Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Azallia

lada moment zaczne rodzic a nadal nie mamy imienia!!!

Polecane posty

Gość tatatata
jak nie chcesz miec syna rozbojnika to nie dawaj mu na imie mateusz....

moj brat ma na imie mateusz i to bardzo inteligenty i przystojny chlopak :) imie tez bardzo ladne :) ja chlopcu dalabym na imie Jakub albo Szymon

ja z mezem też nie wiedzieliśmy - bawiliśmy sie w dawanie punktów i rankingi ----- na sali przedporodowej w przerwie między skurczami heheheh super odpręza i matwematycznie wyszedł na MAKS :)

dodam ze do końca nie wiedzieliśmy czy to chłopiec czy dziewczynka- po prostu niespodzianka :0

Gość co za cham
ja znam aniele ma 3 lata

Gość migmoog
Mi sie podoba KACPER

Gość co za cham
Anielka, która znam ma brata blizniaka Antka i rok młodszego brata Franka

Gość co za cham
faktycznie rymuje choc tego nie czuje

Gość co za cham
bardzo ładnie

Gość SauBar
A co powiesz na imię Aleksy? Nie Aleksander (oklepane) tylko Aleksy. Piekne staropolskie imię. Mozna chłopczyka wołać Aluś, Oluś, chłopka-nastolatka Alek, Olek, Aleks... a dorosły Pan Aleksy Kowalski. Pieknie i oryginalnie. Tak planuje nazwać mojego drugiego synka jeśli mi sie przytrafi. ;) Choc nie obraziłabym się gdyby urodziła się dziewczynka bo jednego chłapczka juz mam. :P

Gość SauBar
Gryzelka Planowałas trójeczkę? Czy to byla ostatnia próba ustrzelenia córeczki??? Jak miałam 12 lat to stara cyganka przepowiedziała, że bede miała trójeczkę w kolejności: chłopiec, chłopiec, dziewczynka... Narazie jest chłopak więc sie zgadza... :) Zreszta przepowidziała mi męża mundurowego o imieniu na litere K... I mam mundurowego, co prawda Jakuba, ale i tak wszyscy mówią Kuba... I jak się z nim zaczełam spotykać to nie był mundurowy... więc sie nie sugerwałam przepowiednia. :D Ja marze o córce więc zapowiedziałam mezowi, że jeśli nam za drugim razem córcia nie wyjdzie to do trzech razy sztuka. ;)

Moj synek bedzie mial na imie ALEKSANDER a jesli bedzie coreczka to ALEKSANDRA :) Olek albo OLa ;)

mi sie podoba Kacper Aleksander (Olek) Oleg Nikodem Natan Lucjan Mysle, ze zawsze znajda sie osoby, ktorym dane imie bedzie sie podobac lub beda je przeciwnie krytykowac. Jestesmy kazdy indywidualnoscia, wiec nie sposob kazdemu dogodzic:p

Gość ja mam podobnie
dziewczynka: Ada Ida Inka (od Innocenty a nie od Eweliny jak ktoś mądry napisał na podobnym topiku) Jadwiga :) chłopiec: Florian Tymoteusz Nikodem Patryk

DZIEWCZYNY !!!!!!!!!! I juz po klopocie. Nie wiedzialam jak nazwiemy synka ale juz problem rozwiazny!! 27.08 urodzilam moje malentwo. Mąz byl caly czas ze mna i widzac jak sie mecze chyba umienie go ruszylo i zgodzil sie na moja propozycje imienia. Nasz synek nazywa sie Karolek. Drugie imie pozwolilam wybrac mezowi- nadal mu Jacek. Teraz moj skarbek spi ja kozystam i sie relaksuje. Pozdrawiam was goraco!!!!!!!!!