Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Azallia

Jedzenie przy karmieniu piersią

Polecane posty

Slyszalam ze trzeba wyrzec sie wielu smakolykow gdy sie karmi piersia. Napiszcie czego nie wolno. Wiem ze na pewno kapusty,pomidorów i czekolady.

daj spokój..okres karmienia to masakra. Moja siostra karmi 15dniowego malucha i codziennie mały ma na coś codziennie uczulenie a czasami zaparcia, nie wiadomo od czego. Zrezygnowała z czekolady, pomidorów, papryki, mleka, i wielu innych rzeczy. To makabra :o

Gość pomidory to były pierwszego
dnia w szpitalu po porodzie na śniadanie;)

Trudno powiedziec...Jedna mama moze jesc wszystko, inna prawie nic. Ja bylam szczesciara, wsuwalam wszysciutko od samego poczatku: pomidory, papryke, czekolade, orzechy, truskawki, slodycze a nawet bardziej pikantne potrawy. Moj synek tolerowal wszystko, zero kolek czy ulewania. Musisz sama wyprobowac. Zjedz np. kawalek pomidora, jesli dziecko nie bedzie mialo kolki i nie pokaze sie zadna wysypka, znaczy mozesz jesc.

Gość hania_30
Moja kolezanka ostatnio wychodzila ze szpitala po urodzeniu corki i powiedzieli jej ze moze jesc wszystko. jak na razie mala ma 4 tygodnie i jeszcze nie ma uczulenia.aha, miala jedynie na pomidory.