Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monikamarcin

Poród w Białymstoku... ale gdzie?

Polecane posty

Witam! Proszę o adresy gdzie można rodzić w Białymstoku. Termin porodu mam na luty 2008 r., ale jużrobię rozeznanie gdzie jest fachowa i rzetelna kadra położnicza. Wiem, że można rodzić na Warszawskiej, Parkowej, Zamenhofa, Skłodowskiej... ale najważniejsze są wrażenia rodzących gdzie jest najbezpieczniej i najbardziej komfortowo. Z góry dzięki za informacje. Pozdrawiam. Monika

Poród na warszawskiej odradzam -panuj ący gronkowiec. Ja rodziłam w PSK- jak sie trafi eko sala to jest dobrze, personel tez był miły, jednak sale poporodowe są 6cio osobowe...Wiadomo,że w prywatnych klinikach będziesz miała lux i super opiekę, ale to w sumie sa 3 dni w szpitalu a potem domek i na szczęście o szpitalu zapomnisz

ja rodziłam na warszawskiej 2 mies temu- gronkowca od dawna tam nie ma ( moja mama pracuje w sanepidzie) poród i połóg bardzo sobie chwalę- wszystko jest wyremontowane kadra pierwszorzędna pokoje do porodów rodzinnych, pomocne położne bez żadnego opłacania, bezpłatne zzo i co najważniejsze normalnie- bezpłatnie rodziłam z komplikacjami i zajęto się mną pierwszorzędnie dodam ze rodziłam tam też 7 lat temu i fakt wtedy było katastrofalnie dlatego o warszawskiej krążą legendy- a szkoda bo poprawiła się na baaaaardzo duży plus

Dzięki za odpowiedz. Słyszałam, że o tym gonwowcu to nie do końca prawda... Słyszałm też, że sale porodowe są tam jednoosobowe i można rodzić bezstresowo... ale potrzebuje potwierdzenia kogoś kto niedawno tam rodził i może to potwierzć... Jak dowiedział się, że jestem w ciąży od razu pomyślałam o PSK... Zobaczymy.

sale porodowe są rodzinne jednoosobowe- masz wszystkie przyżądy i prysznic dla siebie- stolik kanape drabinki piłkę i oczywiście łóżko;) znieczulenie jest bezpłatne w tej chwili 24 h na dobe ( był czas że tylko do ktorejs godziny) proponują ci je od razu sale na połogu też bardzo ładne i babki bardzo pomocne i fajne

oczywiscie poród rodzinny też całkowicie bezpłatny

Szkoda tylko że gronkowca nie da sie usunąć remontem...z przykrością stwierdzam,że jedynie spalenie szpitala i jego odbudowanie może go zlikwidować,no niestety jest już (dla mnie wiadomo) 1 przypadek zarażenia miesiąc temu.... Co do znieczulenia to jest bezpłatne

wiesz juli znam bardzo duzo lasek ktore niedawno tak jak ja rodzily na warszawskiej i jakoś żadna nie ma zastrzeżeń gdyby rzeczywiscie tak było to jest to taka zaraza że co druga z nas miała by en problem a jakoś go nie ma

ikuś Ja nie mowie że są tam złe warunki, bo są świetne, do tego super wygoda, ale jest tam jeszcze gronkowiec, bo moja ciotka sie nim zaraziła miesiąc temu...może nie w takim stopniu jak kiedyś ale jest. Nie bede sie z tobą kłócić,bo za bardzo cie lubie :)

heh ja też nie jestem skłonna do kłótni a co do wszelkiego rodzaju przypadków- tak naprawdę zdarzają sie one wszędzie- i na warszawskiej i w psk i w prywatnych tylko treba być dobrej mysli- bo jakby człowiek poczytał to by wolał w windzie urodzić ;)