Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Roxy Foxy

Czy Zachować niewinność do ślubu?

Polecane posty

Gość Kwiecieamoremija
Zachowac bedzie cinżko jak chłopa świerzbi.

Gość frk-099
Musisz zrozumieć Roxy, że zachowując tzw niewinność do ślubu lub nawet jeszcze dłużej, narażasz się na obsesyjne sny o sterowcach :classic_cool:

Gość Kwiecieamoremija
Oczywiście ze tak powinno byc, trzymaj sie i wszyj se mocnego rozpora.

Mój chłopak to rozumie, mieszkam jeszcze z rodzicami ale przynajmniej cztery razy w miesiacu nocuje u niego.

Gość siku
TAK TAK TAK!! ZACZEKAJ!! To bedzie napiekniejszy prezent i dowod milosci dla twojego meza w noc poslubna:) Zobaczysz ze to zaowocje wam szczesliwym malzenstwem,i prawdziwa milosci:)Bede trzymac kcuki aby ci sie udalo!!:)POWODZENIA!!Jestes bardzo rozsadna i wartosciowa dziewczyna!!Takiej to ze swieczka szukac!:)

Roxy-w zasadzie nic złego, ale pytanie samo w sobie troszkę poziomem dosięga takich mniej cywilizowanych czasów... Sorki-to moje zdanie... A zrobisz - oczywiście - jak zechcesz. Zachować, nic złego-tylko z drugiej stony : po1/ nie wiem, czy ktos (facet) to uszanuje po2/ tyle lasek rekonnstruuje błonę dziewiczą, mimo że wcześniej "wygrzmocą się" ile wlezie :D po3/ mnie się wydaje , że ten owoc nie z każdym smakuje jednakowo ( a co będzie, jeśli się okaże-że w tej sferze jesteście zupełnie odmienni, macie inne potrzeby, temperamenty-i jest jeszcze coś takiego, jak feromony)-niby rzadkość, jednak się zdarza ... :O

Czemu nie mopge nocować? śpimy w jednym łóżku jak brat z sostra. No moze niezupełnie Ale do niczego nie dochodzi

Do grzesznico: masz troche racji. Ale my sie kochamy. On twierdzi ze meżczyzna musi umiec zapanowac nad soba

Gość Kwiecieamoremija
Przeciez moga w jednym łozu o ile miecz lezy miedzy nimi nago. Jeasli dziewczyna jest toples to to nic złego.

Gość Magda-lenka
To prawda.Tez polecam zaczekac do slubu:) Nie sluchaj opini tych dziewczyn ktore na prawo i lewo oddaja sie chlopakom a potem zastanawiaja sie dlaczego im sie nie uklada.albo dlaczego sa zdradzane..Sex przed slubem niszczy prawdziwa milosc.DLATEGO DZIEWCZYNO NIE DAJ SIE!! Poczekaj-naprawde WARTO!!!

Gość Kwiecieamoremija
Jak rekonstruuja?! To jeszcze ma za operacje płacić?

Gość ORZECH laskowyy
Zaluje ze ja w swoim zyciu nie spotkalam takiego madrego chlopaka jakiego ty masz-SZCZESCIARA Z CIEBIE!!On cie musi bardzo kochac:) I wdac ze cie szanuje:)Zaczekajcie,jeszcze sie soba zdazycie nacieszyc:) wszystkiego dobrego!!

Do orzecha: Mój chłopak zaakceptował te decyze, bo tez jest bardzo wierzacy. NAsi znajomi rozumieja nasze poglady

Chociaż mi się nie podoba określenie - \"zachować niewinność\". To tak jakby seks był czymś złym i uprawianie go miało wywoływać poczucie winy... :(

Gość Kwiecieamoremija
No jak bachorca zmatuje to będzie winna bo kto?

Gość MAGDA-lenka
Tak bylam.Wiesz,wiekszosc dziewczyn nie zdaje sobie sprawy jaka wazna zecza jest czystosc przedmalzenska.Wiekszosc sie z tego smieje,pisza ze te czasy juz dawno minely itp.JA SIE Z TYM NIE ZGADZAM!! Mam nadzieje ze pewnego dnia CZYSTOSC STANIE SIE MODNA:) Jest spora grupa mlodych ludzi ktorzy sami dobrowolnie decyduja sie na czystosc,i ten czas jest dla nich bardzo owocny..Poznaj sie lepiej,ucza sie szcunku,panowania nad swoimi cialam..ucza sie kochac... to jest wszytko to o czym marzy wiekszosc dziewczyn.. Nie wiem czy jestes katoliczka,ja tak.Dla mnie Bog jest wazny,. CZYSTOSC+ZYCIE Z BOGIEM=SZCZESCIE!!jestem przeszczesliwa:D Niedugo do naszego zycia zaprosimy dzieciatko.Nigdy nie przekonywaly mnie argumenty typu;,,nikt dzis nie kupuje kota w worku,,:Ojak w ogole tak mozna?To jest wlasnie sredniowiecze!! I uwarzam ze Ty i Twoj chlopak jestescie na najlepszej drodze do najpiekniejszej malzenskiej milosci:)

Gość Kwiecieamoremija
EEE mówie ci chłop nie wytrzyma potem jak mu dosz to lodu nie starczy.

Do Magda-lenka: Tak jestem katoliczka. i z tego powodu takm postepujemy. Zmierzamy sioe niedługo pobrać.

Gość MAGDA-lenka
I dobrze ci radze autorko-NIE RADZ SIE TUTAJ DZIEWCZYN KTORE W 99% juz nie sa dziewicami:O i czustosc to dla nich nieznane slowo! Tutaj takie tematy najczesciej sa zaszczute zasypane jakimis durnymi odzywkami i radami.Mysle ze JUZ WIESZ ZE DOBRA DECYZJE PODJELISCIE i nie potrzebujesz rad innych.