Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abysssia

nie mogę wziąć pełnego oddechu - co to może być?

Polecane posty

Słuchajcie kochani dopiero przeczytałam wasze posty w tym wątku a widzenia że minęło wiele lat. Może ktoś ma jakieś nowości, czy poradziliście sobie z problemem? Jak wasza jakość z oddychaniem na chwile obecna? 

U mnie dwa miesięcy temu pojawiły się z nagła trudności z wzięciem pelnego wdechu, muszę wymuszać ziewnięciem żeby móc nabrać ten wdech których przyniesie satysfakcję inaczej nie udaje mi się. Dodam że jest to strasznie męczące i straszy. Mam 30 lat pale papierosy ale robiłam spirometrie właśnie teraz pulmonolog wyklucza astme i PoCHP mówi że wyniki w normie, robiłam holtera, ekg i echo i też kardiolog mówi że wszystko w normie i mówią że mam dać sobie spokój ale jak tak można? To naprawdę utrudnia życie i martwi mnie, zaczęło sie z nagła i nie mija nieważne co robię, jeśli to nie ma związku z papierosami to w czym rzecz? Nerwica ale żeby aż tak utrudniała oddychanie? Dodam że mam skoliozę kręgosłupa ale nie potwierdzili związku z tematem. Nie wiem już co mam robić to strasznie nieprzyjemne i męczące i denerwujące zarazem 😔😔😔