Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandra le

Czy lepiej milczec i usmiechac sie czy powiedziec w oczy?

Polecane posty

Gość sandra le

jestem taka, ze zawsze mowie w oczy i do sluchu komus , a nie potrafie sie usmiechac i mowic, ze nic sie nie stalo. Dostaje drgawek, jak ktos przychodzi do mnie i jedzie po kims, a potem usmiecha sie do tej osoby i poklepuje po ramieniu. Czy to wada czy raczej zaleta?

Gość to ewidentnie wada
w dzisiejszych czasach liczy sie dyplomacja 🖐️

Gość wiesz co ..
Bardzo bym chciała taka być. Niestety ja jestem zbyt wielkim tchórzem by powiedzieć wprost że coś mi się nie podoba. Nie chcę wywoływać z nikim wojny, bo to tylko mnoży problemy. Ale podziwiam takie osoby jak ty.

Gość olej to po prostu
wczesniej czy pozniej i tak prawda wyjdzie na jaw. nie musisz przykladac do tego reki

Gość sandra le
dlaczego dyplomacja? a jezeli do kogos nie docieraja sygnaly ze cos robi nie tak, to jedyne wyjscie powiedziec wprost

ja tez taka jestem,dlatego moj moz uwaza ze to jest moja nawieksza wada i ze bardzo i to barzo mu przeszkadza a nawet wstydzi sie za mnie:( czesto sa klutnie ztego powodu ale jak do kogos niedociera to mowie w prost i tez niepotrafie nawet udawac ze jest wszystko ok.

Gość agaww
moim zdaniem to zaleta ale ja mam zupełnie odwrotnie, nie umiem tak Zawsze z uśmiechem wszystko chwale nawet jeśli chodzi o drobiazg jak np kolezanka pyta czy ładna nowa bluzka to mówię że tak a myślę że w życiu bym za nią nie dała 100 zł przeciez to zwykła bawełnianka