksus :) najlepiej taki jak na tej stronie internetowej www.premiumpoland.com nie jest tam tak drogo a mozna znalezc to co w polsce najlepsze! Pozdrawiam wszystkich