Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

the powerpuff girl

ile ważą modelki przy 164 cm wzrosty?

Polecane posty

Gość niemodelka
nie ma tak niskich modelek.. fotomodelki ok, ale modelki - chodzące po wybiegach nie bardzo..

Gość jakaalalla
Daj spokój, nie ma tak kurduplowatych modelek.

ja mam 165cm a ważę 45kg - wg kafe powinnam już dawno umrzeć na anoreksję ale mam się dobrze - od razu uprzedzę.. wyglądam szczupło, nie chudo. tylko biust mógłby być większy;) ale jeśłi chodzi o proporcje - to są bardzo ok

Gość Szybciutkoooo
A jakie masz wymiary samanta?

No pytam sie, bo sama ważę 47 kg. Przytyłam ostaniu 2 kg, bo wcześniej ważyłam 45. I nie mam z tego powodu kompleksów, wręcz przeciwnie :) Facetom to się podoba. Dlatego pytam sie, ile powinno sie ważyc przy tej wadze, z ciekawości.

ojj powinno się zapewne ważyć duuuużo więcej :O tyle, że mi dobrze z takim wyglądem, wyniki badań mam w normie i nie przejmuję się opiniami innych :) po co wam moje wymiary? możecie już za wagę mnie zjechać..

Nie, modelka nie jest dla mnie wyznacznikiem wagi i zdrowia. Jak wyżej napisałam, pytam z ciekawości. Uważam, za to, że bardzo fajnie czuć sie dobrze we własnym ciele. A fajnie w moim przypadku to atrakcyjnie. Zresztą nie oszukujmy się, lepiej gdy dziewczyna o siebie dba i jest zgrabna niżeli jej się spod bluzeczki tłuszcz wylewa a jej aktywnym relaksem jest szperanie po sieci....

akurat ja nigdy nic szczególnego nie robiłam aby wyglądać jak wyglądam - geny i tyle.. no i pewnie przyzwyczajenie zywieniowe też.. teraz zaczęłam ćwiczyć kilka miesięcy temu -a le też rekreacyjnie w domku jak mi się przypomni :)

Gość czekoladdka
mam podobnie waże 46kg przy wzroscie 163 cm jest mi z tym dobrze ...masz racje Samanto to geny:)

Gość czekoladdka
najważniejsze ze dobrze sie czujemy z wlasna waga:)Pozdrawiam:)

Gość lubię kredki
ok 50 kg powinnas wazyc

Gość krollinka
no właśnie takie geny, takie kości - na pewno macie drobne kosci i małą masę mięśniową, ja mam 166cm i waże 58 kg, ale mało jem i tłuszczu nie mam, tylko te kosci mięsnie...

Gość moniulka87
ja przy tym wzroście mam 43 kg

ja mam 49 kg, nikt nie narzekał, nie ma takich niskich modelek, co do fotomodelek... to troche dyskusyjna sprawa. mysle ze jestes ok ;) \"małych chudych szmat?\" to chyba jaks prowokacja :P haha lol

Przy wzroście 164cm powinno się mieć wagę od minimum 50 kg (49kg to już niedowaga) do max. 67kg ale to absolutnie maksimum. 68kg to już nadwaga. PATRZ ->>> http://kobieta.wp.pl/kat,26231,pos,5,kalkulatorbmi.html?ticaid=17425

Gość frosta jyst prosta
ja waze przy 164 , 55kg i wygladam bardzo zgrabnie

Gość 169 cm 50 kg
BershkaArka dlaczego tak bezczelnie i po chamsku skrytykowałaś dziewczyny? To niesty świadczy o niskim poczucuiu wartości i kompleksach. Zalecam więcej dystansu;) Pozdrawiam

Gość 169 cm 50 kg
'niestety

Gość 169 cm 50 kg
Tak niską wagę ma bardzo mały odsetek kobiet. Nie jest to żadna choroba wg lekarzy nasza waga jest za niska ale jeśli wszystkie wyniki są w normie nie ma się czym przejmować. Niesty to nadwaga prowadzi do wilelu chorób. No i dochodzą względy estyczne- drobne kości, mała masa mięśniowa, długie nogi, zgrabna pupa itd :)

Gość chanelparis
mysle ze nie wiecej niz 50,to tez jaka budowa

Gość bronia ze wsi
do tej co ma 180 cm- ty sie nie podniecaj tak bo sama wygladasz straszydlo, takie zyrafy sa okropne, zmien plec i zostan facetem bo nikt nie zechce takiej wysokiej ciezkiej baby, pewnie wygladasz jak wielka zwalista baba i widac kompleksy wylaza, o, nikt cie nie chce? i prawidlow, faceci wola drobne filigranowe kobiety a nie takie slonice jak ty

a ja mam 160cm i ważę 42kg lecz nie wyglądam jak anorektyczka czy coś.. wprost przeciwnie wszystko jest w normie ;] zawsze chciałam mieć dłuższe nogi jak te modelki i gwiazdy na zdjęciach ale.. małe jest piękne :) ale piersi mogły by być trochę większe.. a co do wagi to mi np nie służy żadne tycie bo to właśnie kwestia genów.. mogę jeść ile misie podoba a i tak nie przytyję.. :) co mnie bardo cieszy.. bo jak patrzę na koleżanki które pilnują co jedzą... ahh

Gość ale macie problemy

Gość hgjkghjdh
180cm to żyrafa a nie kobieta

Gość Roxanka13
ja mam 165 wzrostu i ważę 46kg. większość osób jak ma taki wzrost to waży około od 40-50kg. Pozatym jeśli jesteś szczupła to waga jest nie ważna,bo ważysz ileś tam a tego może być w ogóle nie widać.. :D

yhm..mam 163 a wazylam 45 jak mialam 18 lat.potem sie chyba zamienilam w kobitke bo waze55 i nie jedna chciala by tak wygladac. mam stala wage od ponad 10 latek...i nawet dzidzie urodzilam. a waga ta sama. jestem zadowolona z mojego wygladu a faceci to widza. wiec dziewczyny po kiego chciec byc lub wygladac jak tam ktos z wybiegu..babdzcie najpierw szczesliwe ze soba.